hoşbulduk kuzum..
ustanız açıklanmış hayırlı olsun neden üzülüyorsun urfa diye belki rahat edebileceği bir yerdir araştırdınmı ?
Canım hoşbuldukk dalga geçmez kuzum onlar senle
sevdiklerine takılırlar ama sen yine de gel benim himayeme
Öylemi canım hayırlısı olsun ne diyelim
Neden üzülüyorsun kötü bir yermi gideceği yer
Benimki Diyarbakıra çok gitmek istemişti mesela :26:
Kuzuu ben bu msj ı atlamışım iyiyim canım eğlence yapıyoz mu
Kızlar acil çıkmam lazım kusura bakmayın ama akşama yanınızdayımm
kızlarr bizhep batıya falan glr dye düşünmüştükk birden böyle çıkınca bozuldu morelim araştıryorum rahat diyolar ama ynede emn değilim askeri orda olan biri bulsm blki içim braz daha rahatlıcak ama oda yokk
ohhhhhhhhh yapıoz tabiiiiiiii kop kopppppppppp
görüşürüz cnm..
Ben söyleyeyim ecem çıktı canım evet kullandığı hapın etkisi varmış karaciğerine böyle bir tepkime yapıyormuş.
Dr da hapı azaltmış
kızlarr bizhep batıya falan glr dye düşünmüştükk birden böyle çıkınca bozuldu morelim araştıryorum rahat diyolar ama ynede emn değilim askeri orda olan biri bulsm blki içim braz daha rahatlıcak ama oda yokk
sağol tatlım.kolumda bi ısırık yok ama hafifce dişlerinin izi geçmiş.çok korktum ay anlatamam o korkuyu.
sağol bebeğim benim.
sağol canım.bende çok korkarım büyük köpeklerden.yolda görünce bile yolu değiştiririm.yok şekerim sokak köpeği.apartman kapısını açık bulmuş girmiş.soğuktan saklanmak için girdi galiba.bide boşu boşuna canım yandı gittim aşı oldum.ne olur ne olmaz diye.dilim tutuldu ay korkudan 2 saat
biz bişeyi daha kutlayacaktıkk haa şu şafakların düşüşünü
ewtttttttt sen 200den düşücektin bende şafak kağıdında 460'ın 6'sını bitirip 4'üne başlıcam Allahın izniyleeeeeee...
Kutalayalımmmmmm ohhhh
Şu askerlikk yedii bitirdiii bizii bizdee onnaa inatt iyi olalımm:118::118::118::118:
kzlarrrrrr nabıosnzzz... 200lerin btmesne sooon 19 gün zpzp oleyyy
ohh ne güzel canım maşallah.bende düşecekmiyim o günlere.
Allah'ın iznyle sende gelrsn o gunlere cnm.. safagn kac snn
402 daha canım
hmm geçer ya bana daha dün gibi geliyo cnm. ama tabi geçerken öle olmuo
evet canım iyi yada kötü geçecek ömürden gidiyor günler tek tek.hiç bu kadar yaşlanmak istememiştim.çok zormuş asker yolu beklemek.458den 402 oldu.buda bi ilerleme demi ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?