iyi geceler tertip ağzından bal damlıyo kız amiiiin
yarın yaz tamammıııı bakkk faceden istiyorum hemdeeeee
Güle güle kullansın
ne kadar tuttu bu kadar şey :26:
zeynepçim depük listesini büşra yaparken, arkasındanda kısa bir süre ecem yaptı hep kısa dönemler eklendi.
öyle altta uzun dönemler başvursun yazısı yoktu.
hatta bi ara listeyi bende yaptım.
dıptıs arkadaşımız listeyi ele alınca onu uzun dönem diye değiştirdi.
neden böyle yaptı anlamadım.
bunaaa parmağımı kalıbımıı her neyim varsaa hepsini basarım işte
tamam tertip sana özel feysbuktan yazıcamgörüşürüz canım
bu kadar şey yazıyım sana bakk
ütü-tefal
ketıl-fakir
3lü tencere seti-korkmaz
6lı baharatlık seti
beyaz ahşap kapaklı baharat seti
karaca porselen çaydanlık
biev kahvaltı o begendiğin şey
krep tavası
bide bi fincan takımın yarısı(yarısını ablam kırdı orda)
bide biri geniş pilav tenceresi biri küçük
hepsi 800 küsur :26:
çok moralim bozuk
bugün benim doğum günüm..her gün arayan aşkım bugün aramadı.doğum günümü unutmadı biliyorum.çünkü dün "yarın özel bi gün ama yanında olamıyorum" demişti.
peki bugün neden aramadı doğum günün kutlu olsun demek için1 dakikacık fırsatıda mı olmadı yarın arar büyük ihtimal.umarım geçerli bi sebebi vardır ama çok kırıldım ben yaaa
çok moralim bozuk
bugün benim doğum günüm..her gün arayan aşkım bugün aramadı.doğum günümü unutmadı biliyorum.çünkü dün "yarın özel bi gün ama yanında olamıyorum" demişti.
peki bugün neden aramadı doğum günün kutlu olsun demek için1 dakikacık fırsatıda mı olmadı yarın arar büyük ihtimal.umarım geçerli bi sebebi vardır ama çok kırıldım ben yaaa
Banda listeyi devrederken belirtti uzun dönemler eklenecek diye o yüzden şaşırdım canım :26:
ooo iyi fiyatıda iyi
listede birsürü kısa dönem varr.
neden böyle bişey oldu anlamadım.
kısa dönemleri istemiyor listede sanırım artık.
iyide ütü 190 milyon internette 150ye gördüm
canımm öncelikle dogum gunun kutlu olsun iyiki dogdun
askerine kızma lütfen bende bi kaç gün öncesine kadar aramıyo sormuyo diye kızardım ama artık onun elinde olmayan bişey oldugunu anladım ve kızmıyorum ve biz 3 gündür konuşmuyoruz yani aramıyo küs felanda değil ama arayaamıyo heralde diye düşünebiliyorum elbette geçerli bi sebebi vardır unuttugunu bende sanmam sen daha iyi bilirsin ama belki yanında olamadıgı için üzülüyo ya ondan arayamammştır elinden bişey gelmedigi için üzülme lütfen
Niye kırılıyorsun ki arayamamıştır olmuştur bi aksilik sıkma canım kendini
Doğum günün kutlu olsun bu arada
benimde 6 gun sona
yaşlanıyom yaa
faceye girebiliyomusunuz ben giremedim :26:
teşekkür ederim canım.benimki hergün arıyor.kasımda gitti.daha bu zamana kadar 3 kez aramadığı olmuştur.hergün arıyor.bugün çok bekledim aramasını.haliyle aramayınca üzüldümdediğin gibi vardır sebebi
teşekkür ederim tatlım.hergün arıyor ama bugün aramadı ya ondan kırıldım.be adam hergün aradında bugün mü arayamadın iştebende yaşlanıyorum 25 oldum
Benım öyle bir düşüncem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?