Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Üste çıkma çabası zaten inat olduğundan ileri gelir canım.

Kendini haklı çıkarma çabası

O fırsatı eline verme sende evet sen haklısın diyerik ona kendini suçlu hissettir.

Yada o an haklısın diyerek inatlaşmadan konuyu bitir kendiniğ haklı çıkarmasına izin verme,daha sora sakin bir anında tekrar güzel dille hatırlar bakalım tepkisi ne oluyor

aaa bu güzel fikir.deniycem:) zaten sakinleşince hiç inatlaşmıyor.annelerimizin yanında falan gıcık gıcık inatlaşıyoruz şaşkın şaşkın bakıyorlar utanıyorum valla.güzel fikir verdin bidahaki tartışmada deniycem şekerim çok sağol:) bendeki inadıda nasıl yenecek o düşünsün:)

bende çok inatçı bir insanım

Ama allah'tan benim ki değil inatlaşır dayanamaz heme yelkeler fora
ama ben sonunda inat olsada devam ederim

Sizin gibi iki inatçının hele benım kadar vahimse durum bir tartışma anınızı düşünemiyorum bile

ay sizinki ne güzelmiş.dengeliyorsunuz işte.bizimki öyle değil işte annem bile o senden beter sen ondan beter inatcısın diyor ama her inatlaşma sonu ben galip geliyorum:) hanım ağa oldun iyice diyor bana.sendede öyle bi durum sezdim şeker:)

Benim ki bana pek kıyamayacağı için demen gibi bizde de ben galip gelen taraf olurum hep

Aklımdannnnnnnnn geçiyordummmmmmmm

nerdeee buu cidaaaaaaaaaaa diodummm bu saattt olduuuu

hoş geldinnnn bebemmmmmmmm

mesaj ataydın damlardımm hemenn

bugün o kadar yoruldumki sızıp kalmayı bekliyorum bi yerde

Hoşgeldiniz efenimmmm

Bende ne ararsan varrrr
İnatçılık
Trip atmak
Aşırı kırılganlık
Herseye bozulma
Herseye surat yapma
vs vs vs

hoşbuldukkkk yawrruuuuuu napaaaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…