nasılsın fidescim, bir ara sıkıntılıydı durumun iyi misin düzeldi mi durumlar
şafak kaç devrem
selam canım yaa banada önersenize netten alıcam bnde kitap ama sıkıcı kitaplardan hoslanmıorum macera olucak bide ask romanları olabilir
hani o sayfadan o sayfaya atlayan polisiye romanlarda olabilir
uzun zamandır okumayı bırakmıstım bnm içinde ii olucak.askma ddm gtmeden bana netten alalm die ama kaldı bidaha
selam canım yaa banada önersenize netten alıcam bnde kitap ama sıkıcı kitaplardan hoslanmıorum macera olucak bide ask romanları olabilir
hani o sayfadan o sayfaya atlayan polisiye romanlarda olabilir
uzun zamandır okumayı bırakmıstım bnm içinde ii olucak.askma ddm gtmeden bana netten alalm die ama kaldı bidaha
Hoşgeldin aramıza canım
Allah kavuştursun,beraber yicez inşAllah şafakaları
şafak 164
Ahmet Altan ı bende okuyacağım,
Ama Orhan Pamuk herhalde okumayacağım tek yazardır :)
Şuanda Bende Kürk Mantolu Madonnayı okuyorum, eski türkçe çok hoşuma gidiyor
Bundan sonra Oğuz Atay'ın Tutunamayanlarına başlamayı düşünüyorum bakalım
Bundan sonra Oğuz Atay'ın Tutunamayanlarına başlamayı düşünüyorum bakalım
inşallah canımm siz tezkereyi alırken bizimde epey azalmıs olucak.ahh bide su secimlerde askerlik düşsekandırıyolar ama hala ümidim var işte ahh ahhh
iyyim iyyim Allah a şükür... noldu kız neden herkes böyle soruyofidescim iyisin di mi
canan tanın kitapları sürükleyici
ben pirayayi okumuştum,sayfaları merakla okuyorsun.
iskender pala sever misin?hkes sevmezde ondan soruyorum
katrei matemide güzeldi..
canan tan birde yüreğim seni çok sevdi var
o da iyiydi..
164 tertim164 terto senin
evli miydin tatlım senİyiyim canım seni sormalı.allah kavustursuna misafirlerimiz geliyo hep onlarla ilgileniorum vakit geciriyorum işte
Canım benim, benimkide eskisi gibi arayamaz oldu. Bende senin gibi kafaya taktım artık aramıyorsun da bilmem ne
valla duygu benimki askerde olduğu sürece sıkıntılarım bitmicek.
çünkü nedense olumsuz bir insanım ya da çoğu zaman olumsuz düşünüyorum.
bişey oluyo kötü tarafından rahatça bakabiliyorum...
yada şöyle söyliyim bi süre az konuşunca onunda özlediğimden yanlış algılıyo olabilirim hareketleri...
dün akşam konuştuk son zamanlarda neden az aradığını anlattı.. iyiyiz şimdi
İyi ben seni etkilemeyeyim o zaman. Ama Orhan Pamuk hakkında konuşalım okuyabilirsenbende daha önce okumadım orhan pamuk,merak ediyorum
iskender pala sever misin
Evet bende yeni aldım kalınlığı kadar fiyatı varTutunamayanları bende okumayı cok düşündüm ama alamadım bi
iyyim iyyim Allah a şükür... noldu kız neden herkes böyle soruyo
önerelim tatlım kitaptan bol ne var
ne okudun daha önce yaz bakalım
ayy canım benim yanlış anlama. benimkine kızgındımda ben 2 gündür. burda da bişeyler yazdım onun hakkında kızdım gibilerindeniyi Allah iyilik versin..
yani nasılsın anlamında sordum
sormasamıydım:26:
164 tertimAynı gün teskere mi alıcaz
belli olmuyor gerçi ama olsun şimdilik böle
evli miydin tatlım sen
Canım benim, benimkide eskisi gibi arayamaz oldu. Bende senin gibi kafaya taktım artık aramıyorsun da bilmem ne
başını yedim çocuğun ama açıklama yapıyor, hiç aklıma gelmeyecek şelre
sonra oturup düşünüyorum ulen diyorum askerde bu çocuk tatilde değil ki olabilir diyorum
etrafında hatun yok niye geriyorsun kendini
Sonra sonra takmamaya başladım çok fazla ama kendimi yiyorum bu sefer özledim de özledim diye :)
Birde seni şafak sıkıştırıyor ondan böyle az daha sabır be tatlım çok az kaldı allaha şükür
İyi ben seni etkilemeyeyim o zaman. Ama Orhan Pamuk hakkında konuşalım okuyabilirsen
İskender Pala'yı hiç denemedim. Ahmet Ümit sardı beni bu ara onu okuyorum.
Ama çok olumlu konuşuyorlar D&R a bir gidip bir kaç sayfasını okuyayım bakayım beğenirsem okurum tabii neden olmasın
Evet bende yeni aldım kalınlığı kadar fiyatı var
en son 3 yılönce falan bıraktm canım zati ozmanlarda cok okumazdm a.ş.k. neyin kısaltması tuna kiremitci gülten dayıoglunun kitaplarından okudum genc kızın hikayesi falan varya onlardan.latife ve fikriye iki aşk arasında ataturk su cılgın turklere basladm ama okumadm tamamını canm .aklma smdilik gelenler bunlar psikoloji kitabı okumustum üstün dökmenin cok sıkıcı fakat surekli test cözüosun falan sarmamıstı beni
ayy canım benim yanlış anlama. benimkine kızgındımda ben 2 gündür. burda da bişeyler yazdım onun hakkında kızdım gibilerinden
sonra dün açıklama yaptı bana işte
bende onları okudun da sordun sandım
yanlış anlama sakın hee
sen nasılsın bakalım?
tamam o zamn ahmet altanı okuyayım orhan pamık akicam
o zamn seninle konuşuruz,ahmet ümit okumuştum bende dili güzel anlatımıda güzel
iskender pala genelde geçmiş zamnın ama baya bir geçmiş zamnın olaylarını anlatıyor
misal lale devri zamanı falan,çok sıkılan duydum kitaplarını okurken ama ben çok seviyorum..
anladım tatlım. Sen sürükleyici kitap arıyorsun o zaman.
Du bakiiiim, geçenlerde okudum Lauro Esquivel-Acı Çikolata
İnce bir kitap ve hiç bitmesin istiyorsun etkisinde bile kaldım bir dene bakalım beğenecek misin.
Bin Muhteşem Güneş var bu da akıcı bir dille yazılmış ve beni salya sümük ağlattı bu kitap
çok üzüldüm etkisinde kaldım çaresiz kalmanın ne demek olduğunu işte o zaman anladım.
Beğeneceğini sanıyorum.
Sinan Akyüzün Kitapları var
Sevmek Zorunda Değilsin beni, bir hayat kadınının hikayesi ama ne hayat.
Nerden nereye gidiyor insanların hayatları. Kitabın sayfalarını nasıl çevirdim nasıl bitirdim bilimyorum
Kitabı kime verdiysem bir solukta bitrdiler.
Ahmet Ümit Kitapları Polisiye tarzda.
Beyoğlu rapsodisi, İstanbul Hatırası bunlar da harikadır.
Aklıma geldikçe yazarım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?