yazıyorum yazıyorum laf atıyorum pek takan yok beni.sonradan gelince galibaumursanmamak ne kötüymüş burada pek yer yok bana
iyi geceler...hoşçakalın
Sağol canım hoşbulduk.Nasılsın görüşmeyeli
Ahh nerede o günlerrr:)) hosbulduk herkes kavussun ya ne bu gecmek bilmiyor gunler
Bilmiyorum canım karışık biraz ne hissettiğimi bende bilmiyorum.
Geçer heralde.sanırım askerimin moralinin bozukluğu giderken ki o hali benıde etlkiledi
Aa neden ki hasta falanmı olucaksın acaba
Bilmiyorum canım karışık biraz ne hissettiğimi bende bilmiyorum.
Geçer heralde.sanırım askerimin moralinin bozukluğu giderken ki o hali benıde etlkiledi
ayıpsınn kız gel burayaakim kime laf atmıyo hoşgeldin arada kalmıştııırrr aaa
idare eder canım bu akşam olmadık şeyler geldi başıma..
sen nasılsın bakim durgunnnnnsunnn
Ahh nerede o günlerrr
Kızzz toparla kendini bakayımm
Uzun zamandır böyle keyifsiz görmemiştim senii
Onada vuruyorum canım benim
Kullandığım Hap bitmek üzere belki adetim yaklaşıyor onun yoğunluğu var üzerimde
Birde askerimin baha hissetirmesede moralinin bozukluğu ayrılırken ki hali felan etkiledi sanırım beni karmakarışık oldum
Ben kolay kolay moralimi bozmam canım da
Ne oldu bilmiyorum bugün bi tuhaflaştım gerginleştim belkide ecem in demesi gibi adetim yaklaştı bilmiyorum ama geçer
ahh kıyamam sana ya
canım benimmm
üzülme nolurr kaçta gitti bugün
Öyle olsa gerek canım
Yoksa sen hepimizden dayanıklısın
size kızmadım ben.sonuçta herkes birbirini eskiden beri tanıyor burada ama ben yeniyim.buse dışında kimseyi tanımıyorum.açıkcası kimsede konuşmuyor benimle laf atsamdadediğim gibi herkes tanıyor birbirini ben sonradan gelince bi türlü görünmüyorum.kendi kendime yazıyorum öyle.ee daraldım haliyle görünmemekten.artık şafak attırmaya gelirim şafağımı yazarım her gün o kadar.ben sanmıştımki hepimiz kardeş gibi oluruz.aranıza girebilirim ama olmuyor yalnız kalıveriyorum burada.kırılmadımki hiç birinize.sonradan gelen pek giremez ortama doğrudur.hepiniz hakkınızı helal edin.iyi geceler kızlar.hoşçakalın..
Yinede kendimen ödün vermem dayanacağım
size kızmadım ben.sonuçta herkes birbirini eskiden beri tanıyor burada ama ben yeniyim.buse dışında kimseyi tanımıyorum.açıkcası kimsede konuşmuyor benimle laf atsamdadediğim gibi herkes tanıyor birbirini ben sonradan gelince bi türlü görünmüyorum.kendi kendime yazıyorum öyle.ee daraldım haliyle görünmemekten.artık şafak attırmaya gelirim şafağımı yazarım her gün o kadar.ben sanmıştımki hepimiz kardeş gibi oluruz.aranıza girebilirim ama olmuyor yalnız kalıveriyorum burada.kırılmadımki hiç birinize.sonradan gelen pek giremez ortama doğrudur.hepiniz hakkınızı helal edin.iyi geceler kızlar.hoşçakalın..
Hadii hadii gülllllmeyee baslaaaaaaaa
Canım benim üzülme dicem ama :26:
Elinde değil biliyorum inşallah yeniden alışırsın mehtap sonrası bocalıyorsun çok normal bu
en kısa zamanda atlatırsınız inşallah ikinizde
Hehh şöyleeeeSizin gibi can arkadaşlarım olurda gülmem mi canım benım
kızlaaar nabıosnz bakalm keyflernz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?