Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

seni bu saatlerde buralarda görmek ne güzel burcucummmm hoş geldinnnnn

hehehe :)
evet pek gelemiyorum normalde bugün de gelemeyecektim kuaföre gidecektim ama acaip kar yağdı burda gidemedim
yarın gidebilirim umarım çarşamba yarime süslenmiş olmak istiyorum
sen de pro oldun akşamları takılmaya mı başladın kuzu sende olmazdın bu saatler

Bırak bırakk bennn anlamamm beni diyecektinnnn

oo hayırlı olsun kuzular..

ewt geldi ve azcık kalıp gitti daha mehtap yok..

kuzum izinleri düşmüşsün ne güzel olmuş tickerla şafağın..

Sağol kuzum kalan bi 13 gunumuz vardı izinler mayısta diye düşündük celp gelecek diye kullanamayacak mayısta bizde hepten vazgeçtik bakalım dayanırsak bu şekilde

yok kız tuğçenin depüğü var ondn burdayım için fesat
dedim işte....
olucaksın tabi kızzzzzzzzzzzzzzz

busecimmmm zeynonda 6 ayı var daha bitmedi oda burda bırakmadı burayı kısançlık diz boyu aramızdakalsın ben pro oldum oldu

hoşgeldin cnm

ooo çok ii olmuş bu valla..100lere çabuk ulaşıcaksın

Son düzenleme:

Allah iyiliğinizi versin emi bi avantajı varmı peki

Son düzenleme:

Duyamadımmmmmmmmmmmm pardonnnnnnnnnnnnnnnnnnn aklınııı alırımmm kıızımmmmm kıskannnmışşşş haa Pİsss büşraaa

Allah iyiliğinizi versin emi bi avantajı varmı peki
yok be hiç bişeyi yok sadece kırmızı oluyosun ve msjlarda 10 kuralı yok msj at millete sürekli rahatsız et sonra banlan
Duyamadımmmmmmmmmmmm pardonnnnnnnnnnnnnnnnnnn aklınııı alırımmm kıızımmmmm kıskannnmışşşş haa Pİsss büşraaa

kurban olurummmm seni sevmeyen sakat kalsın sende dünya gözüyle gör be ayıp ediyosunnnn

Ayyy kankammm ben seni seviom daha once demişmiydimmm

hemen küçümse zaten 5aylık şafak tablosu diye onu yapana kadar canım çıktı 460gün olsaydı hayatta uğraşmazdım
yaaaaaaaa gördün mü şimdide sen bizi ezdinnnnnn ohhh ohhhh 460 olsa hiç yapmazdınnnn
Ayyy kankammm ben seni seviom daha once demişmiydimmm

bırak ya illa seni sevmem için güzel söz söylemem gerekiyor tamam tamam sev beni hep sen bak ben sni iyi kötü senliğinle seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…