Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız bişey kalmamışkiiiiiiiiiii son 5 güncükkkkkkkkkkk

5 güncük kolayda 400 güncük daha var bebişim ama alıştım be tatlım.ben alıştımda aşkım alışamadı.hergün bi olayla arıyor.bugün bi arkadaşını sevgilisi terk etmiş.beklemek zor geliyor demiş bahaneside.korkuyorum beni bırakmıcan demi diyor.hergün söz verip yemin etmekten hatim indim

hoşbldk busecm bnde iiym bugün mtlym :)

okudum cnm nice senelere inşşş

geçerrrrrrrrrrrrrrrrrr bak ben bu hafta 12.aya giriommmmmmm..nerdeyse tam 1 sene oluooooooo..nymiş demekki geçiomuş..ağlıodum buralarda valla..senin askerin izmirdemiydi yanlış hatırlamıom dimi rahat değilmi?

ay ewt etkileniolar öle şeylerden..

senin bitti sayılır artık cicim.12.aya girdiğim gün şurda göbek atarım valla:) izmir gaziemirde evet tatlım.rahat şükür.kantinci oldu:) hesap kitap işlerine bakıyor:)

senin bitti sayılır artık cicim.12.aya girdiğim gün şurda göbek atarım valla:) izmir gaziemirde evet tatlım.rahat şükür.kantinci oldu:) hesap kitap işlerine bakıyor:)

oo iiimiş sende izmire rahat gidebiliodun dimi görüşürsünüz artık..

ah ah geçip gitse artık böle 15.ayda olsam bende..

süpermş yaa mutlulugnz daım olsn:) kaç yaşndydn sen

amin cnm saol

ewtt çarşamba doğumgünüm varrrr 24 oluorum

sen kaç yaşındasın cnm

Son düzenleme:
Dün çok konuştuk bugün kızçelerim uyanamamış bana bakın ben işe bile geldimm örnek insan profiliiii uyumayın kızımmmm.. Kış uykusu mu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…