Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohooooooooooooo ben neler beğenniorum ama diom du buse daha var zamanla olurrrrr Allahın izniyle

ohooooo onun nişanına 4 ay varken alıyon sen tezkereyii busişşş

ayyyyyyyyyyyyyy ne güzellllllllllllllllllllllll

bu kış hemen bitsemi hem çok soğuk sevmedim bahar havası güzeldir şöyle mayıs havası

Son düzenleme:

delüüüüüüüüüüüüüüü bi ümranı yakalayamıom bi seni hadi ümran sabah kuşu seni nie göremedim merak ettim..

ohooooooooooooo ben neler beğenniorum ama diom du buse daha var zamanla olurrrrr Allahın izniyle

aşkımada diyorum evimize alacağımız bi süpürgeyi bile hayal eder oldum belki sana sacma gelir dedim.yok neden saçma gelsin bende alet çantası alcam evimize herşeyi kendim tamir edicem onu hayal ediyom dedi busem hayal et plan kur zaman su gibi akıverir şekerim

kızımm bende söz yok nişan yok beğeniyomm her gördüğüme yarsıyom iyisin sen gene iyisin merak etme

delüüüüüüüüüüüüüüü bi ümranı yakalayamıom bi seni hadi ümran sabah kuşu seni nie göremedim merak ettim..

dayımın oğlu var bi sıpa 14 yaşında ama fena.bişeyler izlemiş bilgisayarımdan sapık sapık şeyler.msndende bi haltlar karıştırmış.yada bilgisayarıma virüs girmiş bilemedimki.açılmıyor msn.yarın halledicem bebeğim:)

Anladım cnm mehtap yakın yani oh oh ne guzel benı hatırladın dımı faceden ? Ben de ıyyım hazırlıklara devam =)
he ya bak onu unutmuşummmmmmmmm

inşallahh canım inşallahhh

evet yaa gelsin mayıstaa hem seni depelüüümm hemde benim dogumgunumu kutlayalımm

valla cnm hayaller güzelde inş gerçekleşir..

Anladım cnm mehtap yakın yani oh oh ne guzel benı hatırladın dımı faceden ? Ben de ıyyım hazırlıklara devam =)

hatırlıyorumm tabikiii delü
desteğiniii ve yardımlarını unutrmuyumm ben senin hiçç
kolayy gelsiinnn kuzumm
ne güzel şeydir şu çeyiz hazırlığııııı

kızlar pınar modu uyku moduna girdiiiii.hepinizi kocaman öpüyorum fıstıklar.sizleri çok seviyorum.

iyi geceler papatyalar

inşallahh canım inşallahhh

evet yaa gelsin mayıstaa hem seni depelüüümm hemde benim dogumgunumu kutlayalımm

ohhh ne güzel kutlama patlaması yaşatırız burda

süperrrrrrrrrrr mesaj sayısı doldugunda tekrardan aynı topiği açtıklarını çok ıyı hazırlıyom maşallah

inşşşşşşşş bizde yaşıcazzzzzzzzz

kızlar pınar modu uyku moduna girdiiiii.hepinizi kocaman öpüyorum fıstıklar.sizleri çok seviyorum.

iyi geceler papatyalar

ben gidiyorumm kızlar uykumm geldi öpüyorumm sizi
iyi geceler

ii geceler kızlar bende çıkıorummmmmmmm öpüorum sizi

kızlarrrrr günaydınnn..

Gececiler gelmiş topik canlanmışşşş arkadaşlar bi kaç saat dursaydınızda sabah beni işe uğurlasaydınız :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…