Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende geldiiiim üstelik ben hepinizden erken kalkıyorum hem senden de geç yattım
bende kendi depüğüm zamanlarında hep 1de yatıyodummm nden acaba benim devremlerime hep destek oluyodumm ama benim depüğüm çok güzel oldu
evet evet biz de kavuşuyoruuuz artıııık

today is the day olcaksınnnnn

evet evet biz de kavuşuyoruuuz artıııık

burcuuuuuuuummm saçını başını yolcamm kız seninnnn nasıl benden önce kavuşursunn heeeeeee burcumm benimmm yaa erdin sonundaaa muradına Allahh birdaha ayırmasınnnnnn bizde bir kavuşalımmm ya canımcımmm duaa et bacınaa

kuzumm az kalmışşşş kauvşucaksın sende

hee göstermelik yerlerde var 1 cm bile değil ya ne koyuyo biliyo musun hem soğuk hem kar yok hemde bizi kandırıyor kar yağdı diye sizin orda canım
Hadi yaa, walla burda acayip var kuzum, sabah şok oldum perdeyi açınca
yarım saatlik servis yolculuğum bugün 1,5 saat sürdü, düşün artık :26:
Dün heryer buz olmuştu haftasonu yağan kardan, bide üzerine dün gece kar yağdı, acayip oldu, arabalar bayırlardan inemiyor fln, öyle bi durum var burda, ama çok hoşuma gitti yaa, mutlu oldum sadece biraz fazla üşüdüm,ama olsun, işe geç gelmiş oldum, mutluyum

bende kendi depüğüm zamanlarında hep 1de yatıyodummm nden acaba benim devremlerime hep destek oluyodumm ama benim depüğüm çok güzel oldu

today is the day olcaksınnnnn

ayyy eveeeet ya o yazıyı görmek için sabırsızlanıyoruuum
hepiniz gelim benimde depüğüm güzel olsun

hehehehe yol kuzuuu hiç mühim değil
hep dua ediyorum tatlım sende hayırlısıyla kavuş osmanına

inşallahh kuzummmmm yaa günler bir geçseeeeee bir kavuşsakkk 14 ay geçti gittiii şu son ay geçmiyorr yaa

asıl bana şu 2 gün geçmiooo
Günaydınnn canlarımmm ciğerlerimmmmm

günaydın canıııım

naber tatlımmm ?
Kar var mı orda?

bizim evin orda bayaa kar vardı kaldırım seviyesine kadar dolmuştu yollaaar

kızçeler akşam depüğüme gelemeyecek varsa beni gün içinde bol bol depükleyebilirsiniz hiiiç itiraz etmem yani

ayyyy ne kadan mikemmel yaaa atçem kendini yerlere kar yağmazsa yağarsada atıcam istanbul işte taşı toprağı altın diyolar ben hala bi altın bile bulamadım yalancı bunlar biliyon mu sakın kanmayınnnnnnnnn
Günaydın kızçelerrr

hoş geldin ayfercimmmm

ooo orda da baya var demek ki kar

kızçeler akşam depüğüme gelemeyecek varsa beni gün içinde bol bol depükleyebilirsiniz hiiiç itiraz etmem yani
tabi kuzum yaa, depüklemezmiyizzz...
Allah hiç ayırmasın sizi canım, bu son ayrılığınız olsun...
Eki Görüntüle 328054

bizim orası da istanbul ama bisürü kar var hatta kar topu oynayanlar da vardı dün akşam

ooo orda da baya var demek ki kar

tabi kuzum yaa, depüklemezmiyizzz...
Allah hiç ayırmasın sizi canım, bu son ayrılığınız olsun...
Eki Görüntüle 328054

ayyy şu an kalbim çıldırmış gibi çarpıyor
ilk depüğümü yedim çok heyecanlandım çok mutlu oldum ayyy harika bişeymiş bu yaaa
allah herkese nasip etsin bu depüğü yemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…