Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

haklısın canımda o bana kıyamazki.sesini bile hiç yükseltmez.sadece kaybetme korkusundan dolayı diyor.yapacağından değil.bide birisi rahatsız ediyordu beni uzun süredir.çiçek gönderdi günlerce.aşkımda kıskançlık krizlerine girdi.ondan sonra kaybetme korkusu çoğaldı.yakışıklı olur zengin olur romantik olur aklın kaymasın bile dedi askere giderken.güvenim sana sonsuz ama korkuyorum diyor.bende teselli ediyorum.ama söylediklerinde cok haklısın.ama benimki mülayım tiplerden çok sessiz sakin birisi.

İyide kuzum sadece senin ki mi korkuyor

Benimkide Kübranınkide Yasemininkide korkuyor

Hele askerde dahada artıyor bu korkuları

Bizde yaşıyoruz buna benzer olaylar
Ama bizimkiler böyle tehditler yerine sevgi ile söyluyorlar bunları öldürcem felan ne ya

Yanlış anlama ilişkinizi felan yargılamıyorum haddime değil

Sadece hayat tecrübesi benim ki o kadar örneği varki çevremde

Ama sen sizi daha iyi bilirsin tabiki ben burda bir iki yazılanla ne anlayabilirim

Umarım dediğin gibidir benım ki boş bir vesvesedir.

Son düzenleme:

tatlım ben söylenenleri hep küpe ederim kulağıma.sende doğru seyler diyorsun tabiki.bende senin yerinde olsam aynı şeyi derdim ama onun hangi amaçla dediğini ve kıyamayacağını biliyorum.bizim ikimizinde babası yok.vefat ettiler.bi annelerimiz var.kaybetme duygusu ikimizdede daha doğun sanki bu yüzden.benim babam ben 10 yaşındayken vefat etti.hep sevdiklerim benden önce ölürse korkusuyla yaşarım mesela.aşkımdada var o duygu.babası mide kanserinden vefat etti.benim midem ağrıdığında eli ayağına dolanıyor.sanırım ikimizinde psikolojisiyle alakalı bişey.bi insanı yarı yolda bırakmak sebeplere bağlı bişey.ortada hiç bişey yokken o beni bırakıp başkasıyla evlense sanırım hayatı ona dar ederim.psikopatca bişey demi:s

yaa birdennn içim sakıldıı gözümdee büyüdü şu 405 günn

Ay yok bebeğim yaa geçiyor valla sana onaylıyorum şurda 236 günü geride bırakmış biri olarak söylüyorum

Geçen gün nasıl geçti anlamadım öyle yok zorladı yok sıkıştırdı,öldüm bittim hiç öyle olmadı valla

Ahada bitti 100 lere düşüyorum hiç canını sıkma samimiyim

Farklı bir sevgi anlayışınız var kuzum o zaman

Ne diyeyim siz böyle mutluysanız dışardaki bize bişey demek düşmek

Umarımda hep mutlu olursunuz bu şekilde

canımm ne biliyim yaa şimdiye kadarda bnm çok hızlı geçtii ilk başlarda 1 gün bile geçmiyo diyodum sonraa rahatımm
ama ynede korkuyorumm iştee

Aaaa askerlik biter bizde sohbet bitmezzzz
Tabii acarızzzz
Askerlik anılarımızdanda bahsederizz dimiii

Aynen canım yaa icimm sıkılıyorrr
sizde olmasanızz napardımm

Bitmezzz tertooo bizdee bu çene varken hele hiiç bitmezz:99:

Neydi o dün akşam ki halimiz

Konuşamaktan ayrılamadık

Kız ben sana biraz önce ne dedim

sen beni niye hiç dinlemiyorsun

Yasaklı kelime sıkılmak yok

Sıkılanın ümüğünü sıkarım

Ona göre

Son düzenleme:
Farklı bir sevgi anlayışınız var kuzum o zaman

Ne diyeyim siz böyle mutluysanız dışardaki bize bişey demek düşmek

Umarımda hep mutlu olursunuz bu şekilde

valla tatlım sevgi anlayışı değilde garip bi bağlılık ama bende farkındayım sağlıklı bi durum değil gibi.sanki psikopat gibi görünüyor dışardan ama öylede değiliz özümüzde:) tatlım sana bişey sorcam.akıl akıldan üstün yardımcı olursun belki.mesela benim aşkımda bi konuda kendine göre haklıysa eğer acayip üste çıkma huyu var.ama üzülürsemde sonradan hatasını anlıyor.üste çıkmasını engellemek için bi yöntem varmıdırki.diyorum acık acık üste cıkıp durma sevmiyorum diye ama huy işte değişmiyor.bende nefret ediyorum bu huydan.bendede çok aşırı inat var.ondada var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…