uçurtma avcısıııııııııııı
canan tanın kitapları sürükleyici
ben pirayayi okumuştum,sayfaları merakla okuyorsun.
iskender pala sever misin?hkes sevmezde ondan soruyorum
katrei matemide güzeldi..
canan tan birde yüreğim seni çok sevdi var
o da iyiydi..
ben uzun zamandır okumadımki canım cok bilgim yok işte artık evde boş boş dururken okuyaym diyorum gittigidiyordan bakmıstım ben hem uygun hem guzel kitaplar vardı 1ay önce
bende çok tarihi okuyamam ama denemek lazım. Bir bakayım kouşuruz kritik yaparız senlen
İnşAllah canım ama o haberleri fazla önemseme.Olursa senin için süpriz olsun.. Düşmezse üzülme diye diyorum
anladm kadarıyla sen dili sade ve akcı kitapları seviyorsun
uçurtma avcısını okuyabildin mi bak o tam sana göre bir kitap
bir ara arıyordun o kitabı
164 tertimAynı gün teskere mi alıcaz
belli olmuyor gerçi ama olsun şimdilik böle
evli miydin tatlım sen
Canım benim, benimkide eskisi gibi arayamaz oldu. Bende senin gibi kafaya taktım artık aramıyorsun da bilmem ne
başını yedim çocuğun ama açıklama yapıyor, hiç aklıma gelmeyecek şelre
sonra oturup düşünüyorum ulen diyorum askerde bu çocuk tatilde değil ki olabilir diyorum
etrafında hatun yok niye geriyorsun kendini
Sonra sonra takmamaya başladım çok fazla ama kendimi yiyorum bu sefer özledim de özledim diye :)
Birde seni şafak sıkıştırıyor ondan böyle az daha sabır be tatlım çok az kaldı allaha şükür
İyi ben seni etkilemeyeyim o zaman. Ama Orhan Pamuk hakkında konuşalım okuyabilirsen
İskender Pala'yı hiç denemedim. Ahmet Ümit sardı beni bu ara onu okuyorum.
Ama çok olumlu konuşuyorlar D&R a bir gidip bir kaç sayfasını okuyayım bakayım beğenirsem okurum tabii neden olmasın
Evet bende yeni aldım kalınlığı kadar fiyatı var
anladım tatlım. Sen sürükleyici kitap arıyorsun o zaman.
Du bakiiiim, geçenlerde okudum Lauro Esquivel-Acı Çikolata
İnce bir kitap ve hiç bitmesin istiyorsun etkisinde bile kaldım bir dene bakalım beğenecek misin.
Bin Muhteşem Güneş var bu da akıcı bir dille yazılmış ve beni salya sümük ağlattı bu kitap
çok üzüldüm etkisinde kaldım çaresiz kalmanın ne demek olduğunu işte o zaman anladım.
Beğeneceğini sanıyorum.
Sinan Akyüzün Kitapları var
Sevmek Zorunda Değilsin beni, bir hayat kadınının hikayesi ama ne hayat.
Nerden nereye gidiyor insanların hayatları. Kitabın sayfalarını nasıl çevirdim nasıl bitirdim bilimyorum
Kitabı kime verdiysem bir solukta bitrdiler.
Ahmet Ümit Kitapları Polisiye tarzda.
Beyoğlu rapsodisi, İstanbul Hatırası bunlar da harikadır.
Aklıma geldikçe yazarım tatlım
evet canım beni yormasın dili kafa rahatatmak için okuyorum birde diliyle yorulmak istemiyorum.
Aldım kitabı tatlım ama sıra ona henüz gelmedi
Okuyacağım listem var sırayla gidiyorum
gittigidiyorda saılan kitapların %80 i korsan
hıım Allah tamamına erdirsin tatlımYok nişanlıyım canımmayyh canım cok sıkılıo bugun aramadı bnmki heç
ben hepsiburada ya D&R dan alıyorum netten.anladım canım tesekürler peki siz kitapcılardan mı alıosunuz netten mi ?
evet tahmin ediyorumçokbeğeneceğine eminim canım
öyle bir arkadaşı aldı iki kere baktık korsan sinir olmuştuk birdaha da almadık ordanhadii yaa bilmiyordum canım
zaten almaya fırsat olmadıki tatlmmya gezmekten kitaba bakamamıstıkii olmus almamamız ozaman
kapıda ödeme var tatlım, kargo bazen ücretsiz oluyor kampanya yapıyorlar bazı kitaplaraslm kızlar..netten kitap almayı ben de istiyorum çünkü aradığım kitabı hiç bulamıyorum..kargo ücretleri ne kadar oluyor?bir de kapıda ödeme var mı?
arkadaşlar şimdi çıkıyorum gelince okurum yazdıklarınızı..
duygum eskiye bakamadım kitap mı aldın kız yine?
evet bi dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?