Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ustaya gittikten sonra bi süre çıkamıyolarmış canım sabır etcen artık bizimde yarın olabilir hiç haberim yok
ama ustada hiç olamıcak

ustaya gittikten sonra bi süre çıkamıyolarmış canım sabır etcen artık bizimde yarın olabilir hiç haberim yok
ama ustada hiç olamıcak

evet canım daha evrakları gelmemiş acemi birliği yaptığı yerden.gelince çıkarıyorlarmış çarşı iznine.haftaya çıkarırlar artık bende bunaldım diyor yazık.

Kızlar bugun ilk çarşımızdı.
TAM 4 SAAT Konuştuk camdanda olsa yüzünü gördüm ya yeterr...
Şimdi saçlarını kestirmeye gitti devam edicez inşş...

Kızlar bugun ilk çarşımızdı.
TAM 4 SAAT Konuştuk camdanda olsa yüzünü gördüm ya yeterr...
Şimdi saçlarını kestirmeye gitti devam edicez inşş...

ohh gözün aydın canım.bizim daha çarşı iznimiz yok.evraklar gelmemiş acemilik yaptığı yerden.bizde az önce telefonda konuştuk.sesini duymakta yetiyor ama görsemde fena olmazdı

Bir 91/2 olarak ... 92/1 leri ve 92/2 leri aramızda görmek için sabırsızlanıyorum ...

92/2 bizim biletler Gelin devralın artık çok yorulduk

Bir çarşı günü daha biter aşkım askeriyeye döner .. Sabret sevdiceğim az kaldı az ..

Katılıyorum tertibim

O kadar gerdi,yıprattı,yorduki bu askerlik.

iyi akşamlar kızlar..bugün kara kara düşünüyorum nedense.bi günüm bi günümü tutmuyor.daha önümüzde 398 gün var.çok bunalıyor insan 398 derken.sabır pınar geçecek diyorum ama az buzda değil kızlar siz anlarsınız halimden.bazen çok umutlu oluyorum ama bazen çok karamsarım.sıkıldım kendi halimden.kendi dengesizliklerimden sıkıldım.aşkımla konuştuğumuzda burada banyo yapmak bile bi sıkıntı 3 dakikada suyu kesiyorlar,evlenince kendi evimde banyo yapmak istiyorum,yumuşatıcı kokan havluları yastıkları istiyorum dedi kıyamam.o dakika psikopata bağlandım kızlar.hayaller kurdum..sonra o hayallerin olmasına daha çoook var diyerek pınar moduna girdim işte.

annesiyle görüştüm bugün.oda çeyiz yapma derdinde yazık.annesine göre günler hızlı geçiyormuş öyle dedi.saymıyorum ben günleri sende sayma akıp gider zaman diyor.ama akıp gitmiyor işte kendimi kandıramıyorum bugün

Ne denir ki hiçbirşey ... Seni çok iyi anlıyorum canım ..398 de dedim 298 dedim yakın da 198 dicem demek ki geçiyor ve evet geçiyor ama nasıl geçtiğini hiç konuşamayalım .
Kestirme yol yok saymayalım desek olmuyor sürekli hesap kitap takvime bakmalar planlar planlar ... Arkadaşım ne acıdır ki bu 15 aya hem askerlerimiz hemde biz mahkum edildik
Ama gerçekten içinde bulundugun zaman anlamıyorsun ama geriye baktıgım zaman vay be 8 ay bitmiş diyorum .. Geçiyor canım geçiyor düşünüp çok kafayı takmamak lazım ..
İşin içinden değişik yöntemlerle çıkılabilseydi ben çıkardım ama 8 aydır bunun içerisindeyim her türlü zorlugunu sıkıntısını hüznünü ve ayrıca verdigi gururuda çok iyi biliyorum ...

Tek olman gerek mod umutla bekleyiş eger ki bundan başka olumsuzluklara kapılırsan kapılırsam bu askerlik ne sana ne bana ne de ona buna bitmez arkadasım ...
Sabrı öğretiyor bu meret insana aşkı bekleyişi beklemeye değer kişiyi nasıl seviyoruz ki böyle bekliyoruz değil mi ...

Benim ilişkim 6.5yıl oldu yakında 7.yıla gircez kaç kez 460 devirdik bilemem ama bununda üstesinden gelmek benim değil aşkımızın borcu

Kendini toplamak askerlik bitene kadar kendine sunacagın şartlardan bir tanesi .. Başka yolu yok ki arkadasım .. Ayan beyan ortada ...
Gecelerce agladım geldimi geri orda durmak zorunda ... Bende çok özledim içim yanıo sızlıyo geberdim hasretinden tıkandım bittim iyice ama direniyorum :)

Son düzenleme:
Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.
Şems-i Tebrizi

ne güzel anlatmışsın canım.asker beklemek böyle bişey,ben senin şafağına imreniyorum sende bi başkasının.keşke benimde 8 ayım geçmiş olsa,daha 2 ay geçti.ilk günler çok kötüydü ama şimdi daha iyiyim.pijamasını aldım,eldivenini aldım koklayarak uyuyorum hep.pijamanın kokusu gitmesin diye hergün posete koyup bantlıyorum otogarda yolcu ederken su içtiğim pet şişeyi götürdü yanında.15 ay saklıcam bunu dedi.içindeki su gibi berraksın şişenin içinde seni götürüyorum yanımda dedi hep bunlar geliyor aklıma..beklemekten sıkılmadım sıkılmamda ama hasret işte zormuş canım.dediğin gibi bu ruh halinde olup başka olumsuzluklara kapılmak istemediğim için arada lay lay lom oluyorumki kafam dağılsın,o zaman geçici olarak moralim düzeliyor:)

beni beklediğin için gelince sana kat kat mükafatını vercem dedi bugün.ne yapacaksınki dedim.çok mutlu edicem başımın tacısın dedi:) aferin kıymet bil böyle dedim

gerçekten herkes beklemez asker yolu.bizim kıymetlerimizi iyi bilmeleri lazım.Allahım kavuştursun canım sizi.daha nice 7 senelere elele göz göze girin inşallah

ahh canım ahh..ne güzel demiş demi.ben konyalıyım konyada yaşıyorum.cuma günü HZ.Mevlana'ya ve Şems-i Tebrizi'ye ziyarete gittik.dualar ettik.orası öyle huzurluki.gidince içi ferahlıyor insanın.

Söylediklerin hiç yabancı değil bizim ilişkimizde de .. O yüzden çok çok iyi anlıyorum bende aylar öncesinde bunları benim şafagımda da olanlara yazıyordum .. Onlarda bana sende bizim yerimizde olcaksın alt devrelerine teselli verceksin diyorlardı ..Bak veriyorum :) Sende aylar sonra verceksin alt devrelerine :)

Bende de parfümü var tişörtü var ne bilim bir sürü şey .. Değerli ve kıymetli ... Öp kokla sev dokun ne bileyim ... Zor yani çok çok zor ...
Gelince nişanımız var onun hayaliyle yasıyoruz ikimizde ... Sizde tel falan kullandıgınızda rahat ediceksiniz .. Tel gerçekten nimet yani nimet ...
Bizim askerliğimiz şükürler olsun rahat geçiyor bulundugu yerde takım cavusu oldugu için çok sıkıntı çekmiyoruz darısı basınıza

Son düzenleme:

şubatta geliyor alt devreler bende onlara teselli vericem ayy bi gelseler bizimde eylülde nişanımız canım.izin kullanıp gelecek.8 ay sonra:) biz daha telefon kullanmıyoruz ama sokacağım içeriye az daha bekliyimde diyor.benim askerim izmir gaziemirde.benim ablamda izmirde yaşıyor.ablam orada olunca gidip geliyorum bazen.nisanda gidicem görmeye.kantinde görevli benim askerimde.seninki nerede yapıyor askerliği canım

Son düzenleme:

Benim askerimde orda canım :)
Bu kadar tesadüf olur
kantinde yapıyorsa mutlaka tanıyordur askerim senin askerini ama benim ki orada değil de sürekli gitti yer

Benim askerimde orda canım :)
Bu kadar tesadüf olur
kantinde yapıyorsa mutlaka tanıyordur askerim senin askerini ama benim ki orada değil de sürekli gitti yer

ayy tesadüfe bak:) sürekli kantinde yada depoda olunca çok kişiyle tanışamadım demişti aşkım ama belki denk gelmişlerdir:)

canım adın ne bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…