Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşlbuldum canımmmm, iyilik senden naber
sen anlat bakalım kimsin necisin askerin nerde kaça kaçsın çünkü hiçbirşey bilmiyorum

canımm yeniyik biz 91/4 üz gideli 2 ay oldu şubat ilk haftası dağıtım erzincanda şu an bitlise çıktı ustabirliğimiz tatvana 10.motor piyade tugay komutanlığı

oooooo daha tickerından 1 sene yazısını silicezzzzzzzz

evetttt :) bide canım kullanmadığı izinlerde olur onlarıda düşürünce azalır dahada:) eylülde 15 günlük kullanırım geri kalan 15 günü kullanmam diyor.bakalım ne olacak.15 gün birden düşmek güzel olur:)

canımm yeniyik biz 91/4 üz gideli 2 ay oldu şubat ilk haftası dağıtım erzincanda şu an bitlise çıktı ustabirliğimiz tatvana 10.motor piyade tugay komutanlığı

Benimki orda kız Dün söyledim adını öğren ben yardımcı olurum burda dedi
Mesleği ne seninkinin ?

bütün konuları kacırdm cok hızlı gdıo syfalar oyuzden muhabbete katılamıyorm

bazen banada oluo..

ewt cnm bende daha düşmedim..tezkere listemizin asılmasını bekliorum..düşülücek varsa sonradan düşmesi zevkli olur..bizde izin kullanmak zorunluydu..

ewt cnm bende daha düşmedim..tezkere listemizin asılmasını bekliorum..düşülücek varsa sonradan düşmesi zevkli olur..bizde izin kullanmak zorunluydu..

evet bazen zorunlu oluyormuş.komutana sormuşta askım.ne acelen var len demiş

Valla benimkide şubat sonu ya da mart başı gibi gelebilirim diyo. gelemezsem sen gelirsin diyo.
Biz izinlerle kafayı bozduk hatta daha fazla napabiliriz diye düşünüyoruz ben aşkıma ciddi bi hastalık falan yokmu sende diye soruyorum o RDMye mi çıksam diyo ayy muhabbetlerimiz iyice psikopatlaştı ..Korkuyorum bizden

canım benimki havancı aynı yeremi düşerlerki kızzz özele bak heycan yaptım şimdi anlatt hade

Orasıdır canım ben kargomu hep bu adresle gönderiyorum.
Valla nesini anlatayım. Sorunlu komutanların olduğu ama güzel bir yer
Ne zaman gidiyor ?
Bu arada mesleği derken gerçek mesleğini sordum

Son düzenleme:
Orasıdır canım ben kargomu hep bu adresle gönderiyorum.
Valla nesini anlatayım. Sorunlu komutanların olduğu ama güzel bir yer
Ne zaman gidiyor ?
Bu arada mesleği derken gerçek mesleğini sordum

inşallahh canımm tanışırlar
şubatta gidicek 13ünde falan heralde
bende az önce mesleği derken gerçek meslegini sölicektim gırgır olsun diye ama vazgectim
meger harbi gerçek mesleğini soruyomuşsun
benimki turizmci ablası ama ne iş olsa yapar
ya şu özel kutunda bi mesaj sil allah aşkına çokmu değerliler

ayy tövbe.sağlığı iyi olsunda..sizde hastalık mı ararsınız deliler bende askere gitmeden önce gözlerinde falan bi bozukluk yok mu çürük raporu oluyormuş dediydimde Allah korusun askerlik erkeğin şanı dediydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…