Cok sagol canım benim aminn
ay hosbulduk bnı duayn var dmekkı.kızlar bnmde nısanlım asker ahhh ne zor bısey bu boyle ıcım yanıyor resman ALLAHIM hepımıze kolaylık versın.kızlar bnm sorunum ceyız hazırlıgındayım ve cok kararsız kaldım.bn hisarın milano altın saten taslı
catal bıcak takımını(tum sapı altın kaplama olan)yanınada dubaı yemek takımını almak uzereyım ve sankı yanlıs yaptıgımı dusunuyorum yada dogrumu yapıorum.sankı altın rengı catal bıcagın moodası gecermı yada sıkılırmıyım lutfen cevap kızlar
Şafak 69 bayburta selamm yola devaammmmm
Zeynomm hoşgeldin ellerine sağlık,gözlerim seni arıyordu
kuzummmmmmmmmmmmm tertibim valla özledim seni yaaaaaa..
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ceydacım oudum bence sen babasına üzülüp böle bişey yapmışssın eminim askerin anlıcaktır bunu sıkma canını..
Tertipppp bugün nerelerdeydinn canımm
Gözlerim seni aradııı
Evett mecburii 26 gün yanımda olucakkkk
canım 100 msj olmadan koyamıyomuz sanırım
Hoşbulduk canım
Nasılsın :26:
17/01/2012
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123: pembelii = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ:123:
İyi diyelim iyi olalım canımCanım benim çarşımız vardı aslında çarşı değilde benimki hastaneye çıkmış bugün görüştük onunla uğrayamadım
Nasılsın görüşmeyeli
Ohhh ne güzell canım mart başında yine burda olucaksın ozaman bol bol
Hmm doğru evet ben altın kaplamalardan hoşlanmıyorum ben olsam tercih etmezdim.
Canımmm iyiyim doktoru soruyorsun sanırımKan sonuçları iyi ama bunlar normal değil kendi doktorunla görüş dediler.
Aradım ben seni arıcam yarın dedi bakalım bekliyorum ilacımı değiştiricek sanırım ilaçlar karaciğerimi yoruyor olabilirmiş:44:
Sen nasılsınnn ?
Ohhh ne güzell canım mart başında yine burda olucaksın ozaman bol bol
Hmm doğru evet ben altın kaplamalardan hoşlanmıyorum ben olsam tercih etmezdim.
Canımmm iyiyim doktoru soruyorsun sanırımKan sonuçları iyi ama bunlar normal değil kendi doktorunla görüş dediler.
Aradım ben seni arıcam yarın dedi bakalım bekliyorum ilacımı değiştiricek sanırım ilaçlar karaciğerimi yoruyor olabilirmiş:44:
Sen nasılsınnn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?