Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımm bugünn benim depüğümm... bizim toppikte eğlence olucakk. kaçırmaa :):)
sonunda bende geliyorum yanınaa...

gel canım gel gelmen için bende geliyorummm eğlencene kaçar mı ya depük depük depücezz bugün senin günün yarın mı geliyor yanına görüşcek misiniz ?

gel canım gel gelmen için bende geliyorummm eğlencene kaçar mı ya depük depük depücezz bugün senin günün yarın mı geliyor yanına görüşcek misiniz ?

böylede bulurum adamı
demek başka topikçilerle bizden habersiz eğlence yapıyosun cıks cıks cısk

böylede bulurum adamı
demek başka topikçilerle bizden habersiz eğlence yapıyosun cıks cıks cısk
ama napıyımmmmm burası çok farklı ne olursa olsun burası için üye oldum buraya sizdede güzel sohbet var burda kendi yaşadığım aynı durumda olduğun kişilerleyim :)
Selam kızlar..aman Allah'ım tıcker lara gel ya
Kaçayım ben burdan direk..

kaçma be senin gibi şafağı ölme eşeğim ölme olanlar var bu gördüklerin hızlandırılmış kur 5 aylık bizim gibi değil ki hop bitiyo be bunlarım bizim gibi olsalardı daha 10 ayları kalcaktı bekliycek

orasıda bizim heriflerin akılsızlığı okusalardıya çeksinler şimdi ohh iyi oldu kötüyüm ben kötü

bide askerlikkkk azalcaktıııııı düşcekti uzun dönemler seviniyodunuz ne olduuuuuuuuuu haaa ne olduuuuuuuuuu

Bak yaaa neden ayrımcılık yapıyosunuz büşra hanımcığımmmm
Biz de bekledik sonuçta asker yolu, ya bi de bedelli olsaydı da hiç yapmasalardı ne diycektin o zman

Askerlik elbet düşecek :)) benim umudum var..bize vurmasa da birgün düşer
Şans işte..Artık sorun etmiyorum zaten :) Duruma alıştım çok şükür azalıyor yavaş yavaş.

hehehehe bencede kötüsün kuzum sen
tabi seninki geldi söyleniyorsun şimdi
seninkide geliyor sıkıntı yapma kuzummmm
şuna bak yaa askeri geldi ya artık destek yok köstek var moduna girmiş
şafaklar düştü ondan köstek modundayımmmmm
Askerlik elbet düşecek :)) benim umudum var..bize vurmasa da birgün düşer
Şans işte..Artık sorun etmiyorum zaten :) Duruma alıştım çok şükür azalıyor yavaş yavaş.

kuzum ya herhaliyle iyi benim sinemimmmm canım ya

kızlaarrrr vadafone geçtim 2 ile 6 gün sonra vadofon hattım olcak ve çok avantajlı sevdim bu vadafonu bakalımmm ne kadar idare edicek beni

onun için geçtim zaten kankaaaaaaaaaaaa senle daha iyi mesjlaşabilmek için (kırmızı başlıklı kız) :78::94:

Aferin hep böylee ol kankaa

Ceydaaa gecebin ikisine kadar msj atıp dedikodu yapıyo

Ben sızıp kalamasam yatakta devam edecez

Azda senle yapalım

Çok konuşyoz arkanızdan ona göree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…