selam kızlarr, bi bakıp çıkayım dedim, nasılsınız?
Anladım canım:44:
Kuzum yine nerden düşüyosun bakiyim
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız zeynooo 2 gün ne yol iznimi sevindim valla o zmn 200den düşmüş oluosunnnn
Canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsınn pek görüşemiyoruz artııkselam kızlarr, bi bakıp çıkayım dedim, nasılsınız?
yoll izniiiiii canımmmmm bugun konuşurkenn hatırlattı ben tamamennn unutuum bu seneki yol izninide kullanmayacaz gelmeyecek haliylee
Kırp kırpp buraya kadar geldikk dahaa kırpılcak yeride kalmadı
OOOO SELAmmm canımm gözükmüyorsun hiç
busemmmm hoş geldin canımmmm evetttttt doğruuu bildinn yol iznii ben unuttumm bugun benimkid edi 2 gunde yoldan düş dieee veee dediğin gibi 200 lerden kurtuluyorum otomatikkk
iyiyim ben de kuzum, mehtap sayıyorumtertommmmmmmm nasısınnnnnnnnnnnnn ben iim kendi adıma..
zeynom kırpa kırpa bana yetiştin wallayoll izniiiiii canımmmmm bugun konuşurkenn hatırlattı ben tamamennn unutuum bu seneki yol izninide kullanmayacaz gelmeyecek haliylee
busemmmm hoş geldin canımmmm evetttttt doğruuu bildinn yol iznii ben unuttumm bugun benimkid edi 2 gunde yoldan düş dieee veee dediğin gibi 200 lerden kurtuluyorum otomatikkk
Canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsınn pek görüşemiyoruz artıık
Hoşgeldin kuzummm
Busemmmmmmmmmm bu gecee 100 bin yapıyormuyuzzzzz ilk açılannn topiğedee bizz atlıyormuyuzzz
ewet yaa tatlım, çok yoğunum bugünlerde, pek giremiyorum:26:Canım hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsınn pek görüşemiyoruz artıık
Hoşgeldin kuzummm
yaa sabaha saklayın bee, ben de olmak istiyorummmm ama gece gelemem kiii:26:Busemmmmmmmmmm bu gecee 100 bin yapıyormuyuzzzzz ilk açılannn topiğedee bizz atlıyormuyuzzz
ooooooooooo çokkkkkkkkkk süperrrrrrrrrrr ben daha onu bile düşmedimmmmmm aslında düşsem 4 rakamına geçiorum bende bu gece..ama yok sonra düşmesi sanırım daha zevkliiiiiiiiiiiiiii
hadi ümranla ayferrrrrrrrrrrrr gidin artık listemmmmmmmm asılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiyim ben de kuzum, mehtap sayıyorumşimdik çıkıyorum bugünlerde işler çok yoğun, pek gelemiyorum... öptüm tertip.. bu arada bizim şafak kaç walla unuttum heee
zeynom kırpa kırpa bana yetiştin walla
sevindim kuzum, 2 gün 2 gündür di mi ama
işler yoğun ben yoğunum, ondan pek gelemiyorum tatlım...
ahaha teskere hiç ummadığımız anda sana gelebilir yaniayyyyy neee bilimmm ben artıkk sıkıldımmm bu şafaklardannnn düşüverdimm gitttiii valaa
Sorma canım benim yaa biraz daha gayret edersem düşe düşe teskere alacam
Ne yaptın kına salonu tuttunmu :26:
iyiyim ben de kuzum, mehtap sayıyorumşimdik çıkıyorum bugünlerde işler çok yoğun, pek gelemiyorum... öptüm tertip.. bu arada bizim şafak kaç walla unuttum heee
zeynom kırpa kırpa bana yetiştin walla
sevindim kuzum, 2 gün 2 gündür di mi ama
işler yoğun ben yoğunum, ondan pek gelemiyorum tatlım...
ayyyyy neee bilimmm ben artıkk sıkıldımmm bu şafaklardannnn düşüverdimm gitttiii valaa
Sorma canım benim yaa biraz daha gayret edersem düşe düşe teskere alacam
Ne yaptın kına salonu tuttunmu :26:
ahaha teskere hiç ummadığımız anda sana gelebilir yani
yok kuzum tutamadım daha, düğün salonunu kaptırmış kayınpederim, istediğimiz tarihe başka yere bakıyruz şimdi.. daha belirsiz.. haftasonu aşkım gelecek işte salon bakmaya die...
Ayy çok sevindim kuzum kaç oldu şimdi şafak ?yoll izniiiiii canımmmmm bugun konuşurkenn hatırlattı ben tamamennn unutuum bu seneki yol izninide kullanmayacaz gelmeyecek haliylee
İyi kuzum sağol sen ?hoşbulduk cnm nasısınnnnnn
yapalımmmmmmmmmm yavrummmmmmmmmmmm bizdeki enerjiyle oda olurrrrrrrrrrrrrrrr
ewet yaa tatlım, çok yoğunum bugünlerde, pek giremiyorum:26:
yaa sabaha saklayın bee, ben de olmak istiyorummmm ama gece gelemem kiii:26:
Ayy çok sevindim kuzum kaç oldu şimdi şafak ?
İyi kuzum sağol sen ?
Anladım canım işlerini hafifletince acısını çıkarırız madem
KIzlarr yeni topik için ekmek kırıntıları bırakın da, sabah gelince bulabileyim sizi
neyse ben kaçtım yawrular, öpüldünüz
Ayy çok sevindim kuzum kaç oldu şimdi şafak ?
İyi kuzum sağol sen ?
Anladım canım işlerini hafifletince acısını çıkarırız madem
Ceydaaaaaaaaaa şafağımıı düşş 2 gün dahaa düş
AAA topikte hiç ankara da olanı duymadım bir derdim var a konu açsana en güzel ordan yardımcı olurlar :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?