Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Zatenn bi gitseniz bende konuşurken askerimşe senden biliyorum 91/1 lerin şafağını

Onlar giderse rahat edeceğiz dedi oha dedim adamların gitmesine var 120 küsür gün bizim askerlik ne kalıyor geriye.

Yapacak bişey yok dedi.

İşin özü bunların durumları başka bizim devre yeni gittiğinde bir tane astsubay gelmiş yeni çok iyimiş bizimkilere iyi davranmış ezdirmemiş

Bu 91/1 lerde acemi iken çok ezilmiş sürünmüş kötü geçmiş,çavuş olduklarındada 91/2 leri ezmek istemişler bizimkilerde o iyi olan astsubaya felan şikayet etmişler her problemde bu astsubayda bizimkilerin tarafıı tutunca bu 91/1 LER bizimkilere kin kapmış işin özü bu

hadi ya oooo o durum fena o zmn..bizimkiler iiydi..üst devresi bnm askerime telini bile veriodu..biz gündüzleri kullanıoduk eskiden telimizi..bizimkilerinde biri hariç tüm komutanları iiymiş..o biri zaten benide sinir edio herkese takık durumda..işte ii yerden önce ii ortam ve ii komutan çok önemli..

Zaten hep derim iyi yer yoktur iyi komutan vardır.

Bizde komutan sorunu hiç konuşulmadı demekki komutanlarla problem yok zaten benimki pek burnundan kıl aldırmaz öyle komutanlarla felan çok yüz göz olmaz

Komutan dediğini hiç duymadım bu zamana kadar hep şu üstler

Hatta çarşı yok bir ay bize ama benimki hastane ye gitti iki gun çarşıda idi hemen ona bile laf söylemişler bizburda çalışyoruz o çarşıda geziyor gibisinden

Buda bizimkinin kulağına geliyor deli hemen bir tane üst buluyor sizin yerinizede gezerim dert etmeyin diyor böyle sürtüşmeler var aralarında

ooo sizinkiler kötüymüş bayai ..benimkinin bakışları biraz fena komutanları flnda çekinio cnm..vana gittiğimizde izin vermemişlerdi ilk çıkmasına resmen delirdi komutanları izin verdi

ooo sizinkiler kötüymüş bayai ..benimkinin bakışları biraz fena komutanları flnda çekinio cnm..vana gittiğimizde izin vermemişlerdi ilk çıkmasına resmen delirdi komutanları izin verdi

Azcık deli olcan kendini ezdirmicen sümsük olmıcan fena eziyolar yoksa deli olması iyidir

stillex beni ne ara geçtin :) sanki şafağın benden fazlaydı gibi Şafaklarını yarılayan ve 100�lere koşan yarenlerimiz

...201 askerinkalbi...

...208 stillex�

...209 minnik...

stillex beni ne ara geçtin :) sanki şafağın benden fazlaydı gibi Şafaklarını yarılayan ve 100�lere koşan yarenlerimiz

...201 askerinkalbi...

...208 stillex�

...209 minnik...

kuzum ben cvp veriyim kalan izinlerini düştü zeynom..

zeynep adına cvp verdim kızmaa

...201 askerinkalbi...

...208 stillex�

...209 minnik...

Busem cevap vermiş aynen öyle kuzum kalan 13 gün izi kullanmayacağız bende düştüm gitti

kuzum ben cvp veriyim kalan izinlerini düştü zeynom..

zeynep adına cvp verdim kızmaa

Sağol bebem

olur mu buseh tşkler cevap için,ben de dedim şafağımı yanlış mı biliyorum çok gerginim bu aralar normal midir acaba :18: biz daha izin kullanamıyoruz onun stresi var bolca

Busem cevap vermiş aynen öyle kuzum kalan 13 gün izi kullanmayacağız bende düştüm gitti

Sağol bebem

Siz izni en güzel zamanda kullandınız canım,keşke biz de kullanabilseydik.Yİnede kullanırız belki umuduyla izinlerimizi şafaktan düşmedim ben de yarıladığımız günlerde kullanmak istiyodum ama şafak 150 civarı kalınca kullanabilcekmişiz ,ben de hiç gelme o zaman dedim planlarımız sürekli aksıyo sinir oluyorum

Son düzenleme:

eğer kullanabiliyorsanz 150 civarı yinede kullanın canım 10 gün bile olsa çünkü o zamanlar bile kullansanız size çok moral oluur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…