seninde neden bu kadarrr binmek istemeediğini anlamadım ben lan binsene manyakk
kuzuum buuuuuuuEki Görüntüle 333501
maşallahhh
ooooooo hemencik kaçıon..yönetime msj mı atsak acep?
ii geceler cnm..
yaşlıyız biz usta.banada ağırlık bastı valla.iyi geceler bebişim
haa sen o yüzden verdin o kadar kiloyuu tertoo çikolata nasıl yenmez yaaaaaaa tatlı nasıl yenmezzz
hahaha bende elma diyetii yapıyorummm canımm
onu demeedim kızz sordum ya sana sevgilinee neler hazırlıyosunn sürpriz falan varmı diyeeee onu diyorumm benn
oowww süperr selinnn sen sür benn bilmiyom kullanmayı götür beni bi yerlere efkar dağıtalım bacımm
hahaha bende elma diyetii yapıyorummm canımm
onu demeedim kızz sordum ya sana sevgilinee neler hazırlıyosunn sürpriz falan varmı diyeeee onu diyorumm benn
oowww süperr selinnn sen sür benn bilmiyom kullanmayı götür beni bi yerlere efkar dağıtalım bacımm
yaşlıyız kankaaa gell içekk bizzz
Ben KAÇARRRRRRRR BEBELERR iyyiii GEcelerrrr
ayy budaaa çok kafiyeli oldu lan gider ayak
evet canım ama bendede cips tutkunluğu vardıruffles var ya off acayip severim şimdi ayda 1 kez 1 paket alırım 2-3 gün yerim ama bitterden vazgeçemem.eti karam var ya o benim bidenem ondan yiyorum hep sade kahve bide yanında ohhhh.şerbetli tatlı hiç sevmem yemem.sütlü tatlı severim puding gibi:) çayı bile 10 senedir şekersiz içerim çocukluktan beri
binmiyomla anaaa manyağaa bak zorlamıı
anaaa neee havalıı bişimişş buu ben benımkınee bii diyeyim bakayım ne diyo kavaskı hakkında
att bebemm yaa bekledim onca zaat banada yazık
evet canım ama bendede cips tutkunluğu vardıruffles var ya off acayip severim şimdi ayda 1 kez 1 paket alırım 2-3 gün yerim ama bitterden vazgeçemem.eti karam var ya o benim bidenem ondan yiyorum hep sade kahve bide yanında ohhhh.şerbetli tatlı hiç sevmem yemem.sütlü tatlı severim puding gibi:) çayı bile 10 senedir şekersiz içerim çocukluktan beri
bi halil sezai de acarıız son süraaat
Hosgeldin partisi yapicam ona :) arkadaslarimizi cagircam bide pasta yaptircam bebetoma :) yeter iste o bana bisey hazirlasin hehe
Ayyyyy keske bende tatli sevmesem ya cikolatanin icinden igrenc bisey ciksada tiksinsem yok 100 kilo olucammm
eheheh adam askerden geliyo napsın sanaaa
kaç kilosunkii canımm bi foto koyda yakından görekk
Ayyyyy keske bende tatli sevmesem ya cikolatanin icinden igrenc bisey ciksada tiksinsem yok 100 kilo olucammm
bende cipslerde doritos bayılırımm sütlü ve yesil fıstıklı çikolataaa aynen bende şerbetli tatlı sevmem aramam olmasa canım çekmez hiççç ama sütlü tatlılarrrrrr mmmmmmmmmm bayılırımmmmmmmmmm
50 kiloyum ama 45 olsam iyi olur foto nereye koycamki :) bilmiorum kuzum anlativerrr :)
binmiyomla anaaa manyağaa bak zorlamıı
anaaa neee havalıı bişimişş buu ben benımkınee bii diyeyim bakayım ne diyo kavaskı hakkında
att bebemm yaa bekledim onca zaat banada yazık
içinden yağ çıkıo oda kocaman bi popo yapıyo.tiksindin mi
ağzının tadınıda biliyon köftehorcanım sütlü tatlı ben ayda 1-2 kez yerim.çok yersek oda kilo yapıyo
kız 45 kilo ne cocuk gibi.delirmeee.boyun kaçki
50 kiloyum ama 45 olsam iyi olur foto nereye koycamki :) bilmiorum kuzum anlativerrr :)
içinden yağ çıkıo oda kocaman bi popo yapıyo.tiksindin mi
ağzının tadınıda biliyon köftehorcanım sütlü tatlı ben ayda 1-2 kez yerim.çok yersek oda kilo yapıyo
Boyum 1,68 Kuzum
Dur eklemeye caliscam simdi eklim sana haber ederim :)
ıyyy benim içim bulandı yağdan nefret ediyomYoooo hicc tiksinmedim hatta canim istedigecen gun nutellanin yagi uste cikmis cikolatasi altta kalmis ablam tiksinde yemedi bidaha ben karistirdim yedim nihahahahh cok guzeldi :))))))
boyunda kısa değilmiş.benim boy 1.80 kilom 60-61Boyum 1,68 Kuzum
doğru ben ne zaman yaparsam o zaman yiyoruz benden başka yapan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?