Ay yok canım ben Pınar'a gönderme yapmadım aksine Ceyda ya takılıyordumn
Ay tırsar oldum bu konuda ne zaman şaka yapsam Pınar üstüne alınıyor ama benim her zaman yaptığım şakalardan biri
şaka yapıyorum kızlar yaaahemen ciddiye almayın
gördüm busem sana yazıyodum tam.hoşbulduk cicim..
kızlar bugun çok kötü bişey oldu
yok be alınmadım deli.şaka yaptım takıldım öyle.yiyecem simdi he ciddiye almayın şaka yapıyorum
şaka yapıyorum kızlar yaaahemen ciddiye almayın
Hoşbulduk busecim nasılsın ?hoşgeldin tatlım..
banane banane benide görmedin sennnnnnnnnn
Hayırdır canım ne oldu ?şaka yapıyorum kızlar yaaahemen ciddiye almayın
İyiyim canım benim bugün senelerdir görüşmediğim başka bir şehirde olan arkadaşım pat diye çıkıp geli verdi çok sevindim böyle beklenmeyen süprizler çok güzel oluyor
Kız biliyorum şaka yaptığını tanıyoruz seni o kadar dimi amaAy yok canım ben Pınar'a gönderme yapmadım aksine Ceyda ya takılıyordumn
Ay tırsar oldum bu konuda ne zaman şaka yapsam Pınar üstüne alınıyor ama benim her zaman yaptığım şakalardan biri
Ne oldu hayırdır :26:
Hoşbulduk busecim nasılsın ?
Hayırdır canım ne oldu ?
Kız biliyorum şaka yaptığını tanıyoruz seni o kadar dimi ama
Ya evet bende severim süprizleri,moral olmuştur sana da geçen ay benimde çocukluk arkadaşlarım çıkıp gelmişti çok iyi geliyor insana
cidden çok kötü bişey geldi başıma zeynebim.bakkala gidiyodum.apartmanda kocaman bi köpek karşıma çıktı.soğuktan içeriye saklanmış sanırım.simsiyah gözleri kıpkırmızı.dondum kaldım.geri geri gitmeye başladım üstüme bi atladı.kolumu ısırdı.Allahtan üstüm kalındı kaban falan vardı koluma bişey olmadı.sonra bağırdım anne diye.annem kapıyı açtı eve kaçtım.2 saat konuşamadım dilim tutuldu korkudan.aniden dudağım uçukladı.çok korktum çoooook
Hoşbulduk busecim nasılsın ?
Hayırdır canım ne oldu ?
Kız biliyorum şaka yaptığını tanıyoruz seni o kadar dimi ama
Ya evet bende severim süprizleri,moral olmuştur sana da geçen ay benimde çocukluk arkadaşlarım çıkıp gelmişti çok iyi geliyor insana
cidden çok kötü bişey geldi başıma zeynebim.bakkala gidiyodum.apartmanda kocaman bi köpek karşıma çıktı.soğuktan içeriye saklanmış sanırım.simsiyah gözleri kıpkırmızı.dondum kaldım.geri geri gitmeye başladım üstüme bi atladı.kolumu ısırdı.Allahtan üstüm kalındı kaban falan vardı koluma bişey olmadı.sonra bağırdım anne diye.annem kapıyı açtı eve kaçtım.2 saat konuşamadım dilim tutuldu korkudan.aniden dudağım uçukladı.çok korktum çoooook
Sorma kuzum ya bi tuhaf oluyor kaç senedir görüşmemişsin etmemişsin
Ee sende ne var ne yok morlukları geçtimi :26:
ii cnm napıyım sen napıon?
aaaaa çok geçmiş olsun cnm yaaaaaaa
kızzz nereye kaçıonnnnn??
ii tatlım sen nasısın?
hoşgeldin kuzum..
Yok kuzum nerde yerine yenileri ekleniyor hemide şekilli şekilli
Kızlar acil çıkmam lazım kusura bakmayın ama akşama yanınızdayımm
Canım çok geçmiş olsun ısırık yok ozaman kolunda dimi ?
aaaaa çok geçmiş olsun cnm yaaaaaaa
Geçmiş olsun canım ya
Ay ben öyle köpeklerden çok tırsarım :18:ne zaman ne yapacakları belli olmuyor
Apartmanda birinin köpeğimiydi :26:
kuzum bu karaciğerden olan rahatsızlığın ne?ne morluğun var?neyin var kızzz:26::26::26:
sağol tatlım.kolumda bi ısırık yok ama hafifce dişlerinin izi geçmiş.çok korktum ay anlatamam o korkuyu.
sağol bebeğim benim.
sağol canım.bende çok korkarım büyük köpeklerden.yolda görünce bile yolu değiştiririm.yok şekerim sokak köpeği.apartman kapısını açık bulmuş girmiş.soğuktan saklanmak için girdi galiba.bide boşu boşuna canım yandı gittim aşı oldum.ne olur ne olmaz diye.dilim tutuldu ay korkudan 2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?