Hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuselam kızlarrrrrrrr özledim sizleri
kankammmmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşş
ay delirmeee döverim seni.öğlen akşam elma mı yenir.ben 20 yaşındayken biraz topluydum.ıvır zıvırı kestim 15 kilo verdim.şimdi hep aynı kilomdayımıvır zıvırı seviyosan kes kilo verirsin tatlım ya.bide ben ekmek yemem mesela.günde 2 dilim falan yerim.kaç kilosunki canım boyun kaç bide
Msn de senle çene çalmaya doyamadım kankkkkkkkkkkaburayıda yokluyum dedim
gel gel arada topice hürgenaral oldun yok oldun..
sefiom seni kankaaaaa
tertoo yaa benim bugüne kadar acayip diyet girişimlerim oldu
çok güzel gidenlerde oldu dayanamayıp yediklerimde
en saglıklısı az yemek ve sık yemek bol su falan herşeyi biliyorum diyet konusunda
ama şu 13 gün benim için çok önemliii aşkımm gelcekk azcık zayıf görinim adamın gözüne
sonra diyoo kilo almışın bilmem neee
kısayım benn yaa boyum olsa hiç takmamdaaa155 falan boyumm kilomdaa 60larda sölemimm dilin uçuklamasın
yaa elma diyetini biraz yapıyım çok sürdürmicem zaten eğer kilo verirsem sonra dengeli beslenmeyle devam edicem
dediğin gibi zaten abur cubur kestimmi kilo verirsin
ben uzun süredir beyaz ekmek kullanmıyorum arada siyah olmayınca yiyorum ama nadir
çayıma 2 kaşık şeker atarken kestim bi anda şeker kullanmammm
yeşil çay tutkunuyumm uzun süredir içmesemde
bi ara 50leri görmeme çok az kalmıştıkii nası olduysa bozmuşumm
ayyy yapimm şunu bak senn böle dedikçe gaz alıyorum
Ceyda naber cnm gıtdımı askerin usta bırlıgıne?
tatlım bilinçli yapta nasıl yaparsan yap.benim bi arkadaşım zayıflama uğruna sabahları aç karnına soda içe içe midesini deldi ve vefat etti erken yaşta Allah korusun.çok korkarım.bende rüşeym ekmeği yiyorum canım.hem tok tutuyor hemde kabızlık için birebiray ben bayılıyorum minyon fizikli kızlara.benim boyum 1.80 kilo alınca deve gibi oluyo.bende sekersiz içerim yıllardır.yeşil çay içiyorum.bide canım ablam diyet yapmadan aktardan aldığı beşi bir yerde çayıyla 7 kilo vermişti.
ayy Allah korusun canım yaa çok üzüldüm arkadaşınaa(
gel veriyim sana biraz minyonluk istiyosan
yok ya hiç değilse 1.60 falan olaydım gam yemezidiimm
canım biliyorum öyle 1-2 ay yapılacak bi diyet değil
ama vücudumdan toksinleri atmam lazım hak bu bana
bende beşibiyerde içiyodum kendim karıştırdıydım kekik yoktu ama içinde
işte yediklerime dikkat etmeden veremedimm
ablan yine iyi vermiş kızgeri almadımıı
bende seni kuzuuuuuuuuşumGelirim tabi.
istiyom ver bana minyonluk ama o zamanda aşkımın yanında kısa kalırım iştediyet yapa yapa usta olmuş şuna bak ya toksin atıcam der ablam geri almadı canım ama hergünde içmedi zararlı olur diye.bi gün içti bi gün içmedi.
he yaaa ben seni görüomda burdakilerde hasrettir
siz ne zaman evlenceniz gıızzz
sorma yawrum yaa zayıflama forumlarına falan üyeyiimm günlüğüm falan var ne diyon sen
ooo süper ablan kilo almadıysa
bende yarından itibaren yeşil çaya başlıyımda artık wcden çıkamam heral
Kızlarla arada facede görusuyoz canım
valla bebem biz 8 ay sonra eylülde işte gelecek nişan yapacaz.2013 şubatta bitiyo askerlik.haziran temmuz gibide düğün olacak.daha çok var yanisizin belli mi plan şekerim.ay evet yeşil çay çok cıkarıyor wcye.gına geliyor insana dakika başı çiş
valla bebem biz 8 ay sonra eylülde işte gelecek nişan yapacaz.2013 şubatta bitiyo askerlik.haziran temmuz gibide düğün olacak.daha çok var yanisizin belli mi plan şekerim.ay evet yeşil çay çok cıkarıyor wcye.gına geliyor insana dakika başı çiş
senin nişan gelseedeeeeeeeeeeeeeeee bende kavuşmuşşşşşşşşşşşş olsammmmmmmmmmmmmmmmmm
senin nişan gelseedeeeeeeeeeeeeeeee bende kavuşmuşşşşşşşşşşşş olsammmmmmmmmmmmmmmmmm
ooooo 2013 yaza düğün yani vakit kaybetmek yok süperr şekeriiimmm süperr
bizim bi 2014-2015 bulur
benimki askere gitmeden askerden gelince senle hemen evlenicem diyodu ama öyle olmuyo o işler
nasip kısmet balım yaa
söz nişan olsun sonra eşyalarımızı alalım olur bişiler
askerden gelince nişan düşünüyoruz amanasip kısmet
pınar hanım pınar hanımmmmmmmmm acaba sizi nie hiç msn göremiyokkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?