selam canım iyiyim işte şafaklarla uğraşıyoruz
bitmiş artık son 5 e girmişsin süper
Evet canım hatta birazdan da 4 olucakİnşallah siz de yaşarsınız bu duyguyu bi an önce
Ama ben bittiğine inanamıyorum artık yanıma geldiğinde anlıycam sanırım bunu :))
Selam kızlaarr
Nasılsınız?
Şafak attırmaya geldim gelmişken size de bakayım dedim:)
İnş canım yaa onca günü eritmek fela zor ama sonunda sizin gibi bizde şafağı eriteceğiz
ben de şafağım atsın gidicemm yarın doktordan sonra bi alışveriş yapmam gerek artık en az 1 hafta iş kıyafetleri :106: biraz stil peşinde koştum fikir oldu
ben de şafağım atsın gidicemm yarın doktordan sonra bi alışveriş yapmam gerek artık en az 1 hafta iş kıyafetleri :106: biraz stil peşinde koştum fikir oldu
İnşallah canım benim..
Son 3 dk kaldıı hadi bakalım :))
şafağa bak sennnnnnnnnn
sen yarın mı dr gitcen pazartesi değilmiydi
Hadii bakalım kuzum 4 olacaksın nekii yaa 4 dediğin 400 lerden geldikten sonra
Bitti bitiyo valla şaka gibi geliyo bana :))
çaktırmıyım diyom ama sen benden fenasın be kuzu
pazartesiydi yarına aldım dedi yaa
Ayy canım benim ben sizden daha az asker yolu bekledimsiz daha cefakarsınız bu konuda Allah yardımcınız olsun inşallah biter hemen hemen hemenceciikk
walla banada şaka gibi geliyokim yapıyosa bu eşşek şakasını çıksın ortaya dilekolay 405
sen yarın mı dr gitcen pazartesi değilmiydi
benimkine artık şu doktor faslı bittikten sonra falan söylerim :106:seninkine ne zaman sölicen kızzz
çaktırmıyım diyom ama sen benden fenasın be kuzu
pazartesiydi yarına aldım dedi yaa
HA sen kısa dönemsin o zaman listedesin ya ben o yuzden kafam karıştı sadece uzun dönemler ekleniyor listeye diye biliyordum şafak listesine
benimkine artık şu doktor faslı bittikten sonra falan söylerim :106:
ya içime sinmiyor ama olması gereken bu sanırım. hiç hoşuna gitmeyecek ama korkunun da ecele faydası yok :106:
okkadar karmaşık bi konu ki detayı kaçırmış olması normal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?