eğer kullanabiliyorsanz 150 civarı yinede kullanın canım 10 gün bile olsa çünkü o zamanlar bile kullansanız size çok moral oluur
Busem cevap vermiş aynen öyle kuzum kalan 13 gün izi kullanmayacağız bende düştüm gitti
Sağol bebem
olur mu buseh tşkler cevap için,ben de dedim şafağımı yanlış mı biliyorumçok gerginim bu aralar normal midir acaba :18: biz daha izin kullanamıyoruz onun stresi var bolca
reca kuzum..
cnm ya valla izin kullanmak insana moral verio inan..nerdeydi askerin?
kullansak mı daha iyi kullanmasak mı bende karar veremedim bakalım , acemilikten sonra tekrar normale dönmek epey zor olmuştu yine aynı olsun istemiyorum
150 gün de çok az gibi geliyo kullanmasak 125 e düşcek o zaman şafak karar veremiyorum işte canım ya, samsun'da askerim
150 gün de çok az gibi geliyo kullanmasak 125 e düşcek o zaman şafak karar veremiyorum işte canım ya, samsun'da askerim
aa bak o doğru ben 2 hafta önce izinden geri yoladım ama ne zor o tekrar yollamak alışmak felan.
ama hiç kullanmamakta yorar ikiside aynı sıkıntı
seın askerin burdamı
kullanırsak 2 haftalık olcakmış sanırım, Amin10 günlük fln kullanabilirsiniz tatlım..ilaç gibi gelio..sonrada Allahın izniyle kavuşursunuz tatlım..
mesaj attııııııııım
kullanırsak 2 haftalık olcakmış sanırım, Amin
mesaj attııııııııım
kullanırsak 2 haftalık olcakmış sanırım, Amin
Bu topiğin kızları nerde ya bu akşam
valla öle gündüz kuşlarıda yoktu:26::26::26:
hem 400'lerden kurtulduğumuz hemde aşkımın ilk defa kendi hattından aradığı gece
hem 400'lerden kurtulduğumuz hemde aşkımın ilk defa kendi hattından aradığı gece
Selam kızlarrr
Kim aldıysa geri versin hiç hoş bir şaka değil
Selam kızlarrr
Kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?