sen kavuşmuş olsanda benimde nişan gelseanacım gün saya saya kafayı yicez ülgen moda diye bi yer var kızlar.gelinlik evi.bugün vitrinini gördüm.taşlayasım geldi.bi gelinlik vardı var ya.giymeye kıyamazsın alyans bile beğendim.eşya bile beğendim şimdiden.anacım ortada kocacık yok daha askerde.dereyi görmeden paçaları sıvadım
ohooooo onun nişanına 4 ay varken alıyon sen tezkereyii busişşş
daha ne vakit kaybedem şekerim yaş olmuş 2515 ay bekletiyo bide beni canına yandığımın kel kedisi ben seni 15 ay bekliyorum ne istersem alacan diyom söz aşkım der yazık olur canım gele bi gelsin nişan söz eşya meşya sizinde olur sırayla.
kuzum dün açıktı hep sen yoktun.bugünde benim dayı oğlu pcye bi haltlar yapmış açılmıyor msn.gece gece uğraşmıyım yarın silip tekrar msn yüklüyüm dedim.bebem benim yokluğumu hissetmişte sorar.seni bi öperim bide yer öper öyle şiddetli öperim bak
ohooooooooooooo ben neler beğenniorum ama diom du buse daha var zamanla olurrrrr Allahın izniyle
sen kavuşmuş olsanda benimde nişan gelseanacım gün saya saya kafayı yicez ülgen moda diye bi yer var kızlar.gelinlik evi.bugün vitrinini gördüm.taşlayasım geldi.bi gelinlik vardı var ya.giymeye kıyamazsın alyans bile beğendim.eşya bile beğendim şimdiden.anacım ortada kocacık yok daha askerde.dereyi görmeden paçaları sıvadım
delüüüüüüüüüüüüüüü bi ümranı yakalayamıom bi seni hadi ümran sabah kuşu seni nie göremedim merak ettim..
Anladım cnm mehtap yakın yani oh oh ne guzel
canımm hoşgeldin yok gitmedi 6sında dağıtıma geliyo 13ünde teslim olcak inşallahh sen nasılsınn??
ayy Allah korusun canım yaa çok üzüldüm arkadaşınaa(
gel veriyim sana biraz minyonluk istiyosan
yok ya hiç değilse 1.60 falan olaydım gam yemezidiimm
canım biliyorum öyle 1-2 ay yapılacak bi diyet değil
ama vücudumdan toksinleri atmam lazım hak bu bana
bende beşibiyerde içiyodum kendim karıştırdıydım kekik yoktu ama içinde
işte yediklerime dikkat etmeden veremedimm
ablan yine iyi vermiş kızgeri almadımıı
he ya bak onu unutmuşummmmmmmmm
inşallahh canım inşallahhhdaha ne vakit kaybedem şekerim yaş olmuş 2515 ay bekletiyo bide beni canına yandığımın kel kedisi ben seni 15 ay bekliyorum ne istersem alacan diyom söz aşkım der yazık olur canım gele bi gelsin nişan söz eşya meşya sizinde olur sırayla.
kuzum dün açıktı hep sen yoktun.bugünde benim dayı oğlu pcye bi haltlar yapmış açılmıyor msn.gece gece uğraşmıyım yarın silip tekrar msn yüklüyüm dedim.bebem benim yokluğumu hissetmişte sorar.seni bi öperim bide yer öper öyle şiddetli öperim bak
ohooooooooooooo ben neler beğenniorum ama diom du buse daha var zamanla olurrrrr Allahın izniyle
ayyyyyyyyyyyyyy ne güzellllllllllllllllllllllll
bu kış hemen bitsemi hem çok soğuk sevmedimbahar havası güzeldir şöyle mayıs havası
heyttttttt bee msj sayısı 99.604 olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aşkımada diyorum evimize alacağımız bi süpürgeyi bile hayal eder oldum belki sana sacma gelir dedim.yok neden saçma gelsin bende alet çantası alcam evimize herşeyi kendim tamir edicem onu hayal ediyom dedibusem hayal et plan kur zaman su gibi akıverir şekerim
Anladım cnm mehtap yakın yani oh oh ne guzelbenı hatırladın dımı faceden ? Ben de ıyyım hazırlıklara devam =)
kızlar pınar modu uyku moduna girdiiiii.hepinizi kocaman öpüyorum fıstıklar.sizleri çok seviyorum.
iyi geceler papatyalar
inşallahh canım inşallahhh
evet yaa gelsin mayıstaa hem seni depelüüümm hemde benim dogumgunumu kutlayalımm
süperrrrrrrrrrr mesaj sayısı doldugunda tekrardan aynı topiği açtıklarını çok ıyı hazırlıyom maşallah
kızlar pınar modu uyku moduna girdiiiii.hepinizi kocaman öpüyorum fıstıklar.sizleri çok seviyorum.
iyi geceler papatyalar
ben gidiyorumm kızlar uykumm geldi öpüyorumm sizi
iyi geceler
hatırlıyorumm tabikiii delü
desteğiniii ve yardımlarını unutrmuyumm ben senin hiçç
kolayy gelsiinnn kuzumm
ne güzel şeydir şu çeyiz hazırlığııııı
ben gidiyorumm kızlar uykumm geldi öpüyorumm sizi
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?