seni bu saatlerde buralarda görmek ne güzel burcucummmmhoş geldinnnnn
yaa yürü git 6 ayın var kısaları kısa özet dedi uzun demedi senin de yarısı btti ama yakındakiler kadar olamazsınsen kalbimizdesin
yok canım unutmadım depükte oakdar karışık oldu ki kimler geldi hatırlamıyorum bileeeeümran yoktu galiba onu bliyorum onun depüğündede ben olmıycam ama hepinizde olcam tek tek
oo hayırlı olsun kuzular..
ewt geldi ve azcık kalıp gitti daha mehtap yok..
kuzum izinleri düşmüşsün ne güzel olmuş tickerla şafağın..
ben geldiiim
Hoş geldiinnnnnnnnn
yok kız tuğçenin depüğü var ondn burdayım için fesathehehe :)
evet pek gelemiyorum normalde bugün de gelemeyecektim kuaföre gidecektim ama acaip kar yağdı burda gidemedim
yarın gidebilirim umarım çarşamba yarime süslenmiş olmak istiyorum
sen de pro oldun akşamları takılmaya mı başladın kuzu sende olmazdın bu saatler
dedim işte....Bırak bırakk bennn anlamamm beni diyecektinnnn
Sağol kuzum kalan bi 13 gunumuz vardı izinler mayısta diye düşündük celp gelecek diye kullanamayacak mayısta bizde hepten vazgeçtik bakalım dayanırsak bu şekilde
olucaksın tabi kızzzzzzzzzzzzzzz
ben geldiiim
Bırak bırakk bennn anlamamm beni diyecektinnnn
Sağol kuzum kalan bi 13 gunumuz vardı izinler mayısta diye düşündük celp gelecek diye kullanamayacak mayısta bizde hepten vazgeçtik bakalım dayanırsak bu şekilde
hoşbulduk canım
ayy ben aşkımla benim baş harflerimizden şafak tablosu yapmıştım şimdi 2yi de karaladım çok heyecanlandım
1i karalamıycam gelince kendi karalasın diye
yok kız tuğçenin depüğü var ondn burdayım için fesat
dedim işte....
busecimmmm zeynonda 6 ayı var daha bitmedi oda burda bırakmadı burayı kısançlık diz boyu aramızdakalsın ben pro oldum oldu
dedim işte....
busecimmmm zeynonda 6 ayı var daha bitmedi oda burda bırakmadı burayı kısançlık diz boyu aramızdakalsın ben pro oldum oldu
Allah iyiliğinizi versin emi bi avantajı varmı peki
Buse aşk olsun bunca vukaatımız var senle
Beni savunacağına gülüyorsun ha
ben kendimi hangi dağa taşa vurayım allahımm sevenimm yokkk savunanaımm yokk
yok be hiç bişeyi yok sadece kırmızı oluyosun ve msjlarda 10 kuralı yok msj at millete sürekli rahatsız et sonra banlanAllah iyiliğinizi versin emi bi avantajı varmı peki
Duyamadımmmmmmmmmmmm pardonnnnnnnnnnnnnnnnnnn aklınııı alırımmm kıızımmmmmkıskannnmışşşş haa Pİsss büşraaa
yok kız ben kart için güldüm sen hiç kıskanırmısın yawwwwwwwwwwwwwww
yok kız ben kart için güldüm sen hiç kıskanırmısın yawwwwwwwwwwwwwww
ayyy ne romantikkk 5 aylık şafak tablosu
yok be hiç bişeyi yok sadece kırmızı oluyosun ve msjlarda 10 kuralı yok msj at millete sürekli rahatsız et sonra banlan
kurban olurummmm seni sevmeyen sakat kalsın sende dünya gözüyle gör be ayıp ediyosunnnn
Hıhı sen uyma o pis büşrayaa
benim adım ağzına ne akdar çok yakışıyor kurban olurummmm
yaaaaaaaa gördün mü şimdide sen bizi ezdinnnnnn ohhh ohhhh 460 olsa hiç yapmazdınnnnhemen küçümse zaten 5aylık şafak tablosu diye onu yapana kadar canım çıktı 460gün olsaydı hayatta uğraşmazdım
Ayyy kankammm ben seni seviom daha once demişmiydimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?