hoşbuldum canım, bende iyi diyelim iyi olalım işte
yarın iş başı pazartesi sendromu, daha şimdiden cumanın gelmesini bekliyorum
.
Ben ilk kez sahit oldummm
Nelerr ezberledim sayfalarcaa hicbiri cıkmadıı
Öff aman neysekii basımdan attım şu sınavları nasıl rahatladım bilemessin
Uyku uyuyamıyordum
Ne iş yapıyorsun tatlım :26:
Evett canımmm yaa amannn boşverr sallaa geçmiş gitmiş kurtulmuşun bi müddet hiç düşünme
Belediyede çalışıyorum canım
şafak atarsa 212, bu 200 lerden kurtulmak istiyorum artık.300lerin sonunda da 200lerin sonunda da aynı psikoloji. şafak doğan güneş demenin nasip olacağı güne kadar çıldırmazsam iyi
Daha öncede sormuştum sanki
Oh ne güzel canım paranıda kazanıyorsun güzel güzel çeyizibide yaparsın
Off sormaaa şu 200 lerin sonu fenaa bende bi kurtulamadım bi türlü
evet canım çok şükür para kazanıyorum, zaten hepsi çeyize gidiyor
şafak atarsa 212, bu 200 lerden kurtulmak istiyorum artık.300lerin sonunda da 200lerin sonunda da aynı psikoloji. şafak doğan güneş demenin nasip olacağı güne kadar çıldırmazsam iyi
200lerin ilk yarısı ne güzel geçmişti farketmeden, sende de gereksiz gerginlik,huzursuzluk var mı yoksa bu bana özel bi saftiriklik mi :26:
Şu çeyiz alıiverişi kadar zevk veren başka bir alışveriş türü bilmiyorum
Aynen ya, hem severek aşkla yapıyorsun hemde bağımlılık yapıyor
Katılıyorum kuzum yaa ben daha dün bi nevresim takımı aldım
Ay düşünüyorumda onunla beraber yatacağım felann
Süper
300ler ayrı dert 200ler ayrı dert plakalara gelsek belki rahatlarızbende şu 300lerden kurtulup bi 200lere gelemedim ya..
Hiiç korkmmaa canımm şuann 200 lerin sonunda olan tümm hatunların genel ruh hali
Evet yarıladık felan hızlıca geçti ama bi 199 diyemedim yaa sanki aylardır 230 dan geri sayıyorum bu nedir anlayamadım
Hiç bu kadar zorlanmadım.
Artık askerime sarıyorum bizde durumlar farklı askerlik psikolojosi bende
Ayy telefondaydımmm
Konuu ceyizeee gelmişşş
Benim bir çöpüm yokkkk
300ler ayrı dert 200ler ayrı dert plakalara gelsek belki rahatlarız
aynı durum ayyyyynısı 230dan sonrası geçmiyo da geçmiyo, askerim de yazık 2 gündür her konuşmamıza başlamadan bukez ne için kavga etmeye karar verdin diyo1,1buçuk saat konuşuyoruz bi düşünüyorum bu 1buçuk saat sadece benim söylenmemle geçmiş... çıldırıciiim
evet iki kelimenin peşindeki üçüncü kelime çeyize geliyor
ah ahh siz yine iyisiniz ya bana bakında ders alın daha 318 şafak
sizin yerinizde olmak için neler vermezdim
.
300lerin sonuna gelmişsin canım 200lere az kalmış.200lerin ilk zamanları çook hızlı geçiyo,tam oh yarıladık diyosun sonrası yine işkence
şu kış günleri bi geçse 200lerin sonu benim yaza denk geliyor biraz daha güzel geçer gibi geliyor da başı pek geçmez gibi geliyor işte
yazın biraz daha günleri eglenceli geçirebilirim :s bu kışın kasvetli soğuk havaları hem duygusal anlamda etkiliyor bizi hem sosyal
bence kış daha çabuk geçiyo gibi,ben 300-200 arasını tüm gün uyuyarak geçirdim diyebilirim, hem yazın sosyalleşesi de gelmiyo insanın askeri yanında yokken,ben bu yaz mecburen alışverişe falan çıktığımda sevgilileri gördükce ''siz şimdi gezin geziiiiinn,15 ay siz beklerken biz de geziyo olcaz'' diye saçma modlara giriyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?