- 14 Ağustos 2011
- 28.832
- 4.559
- 448
canım tuğçenin depüğü ne zman biliyo musn :26:
canımm bugünn benim depüğümm... bizim toppikte eğlence olucakk. kaçırmaa :):)
sonunda bende geliyorum yanınaa...
gel canım gel gelmen için bende geliyorummm eğlencene kaçar mı yadepük depük depücezz bugün senin günün yarın mı geliyor yanına görüşcek misiniz ?
Selam kızlar..aman Allah'ım tıcker lara gel ya
Kaçayım ben burdan direk..
ama napıyımmmmm burası çok farklı ne olursa olsun burası için üye oldum buraya sizdede güzel sohbet var burda kendi yaşadığım aynı durumda olduğun kişilerleyim :)böylede bulurum adamı
demek başka topikçilerle bizden habersiz eğlence yapıyosun cıks cıks cısk
Selam kızlar..aman Allah'ım tıcker lara gel ya
Kaçayım ben burdan direk..
kaçma be senin gibi şafağı ölme eşeğim ölme olanlar var bu gördüklerin hızlandırılmış kur5 aylık bizim gibi değil ki hop bitiyo be bunlarım bizim gibi olsalardı daha 10 ayları kalcaktı bekliycek
orasıda bizim heriflerin akılsızlığı okusalardıya çeksinler şimdi ohh iyi oldukötüyüm ben kötü
bide askerlikkkk azalcaktıııııı düşcekti uzun dönemler seviniyodunuz ne olduuuuuuuuuu haaa ne olduuuuuuuuuu
hehehehe bencede kötüsün kuzum sen
tabi seninki geldi söyleniyorsun şimdi
şuna bak yaa askeri geldi ya artık destek yok köstek var moduna girmiş
Askerlik elbet düşecek :)) benim umudum var..bize vurmasa da birgün düşer
Şans işte..Artık sorun etmiyorum zaten :)Duruma alıştım çok şükür azalıyor yavaş yavaş.
kızlaarrrr vadafone geçtim 2 ile 6 gün sonra vadofon hattım olcak ve çok avantajlı sevdim bu vadafonu bakalımmm ne kadar idare edicek beni
geçteee adam gibi msj paketi yap
onun için geçtim zaten kankaaaaaaaaaaaa senle daha iyi mesjlaşabilmek için (kırmızı başlıklı kız):78::94:
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm sonundaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?