Olayım canım ne model örmek istiyorsun ben bu zamana kadar aşkıma 2 tür atkı ördüm ..
Birinin modeli yalancı selanik ..
Diğeri normal lastik modeli bi ters bi düz ...
Ama erkek atkılarına en çok yakısan model yalancı selanik yalnız örerken şaşırırsan fena daha önce tecrüben yoksa dene bakalım biraz ... Ayrı bi parca kur ..
Annende yardımcı olur biliyorsa ... Yok bilmiyorsa nette videolar var izleyerek çok rahatça yapabilirsin
Yanlız yalancı selanik ve lastik modeli birbirine benzer .. Ama selanik şık ve asil bi örnektir çok severim kendi atkılarım bile vardır ..
hoşbulduk tatlım..iyiyim canım şükür.sen nasılsın
tamam bebikkimmm
şükür bende iyiyimm
Bana hangisi kolaysa onu söyle
Hiç atkı örmedim çünkü
İpi fln nasıl olcak şiş no :26:
Aynennn öyleee vallahii cok sıkıcıALLAH iyilik versin tatlım.gene akşam oldu her gün ötekinin aynısı
Kolayını istiyorsan bir ters bir düz yani lastik örgü yaz çıkar nete videolar var izle
İpinide tuhafiyeye gidiyorsun ya da nerede varsa ip artık askerin ne renk sever nasıl ton sever sen bilirsin öyle bi ip al tabi atkı örceğin için bi yumak yetmez ... Tuhafiyeye danıs kadınlar söyler sana bazı ipler bazısı kalındır ona göre ip sayısını belirlersin yeter mi yetmez mi ...
Ben Alize markasını tavsiye ederim .. Bayılıyorum iplerine ... Zaten iplerin ortasında kagıt varya :) O kağıtta yazar kaç no ile öreceğin ...
Bak ne güzel anlattım
Hadi kolay gele
Merhaba kızlar
Aynennn öyleee vallahii cok sıkıcı
Aynennn öyleee vallahii cok sıkıcı
tm cok sagolll Yaseminnn
Hoşgeldin ecemmMerhaba kızlar
merhaba canım hoşgeldin
hemde ne sıkıcı valla.kış olunca bi yerede gidilmiyorki gezilmiyor bile
Rica ederim canım ben şimdi çıkıyorum telefona geçicem görüşürüz yine .
merhaba canım hoşgeldin
hemde ne sıkıcı valla.kış olunca bi yerede gidilmiyorki gezilmiyor bile
Hoşgeldin ecemm
Sorma dısarısı buz kesiyorrrr
Sabah biraz güneşliydii
Olduu hanzademizz laff dicek diye burda nöbet tutarım
tabi tutucan laaaaaayynnnnnnnnadamı keserim haaaaaa
Ne diyon laakızımmmm arkamdann atıpp tutmaaa yiyosaaa çık karşımaaa almimm ayamın altınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?