Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Öylemi canım hayırlısı olsun ne diyelim

Neden üzülüyorsun kötü bir yermi gideceği yer

Benimki Diyarbakıra çok gitmek istemişti mesela :26:

kızlarr bizhep batıya falan glr dye düşünmüştükk birden böyle çıkınca bozuldu morelim araştıryorum rahat diyolar ama ynede emn değilim askeri orda olan biri bulsm blki içim braz daha rahatlıcak ama oda yokk

Kuzum bu işin doğusu batısı yok hep diyorum sanada diyeceğim iyi komutan kötü komutan var

Eğer başındaki komutan iyi ise doğunun en berbat yerinde olsun rahat ama başındaki komutan kötü ise batının en rahat yerinde olsun işe yaramaz.

Biz batıdayız ama benimki hep derk burda olacağıma keşke doğuda olsaydım.

Umarım iyi bir komutana düşersiniz.

Urfada askeri olanı hiç duymadım ama urfa hakkında kötü bişeyde duymadım

Dua edin komutanı iyi olsun o zaman rahat işte

Ben söyleyeyim ecem çıktı canım evet kullandığı hapın etkisi varmış karaciğerine böyle bir tepkime yapıyormuş.

Dr da hapı azaltmış

hadi yaaa..inş ii olur ecemcim..

cnm inan bizde batıya düşücek sanıoduk hep batıya veriodu hatta çok az kişi doğuya düştü..hatta bi iki kişi..biride askerim oldu..şuan Van'da..inan yerden önce komutanda çok önemli..

iikibişey olmamış cnm..

Son düzenleme:
pamukşeker kuzucum ben sana bişey anlatıyım belki rahatlarsın..

benim aşkımın amcasının oğlu urfada yapmıştı.aşkım askere gitmeden önce demiştiki inşallah seninde urfaya çıkar çok kıyak bi yer demişti.ben tabi bilmiyorum ortamı sordum nasıl bi yer diye.urfadaysa heleki karakola düştüyse o asker paşadır resmen dedi.öyle rahattım dedi.15 ay severek yaptım üzülerek ayrıldım oradan dedi.

doğu olması önemli değil tatlım.önemli olan görevi ve rahatı.her doğu kötü değil inanki

ewtttttttt sen 200den düşücektin bende şafak kağıdında 460'ın 6'sını bitirip 4'üne başlıcam Allahın izniyleeeeeee...

Kutalayalımmmmmm ohhhh

Şu askerlikk yedii bitirdiii bizii bizdee onnaa inatt iyi olalımm:118::118::118::118:

hmm geçer ya bana daha dün gibi geliyo cnm. ama tabi geçerken öle olmuo

evet canım iyi yada kötü geçecek ömürden gidiyor günler tek tek.hiç bu kadar yaşlanmak istememiştim.çok zormuş asker yolu beklemek.458den 402 oldu.buda bi ilerleme demi ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…