bende kendi depüğüm zamanlarında hep 1de yatıyodummm nden acaba benim devremlerime hep destek oluyodumm ama benim depüğüm çok güzel oldubende geldiiiim üstelik ben hepinizden erken kalkıyorum hem senden de geç yattım
evet evet biz de kavuşuyoruuuz artıııık
evet evet biz de kavuşuyoruuuz artıııık
burcuuuuuuuummm saçını başını yolcamm kız seninnnn nasıl benden önce kavuşursunn heeeeeeeburcumm benimmm yaa erdin sonundaaa muradına Allahh birdaha ayırmasınnnnnn bizde bir kavuşalımmm ya canımcımmm duaa et bacınaa
kuzumm az kalmışşşş kauvşucaksın sende
inşallahh kuzummmmm yaa günler bir geçseeeeee bir kavuşsakkk 14 ay geçti gittiii şu son ay geçmiyorr yaa
naber tatlımmm ?günaydınnnn kuzummmmmm
naber tatlımmm ?
Kar var mı orda?
Hadi yaa, walla burda acayip var kuzum, sabah şok oldum perdeyi açıncahee göstermelik yerlerde var 1 cm bile değil ya ne koyuyo biliyo musun hem soğuk hem kar yok hemde bizi kandırıyor kar yağdı diye sizin orda canım
Ayferrrrr tatlım günaydınnGünaydın kızçelerrr
bende kendi depüğüm zamanlarında hep 1de yatıyodummm nden acaba benim devremlerime hep destek oluyodumm ama benim depüğüm çok güzel oldu
today is the day olcaksınnnnn
burcuuuuuuuummm saçını başını yolcamm kız seninnnn nasıl benden önce kavuşursunn heeeeeeeburcumm benimmm yaa erdin sonundaaa muradına Allahh birdaha ayırmasınnnnnn bizde bir kavuşalımmm ya canımcımmm duaa et bacınaa
inşallahh kuzummmmm yaa günler bir geçseeeeee bir kavuşsakkk 14 ay geçti gittiii şu son ay geçmiyorr yaa
Günaydınnn canlarımmm ciğerlerimmmmm
naber tatlımmm ?
Kar var mı orda?
ayyyy ne kadan mikemmel yaaa atçem kendini yerlere kar yağmazsa yağarsada atıcam istanbul işte taşı toprağı altın diyolar ben hala bi altın bile bulamadım yalancı bunlar biliyon mu sakın kanmayınnnnnnnnnHadi yaa, walla burda acayip var kuzum, sabah şok oldum perdeyi açınca
yarım saatlik servis yolculuğum bugün 1,5 saat sürdü, düşün artık :26:
Dün heryer buz olmuştu haftasonu yağan kardan, bide üzerine dün gece kar yağdı, acayip oldu, arabalar bayırlardan inemiyor fln, öyle bi durum var burda, ama çok hoşuma gitti yaa, mutlu oldumsadece biraz fazla üşüdüm,ama olsun, işe geç gelmiş oldum, mutluyum
Günaydın kızçelerrr
ooo orda da baya var demek ki karayyy eveeeet ya o yazıyı görmek için sabırsızlanıyoruuum
hepiniz gelim benimde depüğüm güzel olsun
hehehehe yol kuzuuu hiç mühim değil
hep dua ediyorum tatlım sende hayırlısıyla kavuş osmanına
asıl bana şu 2 gün geçmiooo
günaydın canıııım
bizim evin orda bayaa kar vardı kaldırım seviyesine kadar dolmuştu yollaaar
tabi kuzum yaa, depüklemezmiyizzz...kızçeler akşam depüğüme gelemeyecek varsa beni gün içinde bol bol depükleyebilirsiniz hiiiç itiraz etmem yani
ayyyy ne kadan mikemmel yaaa atçem kendini yerlere kar yağmazsa yağarsada atıcam istanbul işte taşı toprağı altın diyolar ben hala bi altın bile bulamadım yalancı bunlar biliyon mu sakın kanmayınnnnnnnnn
hoş geldin ayfercimmmm
ooo orda da baya var demek ki kar
tabi kuzum yaa, depüklemezmiyizzz...
Allah hiç ayırmasın sizi canım, bu son ayrılığınız olsun...
Eki Görüntüle 328054
Ayferrrrr tatlım günaydınn
günaydın canııım hoşgeldiiiin
hoş geldin ayfercimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?