Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ay yok canım ben Pınar'a gönderme yapmadım aksine Ceyda ya takılıyordumn
Ay tırsar oldum bu konuda ne zaman şaka yapsam Pınar üstüne alınıyor ama benim her zaman yaptığım şakalardan biri

yok be alınmadım deli.şaka yaptım takıldım öyle.yiyecem simdi he ciddiye almayın şaka yapıyorum

hoşgeldin tatlım..

banane banane benide görmedin sennnnnnnnnn
Hoşbulduk busecim nasılsın ?

şaka yapıyorum kızlar yaaa hemen ciddiye almayın

gördüm busem sana yazıyodum tam.hoşbulduk cicim..

kızlar bugun çok kötü bişey oldu
Hayırdır canım ne oldu ?
İyiyim canım benim bugün senelerdir görüşmediğim başka bir şehirde olan arkadaşım pat diye çıkıp geli verdi çok sevindim böyle beklenmeyen süprizler çok güzel oluyor

Ay yok canım ben Pınar'a gönderme yapmadım aksine Ceyda ya takılıyordumn
Ay tırsar oldum bu konuda ne zaman şaka yapsam Pınar üstüne alınıyor ama benim her zaman yaptığım şakalardan biri
Kız biliyorum şaka yaptığını tanıyoruz seni o kadar dimi ama
Ya evet bende severim süprizleri,moral olmuştur sana da geçen ay benimde çocukluk arkadaşlarım çıkıp gelmişti çok iyi geliyor insana

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne oldu hayırdır :26:

cidden çok kötü bişey geldi başıma zeynebim.bakkala gidiyodum.apartmanda kocaman bi köpek karşıma çıktı.soğuktan içeriye saklanmış sanırım.simsiyah gözleri kıpkırmızı.dondum kaldım.geri geri gitmeye başladım üstüme bi atladı.kolumu ısırdı.Allahtan üstüm kalındı kaban falan vardı koluma bişey olmadı.sonra bağırdım anne diye.annem kapıyı açtı eve kaçtım.2 saat konuşamadım dilim tutuldu korkudan.aniden dudağım uçukladı.çok korktum çoooook

Sorma kuzum ya bi tuhaf oluyor kaç senedir görüşmemişsin etmemişsin

Ee sende ne var ne yok morlukları geçtimi :26:

Canım çok geçmiş olsun ısırık yok ozaman kolunda dimi ?

ii cnm napıyım sen napıon?

aaaaa çok geçmiş olsun cnm yaaaaaaa

Geçmiş olsun canım ya

Ay ben öyle köpeklerden çok tırsarım :18:ne zaman ne yapacakları belli olmuyor

Apartmanda birinin köpeğimiydi :26:

Kızlar acil çıkmam lazım kusura bakmayın ama akşama yanınızdayımm

Canım çok geçmiş olsun ısırık yok ozaman kolunda dimi ?

sağol tatlım.kolumda bi ısırık yok ama hafifce dişlerinin izi geçmiş.çok korktum ay anlatamam o korkuyu.

aaaaa çok geçmiş olsun cnm yaaaaaaa

sağol bebeğim benim.

Geçmiş olsun canım ya

Ay ben öyle köpeklerden çok tırsarım :18:ne zaman ne yapacakları belli olmuyor

Apartmanda birinin köpeğimiydi :26:

sağol canım.bende çok korkarım büyük köpeklerden.yolda görünce bile yolu değiştiririm.yok şekerim sokak köpeği.apartman kapısını açık bulmuş girmiş.soğuktan saklanmak için girdi galiba.bide boşu boşuna canım yandı gittim aşı oldum.ne olur ne olmaz diye.dilim tutuldu ay korkudan 2 saat

kuzum bu karaciğerden olan rahatsızlığın ne?ne morluğun var?neyin var kızzz:26::26::26:

Ben söyleyeyim ecem çıktı canım evet kullandığı hapın etkisi varmış karaciğerine böyle bir tepkime yapıyormuş.

Dr da hapı azaltmış

Haklısın canım insan birden fena olur çat diye bi köpek çıkıyor karşına Allah korumuş yinede bir yerine bişey olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…