Zeynoooooo doğum günün kutlu olsun tatlımmmm
ee nasıl keyfin? doğum günün nasıl geçiyor bakalım doğum günü çocuğuTeşekkür ederim canım benim
Hoşgeldin nuraykızlar ben gldmmmm
gelmez mi onla yazıyorum size şipşakk cvp audi oldu audi bmw olmamışş ama çok fena hızlanmış yeni kasa yeni pc ewind. bile değişmiş 7 olmuşsenin bmw geldimi yawruuu
kuzummm bugün senin doğum günün mü bende sevgilinin sanıdımm ortak kullanıyonuz ya genelde erkeklerin yazar ondan şettim nice senelere sana masa hazırladımmm gel bakalımmmTeşekkür ederim canım benim
kızlar ben gldmmmm
Hoşgeldin nuray
gelmez mi onla yazıyorum size şipşakk cvp audi oldu audi bmw olmamışş ama çok fena hızlanmış yeni kasa yeni pc ewind. bile değişmiş 7 olmuş
kuzummm bugün senin doğum günün mü bende sevgilinin sanıdımm ortak kullanıyonuz ya genelde erkeklerin yazar ondan şettim nice senelere sana masa hazırladımmm gel bakalımmm
Eki Görüntüle 330600
hoş geldinnnnnnn
oyyy oyyy masaya bakın heleeegelmez mi onla yazıyorum size şipşakk cvp audi oldu audi bmw olmamışş ama çok fena hızlanmış yeni kasa yeni pc ewind. bile değişmiş 7 olmuş
kuzummm bugün senin doğum günün mü bende sevgilinin sanıdımm ortak kullanıyonuz ya genelde erkeklerin yazar ondan şettim nice senelere sana masa hazırladımmm gel bakalımmm
Eki Görüntüle 330600
hoş geldinnnnnnn
iyiyim cnm sen nasılsın?hoşbuldm derya nslsn
oyyy oyyy masaya bakın heleee
Bana da hazırlamazsan yolarım seni
iyiyim cnm sen nasılsın?
heyoooooo ben bugün 7 aydan düşüyoruuuuuuuuuuuummmmmm
şükür Allah ım sana bu günleride gördüm
iyiyim canım sen yenisin galiba kendini tanıtırmısın ? :26:hoşbuldum nslsn
oyyy oyyy masaya bakın heleee
Bana da hazırlamazsan yolarım seni
iyiyim cnm sen nasılsın?
masallah
kızlar ben gldmmmm
ee nasıl keyfin? doğum günün nasıl geçiyor bakalım doğum günü çocuğu
gelmez mi onla yazıyorum size şipşakk cvp audi oldu audi bmw olmamışş ama çok fena hızlanmış yeni kasa yeni pc ewind. bile değişmiş 7 olmuş
Eki Görüntüle 330600
hoş geldinnnnnnn
iyiyim canım sen yenisin galiba kendini tanıtırmısın ? :26:
yaparım kuzummm sen yeterki iste ama sen söylemesende hazırlardımmmmmmm
heyoooooo ben bugün 7 aydan düşüyoruuuuuuuuuuuummmmmm
şükür Allah ım sana bu günleride gördüm
Selam kızlarrr,
Nuraycığıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?