kızlar uyku moduna girdim ben
İYİ geceler nuray ve pınarr
Görüşürüz inşallah yarın
hoşçakalınnn
yok canım ya ne zayıfı değilim valla.popomdan biraz zayıflasam güzel olur.bide askerim giderken ne 1 kilo al ne 1 kilo ver dedi.siparişe bak ya.sanki vucud onun.ama ben vermek istiyorum 3-4 kilo.ama kışın rejim yapılmıyo ya.fatmagülün sucu ne izlerken cips yedim,benim vucudun sucu ne
1.80 boya o kilo bnce iyi cnm.. bn nabcm asıl 1.65 58. aslnda bn cok zyf olmk ıstmyrm hatta bırz blk etlı olmk da ii bna göre kı ölym ama sdece gobeem gtsn azck
ay azıcık göbek illaki oluyo.bende sevmiyorum çok zayıflığı.anneme çok imrenirim boyu 1.68 kilosu 59.maşallah 2 çocuk doğurmuş vucudu genç kız gibi.ben 2 cocuk doğursam çok kilo alırım ya kesin
bnde cok kılo alırmm dogrdmda emnmya zaten bn 3 4 kılo fln wermk ıstıorm fzla dgl
kışın rejim yapabiliyomusun canım sen.ben yapamıyorum.yaz gelsin azıcık yapacam bende.bide eylülde nişan olacak kesin yapmam lazım
kış daha kolay bnce. cnku yazda mesela denzde ınsan cok acıkıo habıre yıorm bnkac kılo wrmk ıstyn
ben kışın çok yiyorum canım yayazın hiç iştahım olmaz.3-4 kilo olsa yeter
cnm ozmn skma kndını kısta rejm ypamıyosan mayısta hazrnda basldnmı eylule kdr 3 4 kıloyu kolylkla werrsın
nuraycım bende uyku moduna girdim.pınar modu uyku moduna girdiyarın görüşürüz inşallah tatlım.çok memnun oldum tanıştığımıza.öpüyorum canım iyi
geceler
Şafak 20; Denizli'ye selamm yola devam
artık 20li bi şafağımızda yok
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
şafağımızzzz 24 kavuşma günü 14 şubattt hediyemm hazırrrr çok heyecanlıyım heyecanla 24 günün geçmesini bekliyorummmmmm
converse aldım orjinal beyaz istediği birşeydiiii
kare bir duvar saati aldım ortası saat kenarlarda 12 bölme var kutu kutu oralara fotoğraflarımızı koyucammm saati ben değiştircemmm anlıcanızz
sonra güzel bir çikolata şekerleme kutusu ufak ufak notlar
tavuk horoz ve civcivden oluşuan parmak kuklaları hepsi hazır olunda foto yüklerim
el yapımı tahtadan eski tip kamyonn
rodimooddan bir sweat lacivert
deniz kabuklarından kablumbağalı anahtarlık aldım birde kaplumbağanın anlamı ev yuva demekmişşş benim yuvamda o küçük bir notla onu vericemmm
birdee sevdiği şarkılardann hoşuna gidebileceği eklentilrle bir müzik cdsi
yeter dimiii kitapta alabilirim ama daha hiç bakmadımm seviyor okumayı
neyseee böyle işte ama ne giyeceğimi henüz bulamadımmm
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
şafağımızzzz 24 kavuşma günü 14 şubattt hediyemm hazırrrr çok heyecanlıyım heyecanla 24 günün geçmesini bekliyorummmmmm
converse aldım orjinal beyaz istediği birşeydiiii
kare bir duvar saati aldım ortası saat kenarlarda 12 bölme var kutu kutu oralara fotoğraflarımızı koyucammm saati ben değiştircemmm anlıcanızz
sonra güzel bir çikolata şekerleme kutusu ufak ufak notlar
tavuk horoz ve civcivden oluşuan parmak kuklaları hepsi hazır olunda foto yüklerim
el yapımı tahtadan eski tip kamyonn
rodimooddan bir sweat lacivert
deniz kabuklarından kablumbağalı anahtarlık aldım birde kaplumbağanın anlamı ev yuva demekmişşş benim yuvamda o küçük bir notla onu vericemmm
birdee sevdiği şarkılardann hoşuna gidebileceği eklentilrle bir müzik cdsi
yeter dimiii kitapta alabilirim ama daha hiç bakmadımm seviyor okumayı
neyseee böyle işte ama ne giyeceğimi henüz bulamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?