Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

1.80 boya o kilo bnce iyi cnm.. bn nabcm asıl 1.65 58. aslnda bn cok zyf olmk ıstmyrm hatta bırz blk etlı olmk da ii bna göre kı ölym ama sdece gobeem gtsn azck

1.80 boya o kilo bnce iyi cnm.. bn nabcm asıl 1.65 58. aslnda bn cok zyf olmk ıstmyrm hatta bırz blk etlı olmk da ii bna göre kı ölym ama sdece gobeem gtsn azck

ay azıcık göbek illaki oluyo.bende sevmiyorum çok zayıflığı.anneme çok imrenirim boyu 1.68 kilosu 59.maşallah 2 çocuk doğurmuş vucudu genç kız gibi.ben 2 cocuk doğursam çok kilo alırım ya kesin

ay azıcık göbek illaki oluyo.bende sevmiyorum çok zayıflığı.anneme çok imrenirim boyu 1.68 kilosu 59.maşallah 2 çocuk doğurmuş vucudu genç kız gibi.ben 2 cocuk doğursam çok kilo alırım ya kesin

bnde cok kılo alırmm dogrdmda emnm ya zaten bn 3 4 kılo fln wermk ıstıorm fzla dgl

kışın rejim yapabiliyomusun canım sen.ben yapamıyorum.yaz gelsin azıcık yapacam bende.bide eylülde nişan olacak kesin yapmam lazım

kış daha kolay bnce. cnku yazda mesela denzde ınsan cok acıkıo habıre yıorm bn kac kılo wrmk ıstyn

nuraycım bende uyku moduna girdim.pınar modu uyku moduna girdi yarın görüşürüz inşallah tatlım.çok memnun oldum tanıştığımıza.öpüyorum canım iyi geceler

Günaydın şafak güzelleriii

Haftanın son iş günü hepimize iyi çalışmalarr..

Şafak 20; Denizli'ye selamm yola devam

artık 20li bi şafağımızda yok

Son düzenleme:
Merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
şafağımızzzz 24 kavuşma günü 14 şubattt hediyemm hazırrrr çok heyecanlıyım heyecanla 24 günün geçmesini bekliyorummmmmm

converse aldım orjinal beyaz istediği birşeydiiii
kare bir duvar saati aldım ortası saat kenarlarda 12 bölme var kutu kutu oralara fotoğraflarımızı koyucammm saati ben değiştircemmm anlıcanızz
sonra güzel bir çikolata şekerleme kutusu ufak ufak notlar
tavuk horoz ve civcivden oluşuan parmak kuklaları hepsi hazır olunda foto yüklerim
el yapımı tahtadan eski tip kamyonn
rodimooddan bir sweat lacivert
deniz kabuklarından kablumbağalı anahtarlık aldım birde kaplumbağanın anlamı ev yuva demekmişşş benim yuvamda o küçük bir notla onu vericemmm
birdee sevdiği şarkılardann hoşuna gidebileceği eklentilrle bir müzik cdsi

yeter dimiii kitapta alabilirim ama daha hiç bakmadımm seviyor okumayı

neyseee böyle işte ama ne giyeceğimi henüz bulamadımmm

Canım benim ne güzel hazırlık yapmışsın ya..
Biran Önce Kavuşmanız Duasıyla..

Darısıda Başımıza..

.

günaydınn kızlarrrr

ayy ne güzel şeyler hazırlamışsın öyle kıyafetide hazırlarsın kuzum dert etme öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…