iyi düşün iyi olckk inşallah canım benim
annenin senin bu durumuna çözüm bulması çok güzel bi kere bunu göz ardı etme
haklısın sende akşamları iş çıkışı yetmez
bide benim şöyle bi durumum var canım benimki eger benim oldugum şehire gelirse kendisi alanyada yaşıyo benim hep yanında olmam lazım yoksa yalnız kalıcak onun geldigini aileme söyleyip söylememektede kararsızım o yüzden herşey bende yani
Hocana durumdan söz etsene ne kaldı sizin dağıtıma biraz durdursun aramayı halden alar heralde
olsun evdekilerede hocam bakıyo fela dersin haber bekliyorum biraz imaları azalır
et bebem etde o hayaller canını acıtmasın sen şimdi daha yakın zamanların hayallerini kur 365 i görmek gibi
ooof of jinekoloğa çoktan gitmem lazımdı da ah şu tabular korkular :106:
kk'da böyle bi konu vardı baştan sona okudum yine de gidemiyorum :26:
sigaram yok ama bazen stres oluyor kafama takıp üzülüyorum herşeye.
inşallah haklı çıkarsın canım yarın 9da randevum :2:
ailem biliyor annem de senin gibi söyledi ama askerim tatmin olamaz benden daha düşkün sevdiğine ve ihtiyacı var
izin verirler mi onu da bilemiyorum ki yeni eleman olucam :26:
ayynen yaa ben kendim de istiyorum çalışmayı ama bana kalsa beklerim ailem benden fazla istiyor :106:
ben de babama hayır diyemiyorum
iyi düşün iyi olckk inşallah canım benim
annenin senin bu durumuna çözüm bulması çok güzel bi kere bunu göz ardı etme
haklısın sende akşamları iş çıkışı yetmez
bide benim şöyle bi durumum var canım benimki eger benim oldugum şehire gelirse kendisi alanyada yaşıyo benim hep yanında olmam lazım yoksa yalnız kalıcak onun geldigini aileme söyleyip söylememektede kararsızım o yüzden herşey bende yani
yawruu ailende herkes biliyordu değilmi sevgilini
niçi söylemiyorsun ki :26:
ilk hedef 399 canım sende çok öteye gittin ben gibi
şöyleki bak bizim gruptan herkes iş arıyo ama hocayla biz hem iyi anlaşıyoruz hemde derslerim iyiydi kursta
ayağıma gelen fırsatı geri tepersem bi daha gelmez diye düşünüyorum hocada bana güvenmez yani haklı olarak
adam beni iş arıyo iş bekliyo zannediyo sipariş verir gibi hocam benimkileri durdurun şubatta devam ederiz diyemiyorum:26:
ooof of jinekoloğa çoktan gitmem lazımdı da ah şu tabular korkular :106:
kk'da böyle bi konu vardı baştan sona okudum yine de gidemiyorum :26:
sigaram yok ama bazen stres oluyor kafama takıp üzülüyorum herşeye.
inşallah haklı çıkarsın canım yarın 9da randevum :2:
ailem biliyor annem de senin gibi söyledi ama askerim tatmin olamaz benden daha düşkün sevdiğine ve ihtiyacı var
izin verirler mi onu da bilemiyorum ki yeni eleman olucam :26:
ayynen yaa ben kendim de istiyorum çalışmayı ama bana kalsa beklerim ailem benden fazla istiyor :106:
ben de babama hayır diyemiyorum
yawruu ailende herkes biliyordu değilmi sevgilini
niçi söylemiyorsun ki :26:
canım jinekologada gitmen gerekiyo çekinme ve git inanki hiç bişeyi yok korkular yenmek içindir ben kaç kere gittim ve hepte erkeğe gittim hiç kadına gitmedim..
hocam bi yanda zaten babamda bana iş bakıyoo ayyyy
ve aynen işe girersem yeni elemanım diye bende izin alamam sanırmmm
biliyolarda onu eylülde gitti diye söyledim ya ben dağıtıma gelmedi sanıyolar
tam dağıtım tarihi belli olsa aslında söylemeyi düşünüyorum bigün kalmak istiyorm benmkiylee uff nasıl olcaksa oda
ya evet annem her zaman iyiliğimi ister tabii ama ne bileyim uzaktan bakıyor sonuçta :106:
canım zeynebe katılıyorum hocanı idare edebilirsin e ailen de biliyorsa annene birazcık çıtlatırsın o babanı yola getirir zaten kii
ama sık sık görüşmene kızarlar diye düşünüyorsan onu bilemem :26:
Beyaz yalanları kullanacaksın tatlım
HASTANEDE RANDEVUN OLDUĞUNU SÖYLERSİN TAHLİL MAHLİL YADa bilmiyorum sen daha iyi bilirsin bulacaksın bişeyler
babanda biliyorsa sevgilini o izin istesin mesela
bir gun pazara denk gelse 2 gun sen izin alsan 3 gun kalan günlerdede iş çıkışı öğlen arası buluşsanız olur heralde yanı yapacak başka bişey yok
oda ailesi ile geçirir kalan günleri merak etme
hastalığınıda kafana takma kötü bişey değildir dr söyler sana
izne gelecek de illa tarihi söylemen mi gerek şubatta izne gelecek ama tam tarih belli değil diye söylee
berabermii kalacaksınızzz kızzz
ne kadann güzell
babam biliyor ama öyle bişey isteyemem sadece haberi olur :26:
canım bilmiyorum ki ya bana mantıklı geliyor ama o böyle şeylerde hemen hevesini kaybediyor ben de suçlu hissediyorum :106:
ailesini aramıyor bile ama benimle 2 saat konuşsa yetmiyor.. herşeyin fazlası zarar anacım
haftasonu cumartesi pazar tatilim olacak gerçi. dediğin gibi izin alırsam 4 gün yapar. ya of söylesem mi :26:
sen nasıl istiyorsan öyle olsun diyecek biliyorum :44:
canım jinekologada gitmen gerekiyo çekinme ve git inanki hiç bişeyi yok korkular yenmek içindir ben kaç kere gittim ve hepte erkeğe gittim hiç kadına gitmedim..
hocam bi yanda zaten babamda bana iş bakıyoo ayyyy
ve aynen işe girersem yeni elemanım diye bende izin alamam sanırmmm
biliyolarda onu eylülde gitti diye söyledim ya ben dağıtıma gelmedi sanıyolar
tam dağıtım tarihi belli olsa aslında söylemeyi düşünüyorum bigün kalmak istiyorm benmkiylee uff nasıl olcaksa oda
babam biliyor ama öyle bişey isteyemem sadece haberi olur :26:
canım bilmiyorum ki ya bana mantıklı geliyor ama o böyle şeylerde hemen hevesini kaybediyor ben de suçlu hissediyorum :106:
ailesini aramıyor bile ama benimle 2 saat konuşsa yetmiyor.. herşeyin fazlası zarar anacım
haftasonu cumartesi pazar tatilim olacak gerçi. dediğin gibi izin alırsam 4 gün yapar. ya of söylesem mi :26:
sen nasıl istiyorsan öyle olsun diyecek biliyorum :44:
canım mesela 5inde yanımda olacak diyelim annemlere dicemki 7sinde burda
bi gece kalıp diğer günüde öyle böyle atlattıktan sonra hani anlamasınlar diye7si geliyo olcakk
evet öyle istiyoruzz güzelmi
cumartesi pazar tatilmiiiiiiibide özel bi şirkette bence çalışmalısın
merhaba yarenleriiim bazı sorunlardan dolayı nete giremiyorum eylülde düğünüm var biliyosunuz askeim 3 hafta sonra burda gelinliğimi buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...izi-yagdirmanizi-bekliyorum.html#post22641662
faka ailemden kimseye beğendiremedim..yorumlarınızı eksik etmesseniz sevinrim
canım mesela 5inde yanımda olacak diyelim annemlere dicemki 7sinde burda
bi gece kalıp diğer günüde öyle böyle atlattıktan sonra hani anlamasınlar diye7si geliyo olcakk
evet öyle istiyoruzz güzelmi
cumartesi pazar tatilmiiiiiiibide özel bi şirkette bence çalışmalısın
bi şekilde onu da halledicez artık canım sağol
muayene etti mi yani seni? :26:
merhaba yarenleriiim bazı sorunlardan dolayı nete giremiyorum eylülde düğünüm var biliyosunuz askeim 3 hafta sonra burda gelinliğimi buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...izi-yagdirmanizi-bekliyorum.html#post22641662
faka ailemden kimseye beğendiremedim..yorumlarınızı eksik etmesseniz sevinrim
vayyyy kurguu hazırr ee kimin yanında kalıyon ediyon sormıcaklarmı 2 gun nerde bu kıs felan filan
merhaba askılıklarına ve etek kısmına bayıldım niye beğenmiyorki ailen anlamadım sen giyeceksin sonuçta çokda abes bişede değil gayet hoş hele askılarının dantel detayı süper
ben gelinlikte dantele bayılırım
bence de güzel bişey ama dikkat edin kendinize
canım evet öyle bir iş ama 6da otobüse binip servisin alacağı yere gitmem gerekiyo ve iş yerinde dur durak yok
askerime anlatmanın bir yolu olsa keşke onu üzmeye dayanamıyorum..
gitmeden önce de tam buluşacağımız zaman aksilik olurdu benim tarafımdan.
üzülürdü bişey de diyemezdi.
canım yaa
iş yeri de çok uzak be gelip gidebileceği gibi değil yani akşamı bulur yanıma gelmesi..
arkadaşımın evinde canımyok bi gece olmıcam öbür gece olcam kız
bende
kıyamam yaaa
sen ne istiyosun peki canım çalışmakmı çalışmamakmı buna karar verdinmi
tamam çalışmayı genel olarak istiyosun ben gibin
ama askerin gelicekk falan istemiyosun
karar veremedin dimi :2:
hmm tezgahh hazırrr desenee hadii bakalım yawruu hasret giderin bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?