Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Güle güle kullansın

ne kadar tuttu bu kadar şey :26:

bu kadar şey yazıyım sana bakk

ütü-tefal
ketıl-fakir
3lü tencere seti-korkmaz
6lı baharatlık seti
beyaz ahşap kapaklı baharat seti
karaca porselen çaydanlık
biev kahvaltı o begendiğin şey
krep tavası
bide bi fincan takımın yarısı (yarısını ablam kırdı orda)
bide biri geniş pilav tenceresi biri küçük
hepsi 800 küsur :26:

çok moralim bozuk

bugün benim doğum günüm..her gün arayan aşkım bugün aramadı.doğum günümü unutmadı biliyorum.çünkü dün "yarın özel bi gün ama yanında olamıyorum" demişti.

peki bugün neden aramadı doğum günün kutlu olsun demek için 1 dakikacık fırsatıda mı olmadı yarın arar büyük ihtimal.umarım geçerli bi sebebi vardır ama çok kırıldım ben yaaa

Banda listeyi devrederken belirtti uzun dönemler eklenecek diye o yüzden şaşırdım canım :26:

ooo iyi fiyatıda iyi

canımm öncelikle dogum gunun kutlu olsun iyiki dogdun
askerine kızma lütfen bende bi kaç gün öncesine kadar aramıyo sormuyo diye kızardım ama artık onun elinde olmayan bişey oldugunu anladım ve kızmıyorum ve biz 3 gündür konuşmuyoruz yani aramıyo küs felanda değil ama arayaamıyo heralde diye düşünebiliyorum elbette geçerli bi sebebi vardır unuttugunu bende sanmam sen daha iyi bilirsin ama belki yanında olamadıgı için üzülüyo ya ondan arayamammştır elinden bişey gelmedigi için üzülme lütfen

Niye kırılıyorsun ki arayamamıştır olmuştur bi aksilik sıkma canım kendini

Doğum günün kutlu olsun bu arada

benimde 6 gun sona

yaşlanıyom yaa

teşekkür ederim canım.benimki hergün arıyor.kasımda gitti.daha bu zamana kadar 3 kez aramadığı olmuştur.hergün arıyor.bugün çok bekledim aramasını.haliyle aramayınca üzüldüm dediğin gibi vardır sebebi

Niye kırılıyorsun ki arayamamıştır olmuştur bi aksilik sıkma canım kendini

Doğum günün kutlu olsun bu arada

benimde 6 gun sona

yaşlanıyom yaa

teşekkür ederim tatlım.hergün arıyor ama bugün aramadı ya ondan kırıldım.be adam hergün aradında bugün mü arayamadın işte bende yaşlanıyorum 25 oldum

bende 24 olcam fazla fark yok aramızda

akslikya canım olmuştur birşey yarın açıklamasını yapar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…