Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eğer kullanabiliyorsanz 150 civarı yinede kullanın canım 10 gün bile olsa çünkü o zamanlar bile kullansanız size çok moral oluur

kullansak mı daha iyi kullanmasak mı bende karar veremedim bakalım , acemilikten sonra tekrar normale dönmek epey zor olmuştu yine aynı olsun istemiyorum

Busem cevap vermiş aynen öyle kuzum kalan 13 gün izi kullanmayacağız bende düştüm gitti

Sağol bebem

reca kuzum..

olur mu buseh tşkler cevap için,ben de dedim şafağımı yanlış mı biliyorum çok gerginim bu aralar normal midir acaba :18: biz daha izin kullanamıyoruz onun stresi var bolca

cnm ya valla izin kullanmak insana moral verio inan..nerdeydi askerin?

kullansak mı daha iyi kullanmasak mı bende karar veremedim bakalım , acemilikten sonra tekrar normale dönmek epey zor olmuştu yine aynı olsun istemiyorum

aa bak o doğru ben 2 hafta önce izinden geri yoladım ama ne zor o tekrar yollamak alışmak felan.

ama hiç kullanmamakta yorar ikiside aynı sıkıntı

150 gün de çok az gibi geliyo kullanmasak 125 e düşcek o zaman şafak karar veremiyorum işte canım ya, samsun'da askerim

seın askerin burdamı

aa bak o doğru ben 2 hafta önce izinden geri yoladım ama ne zor o tekrar yollamak alışmak felan.

ama hiç kullanmamakta yorar ikiside aynı sıkıntı

seın askerin burdamı

mesaj attııııııııım

10 günlük fln kullanabilirsiniz tatlım..ilaç gibi gelio..sonrada Allahın izniyle kavuşursunuz tatlım..
kullanırsak 2 haftalık olcakmış sanırım, Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…