Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım ya kafamın içine kazılanlardan biri sewde biri exclusive şimdi biride sensin

ne onlara imrenirdim hep şimdi sana imreniyorum maşaallah

bende istiyorum artık ya [/B][/COLOR]

.

Tatlım ben de öyleydim burada hep imrenirdim plakalarını sayanlara,

Hatta yok hiç geçmiyor dediklerinde uyuz olurdum

Gayet geçip gitti işte bak son 15 gün sadece 40'lar biraz zorladı ama onun dışında hiç anlamadım gerçi iş yoğunluğum sebebiylede olabilir bu..

İçini ferah tut bir bakmışsın Doğan Güneş diyorsun, Su gibi akıp geçsin zaman inşallah

Tüm bekleyenler sevdiceğine kavuşsun kazasız belasız..

benimde iş yoğunluğum fazla, ben suan inanamıyorum 315 olduguma hala 450lerdeyim gibi ama çok şükür işte geçti o günler..

amin.. inşaAllah

.

Dimi yaa bende çok seviyorum ayrı ayrı 4 excell'im var

Her sabah bakıp boyuyorum biten günü

ohh kuzum ya sen baya özlemişsin insanın hoşuna gidiyor bunları yapmak değilmi bende onun için bişeyler yaparken mutlu oluyordum

Harika bi duygu

Maşallah allahım geldiği günleri görmeyede nasip etsin tez zamanda zaman su geçip gitsin inş.

günaydın kuzummmmmm

amaninnn ne güzel şeyler bunlar ya

Eki Görüntüle 333055

Evet tatlım ben excell tutuyorum deli gibi bunlarla ilgili

Dimi yaa bende çok seviyorum ayrı ayrı 4 excell'im var

Her sabah bakıp boyuyorum biten günü

amin büşümmm

bende hemen bir exel yapıyorum kendime :)

pek anlamasamda bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya

.

amin büşümmm

bende hemen bir exel yapıyorum kendime :)

pek anlamasamda bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya

.

kuzum benim ya kıyamam sana onunla uğraşmak emin ol dünyanın en zevkli şeylerinden biridir senin için sevdiğin için uğraşıyorsun sonuçta

kuzum benim ya kıyamam sana onunla uğraşmak emin ol dünyanın en zevkli şeylerinden biridir senin için sevdiğin için uğraşıyorsun sonuçta

evet ben kağıt üstünde yazıp çiziyordum genelde

şimdi teknoloji devrindeyiz dimi

ama bişey sorucam size o exell de çizgileri nasıl silmişsiniz oyle :d ben exellin kendi çizgileri olmasın istiyorum nasıl yapabilirim onu ?:26:

.

ohh kuzum ya sen baya özlemişsin insanın hoşuna gidiyor bunları yapmak değilmi bende onun için bişeyler yaparken mutlu oluyordum

Harika bi duygu

Özlemez olurmuyum hiç..

Ben gittiği ilk gün hazırladım bu Excelleri değişiklik olduğunda hep güncelledim.. Yanına hergün not aldımm.. İlk zamanlarda aradığı saatleri yazıyordum çok sık konuşamadığımız için falan

15 Aydan bu yana güncel excell'imle bekliyorum aşkımı delimiyim nee

sol üst köşeden tüm excell'i seç arka fonunu da beyaz yap böylece çizgi falan kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…