Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahh bi deneseen bırakılamaz bi zevk ben cocukken baslamısıım

ahh yawrumm şimdii olsa gel dese binsem de gezsekk
alanyada terasa çıkmıştıkk motorla
ay ye tabi.elma elma insanın içi kıyılır.elma yiyince acıkıom ben yaa

he benim bi arkadaşımda var meyve yersem acıkıom dioo delimisiniz siz yaa ben daha yerken doyuyom bide yeşil yiyorum ben kabuklu falan dolduruyo midemi ağzım sulandı behh

ne bu motor markası felanmı kavaski

amann sende bayaa baya motor meraklısı imişsin

sende bendensiiin elma yiyince gerisi geliyooooo

aynen canım.aç değilsemde acıkıyorum meyve yiyince

he benim bi arkadaşımda var meyve yersem acıkıom dioo delimisiniz siz yaa ben daha yerken doyuyom bide yeşil yiyorum ben kabuklu falan dolduruyo midemi ağzım sulandı behh

bende yeşil elma seviyorum canım tatlı şeylerle pek aram yok benim.çikolata bile bitter seviyorum.ennn acısından

Ben kaçar yawrular siz gene gece2 ye 3 e kadar buradasınız galibaa yeni başlığında açılacağı yok

hepinniz öpüldünüz tek tek
yaşlı insanın hali başka erken çöküyo rehavet

Ben kaçar yawrular siz gene gece2 ye 3 e kadar buradasınız galibaa yeni başlığında açılacağı yok

iyi geceler şekerim ay yaşlı maşlı deme yaa ne sinirsin
bende çıkkkcamm yoksa bişiler olcakk bana

ayy biz seni ipliyoruz ama sen bizi iplemiyosunn kızımm
Salliyorum kuzumm meyvadan fln bahsediosunuz iste
Yaa ben bugun su 5gunde 5 kilo diyetine baslim dedim oglene kadar hersey normaldi oglende elim ayagim bir titremeye basladi dedim oluorum yedim :)))))))) bozdum rejimi puhahaha :d

Kizlarr safak beni cok pis sıkıstırıyorrrrrr son 4 :)))

maşallahhh

ooooooo hemencik kaçıon..yönetime msj mı atsak acep?

ii geceler cnm..

aynen canım.aç değilsemde acıkıyorum meyve yiyince

bende yeşil elma seviyorum canım tatlı şeylerle pek aram yok benim.çikolata bile bitter seviyorum.ennn acısından

haa sen o yüzden verdin o kadar kiloyuu tertoo çikolata nasıl yenmez yaaaaaaa tatlı nasıl yenmezzz

yaşlıyız biz usta.banada ağırlık bastı valla.iyi geceler bebişim

Salliyorum kuzumm meyvadan fln bahsediosunuz iste
Yaa ben bugun su 5gunde 5 kilo diyetine baslim dedim oglene kadar hersey normaldi oglende elim ayagim bir titremeye basladi dedim oluorum yedim :)))))))) bozdum rejimi puhahaha :d

hahaha bende elma diyetii yapıyorummm canımm
onu demeedim kızz sordum ya sana sevgilinee neler hazırlıyosunn sürpriz falan varmı diyeeee onu diyorumm benn

cidaaa motorr nasııl ama gel bineeekkk

oowww süperr selinnn sen sür benn bilmiyom kullanmayı götür beni bi yerlere efkar dağıtalım bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…