Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yawruu ailende herkes biliyordu değilmi sevgilini

niçi söylemiyorsun ki :26:

ilk hedef 399 canım sende çok öteye gittin ben gibi
şöyleki bak bizim gruptan herkes iş arıyo ama hocayla biz hem iyi anlaşıyoruz hemde derslerim iyiydi kursta
ayağıma gelen fırsatı geri tepersem bi daha gelmez diye düşünüyorum hocada bana güvenmez yani haklı olarak
adam beni iş arıyo iş bekliyo zannediyo sipariş verir gibi hocam benimkileri durdurun şubatta devam ederiz diyemiyorum:26:

Beyaz yalanları kullanacaksın tatlım

HASTANEDE RANDEVUN OLDUĞUNU SÖYLERSİN TAHLİL MAHLİL YADa bilmiyorum sen daha iyi bilirsin bulacaksın bişeyler

babanda biliyorsa sevgilini o izin istesin mesela

bir gun pazara denk gelse 2 gun sen izin alsan 3 gun kalan günlerdede iş çıkışı öğlen arası buluşsanız olur heralde yanı yapacak başka bişey yok

oda ailesi ile geçirir kalan günleri merak etme

hastalığınıda kafana takma kötü bişey değildir dr söyler sana

ya evet annem her zaman iyiliğimi ister tabii ama ne bileyim uzaktan bakıyor sonuçta :106:
canım zeynebe katılıyorum hocanı idare edebilirsin e ailen de biliyorsa annene birazcık çıtlatırsın o babanı yola getirir zaten kii
ama sık sık görüşmene kızarlar diye düşünüyorsan onu bilemem :26:

senin durumda daha doğrusu sizin durumda aşşağı tukursem sakal yukarı tükürsem bıyık

umarım hocan o zamana kadar iş bulamazda siz görüşürsünüz sevgilin gidince güzzel bir iş bulur işleriniz rast gider

yoksa sende izin almak için kırk takla atacan

canım jinekologada gitmen gerekiyo çekinme ve git inanki hiç bişeyi yok korkular yenmek içindir ben kaç kere gittim ve hepte erkeğe gittim hiç kadına gitmedim..

hocam bi yanda zaten babamda bana iş bakıyoo ayyyy
ve aynen işe girersem yeni elemanım diye bende izin alamam sanırmmm

biliyolarda onu eylülde gitti diye söyledim ya ben dağıtıma gelmedi sanıyolar
tam dağıtım tarihi belli olsa aslında söylemeyi düşünüyorum bigün kalmak istiyorm benmkiylee uff nasıl olcaksa oda

izne gelecek de illa tarihi söylemen mi gerek şubatta izne gelecek ama tam tarih belli değil diye söylee

berabermii kalacaksınızzz kızzz

ne kadann güzell

yok görüşmemde sıkıntı yok benimki yanıma geldiğinde bizim evede sürekli geldiği için o sorun olmuyo
ama geleceği tarih belli olmadanda harekete geçemiyorum
aileme söylesem mesela emin olsamda hocaya bişeyler uydururum belki hani başka şehire gidiyorum bi kaçgünlüğüne vs diye bilmiyorum yaa

babam biliyor ama öyle bişey isteyemem sadece haberi olur :26:
canım bilmiyorum ki ya bana mantıklı geliyor ama o böyle şeylerde hemen hevesini kaybediyor ben de suçlu hissediyorum :106:
ailesini aramıyor bile ama benimle 2 saat konuşsa yetmiyor.. herşeyin fazlası zarar anacım
haftasonu cumartesi pazar tatilim olacak gerçi. dediğin gibi izin alırsam 4 gün yapar. ya of söylesem mi :26:
sen nasıl istiyorsan öyle olsun diyecek biliyorum :44:

izne gelecek de illa tarihi söylemen mi gerek şubatta izne gelecek ama tam tarih belli değil diye söylee

berabermii kalacaksınızzz kızzz

ne kadann güzell

canım mesela 5inde yanımda olacak diyelim annemlere dicemki 7sinde burda
bi gece kalıp diğer günüde öyle böyle atlattıktan sonra hani anlamasınlar diye 7si geliyo olcakk
evet öyle istiyoruzz güzelmi

cumartesi pazar tatilmiiiiiii bide özel bi şirkette bence çalışmalısın

bi şekilde onu da halledicez artık canım sağol
muayene etti mi yani seni? :26:

şimdi askerde sen ona iyi desen bile farklı anlayacak pskolojisi oyle çünkü

hazırlıklı ol tabii senın iş konusundada hevesini kaçıracak

ama orda tam manasıyla rahat düşünemez zaten
hafta sonu tatilse güzel canım 2 öyle 2 de sen alırsın 4 gün kalır geri 2 gün onuda akşamlar işte öğle araları görüşürsünüz.

askerdeyken aramayabilir ama onunda yanına gitmek istediğim görmek istediği arkadaşları felan oalcaktır kalan 2 gunde ona yeter

gideyim askeriyeye kulağını çekeyim üzme sevdiceğini işe girmesine bişe deme diyeyim ben en iyisi

vayyyy kurguu hazırr ee kimin yanında kalıyon ediyon sormıcaklarmı 2 gun nerde bu kıs felan filan

merhaba askılıklarına ve etek kısmına bayıldım niye beğenmiyorki ailen anlamadım sen giyeceksin sonuçta çokda abes bişede değil gayet hoş hele askılarının dantel detayı süper

ben gelinlikte dantele bayılırım

bence de güzel bişey ama dikkat edin kendinize
canım evet öyle bir iş ama 6da otobüse binip servisin alacağı yere gitmem gerekiyo ve iş yerinde dur durak yok
askerime anlatmanın bir yolu olsa keşke onu üzmeye dayanamıyorum..
gitmeden önce de tam buluşacağımız zaman aksilik olurdu benim tarafımdan.
üzülürdü bişey de diyemezdi.
canım yaa
iş yeri de çok uzak be gelip gidebileceği gibi değil yani akşamı bulur yanıma gelmesi..

bi şekilde onu da halledicez artık canım sağol
muayene etti mi yani seni? :26:

yok kız ne muayenesi bekarları muayene edemezlerki ultrason falan bakıyolar işte kan tahlili yada

baktım ve yorum attım bileee

vayyyy kurguu hazırr ee kimin yanında kalıyon ediyon sormıcaklarmı 2 gun nerde bu kıs felan filan

arkadaşımın evinde canım yok bi gece olmıcam öbür gece olcam kız

bende

kıyamam yaaa
sen ne istiyosun peki canım çalışmakmı çalışmamakmı buna karar verdinmi
tamam çalışmayı genel olarak istiyosun ben gibin
ama askerin gelicekk falan istemiyosun
karar veremedin dimi :2:

hmm tezgahh hazırrr desenee hadii bakalım yawruu hasret giderin bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…