heyyooooo benim bitti ama ben bile bekliyorum yeniler gelsin gelsinnnnnn amaniiiinnnn
10000 tane msj dolunca yeni topik açılıyoronu diyoruz kuzummmmmm
Yeni topik yeni şafaklar yeni asker yarenleri
o kadar derin düşünme kuzum ya, çıkamazsın işin içinden..
heyyooooo benim bitti ama ben bile bekliyorum yeniler gelsin gelsinnnnnn amaniiiinnnn
10000 tane msj dolunca yeni topik açılıyoronu diyoruz kuzummmmmm
Yeni topik yeni şafaklar yeni asker yarenleri
ya güzelim elimde değilki ister istemez düşünüyorum napayımhatta 93/1 ler bile geldi aklıma
evet ya yeniler gelsin gelsin gelsinnnn....
emrem bugün şöför eğitimi alıyor, dedim iyi al eğitimini nasıl olsa ömür boyu şörorüm olacaksın
.
Vay beözel şoförün olarak atıycaksın demek aşkını çok mantıklı
yok kuzum öyle biyer burda, olanlarda bana uymuyor... bide ben düğünüm istediğim yerde olmadığı için kınamın düğün gibi olmasını istiyorum... bakalım kısmet kuzum yaa, dün akşam yine bi sürü salon baktık, ama tarihler uysa fiyat uymuyo, fiyat uysa tarih uymuyo fln...:26:bekleyin beni anacım süpriz teskere alacam
İnş olur canım ya kına için zaten tabi sizin bileceğiniz iş ama düğün salaonu gibi ahım şahım bir yer değilde daha orta halli bir alan yeterli olur.
Mesela ben düğünü merkezdeki güzel bir salonda yapmak istiyorum
Kınayıda mahallemde bir düğün salonu diye belediyenın yaptığı kapalı bir yer var orda düşünüyorum.
Sizin çevrenizdede boyle yerler yokmu :26:
çıkartırız inşallahhh ecemcimmmAyy çok sevindim kuzum kaç oldu şimdi şafak ?
İyi kuzum sağol sen ?
Anladım canım işlerini hafifletince acısını çıkarırız madem
Allahım bu listenin en altından en üstlere geleceğim günleri de mi görecektimmm, çok şükür sana:92:25.01.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...108 cadikazani23...
...104 sultan90...
...112 saykopat...
...115 beggy_...
...115 benzen...
...116 deryaW...
...116 buseh...
...116 yarimm1...
...117 yudum2602...
...117 AYSIZGoKYuZu...
...139 peaches...
...194 askerinkalbi...
...199 stillex…
Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz
...206 SezgiLim1905...
…208 mylovem …
…208 ysmehmt …
...210 minnik...
…210 ehy_ea...
…211 zkanbetul…
...212 Eylemsaglam...
...212 m3rc3m...
...213 nrykrkmz...
...217 acbn...
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
...233 bed0oykum...
...295 eti_cin...
Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...305 esraburak...
...315 esra5353...
...315 celinees...
...316 romromela...
...316 gizem4191...
...393 CeyDa...
...395 pamuksekerr32...
...395 yesim. ...
...395 p_i_n_a_r...
...398 flores...
...399 okyanus1...
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
Ayy evet esracım 92/1 ler bi gelse, bizim dönüş biletimiz yanişu 92/1'ler gelsede biraz daha rahatlasam ya
benim şafak bitine kadar kaç devre gelecek, hesaplıyorum
92/1 - 92/2 - 92/3 - 92/4
hepsinin gelmesini görücem anca o zaman benim doğan güneşim gelecek
.
yok kuzum öyle biyer burda, olanlarda bana uymuyor... bide ben düğünüm istediğim yerde olmadığı için kınamın düğün gibi olmasını istiyorum... bakalım kısmet kuzum yaa, dün akşam yine bi sürü salon baktık, ama tarihler uysa fiyat uymuyo, fiyat uysa tarih uymuyo fln...:26:
çıkartırız inşallahhh ecemcimmm
Allahım bu listenin en altından en üstlere geleceğim günleri de mi görecektimmm, çok şükür sana
ceydacımmmm senin de ellerine sağlık
Ayy evet esracım 92/1 ler bi gelse, bizim dönüş biletimiz yani
geçen sene bu zamanlarda ayy askerlik çıkacak mı? nereye gitcek? telaşeleri yaşıyorduk... şimdi farklı telaşeler
darısı başına canım..
bu arada benim askerim de şöför eğitimi almıştı, ama ustada şöför olmadı
iwet iwet hedef 200 binGünaydınnn snırımm 100 bin yetmedi biz bunu 200 bin yapak
inşallah canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin.. gerçekten zor işler. Salonları gez gez canım çıktı.. Daha şimdiden 2013 yazına salon tutanlar varinş gönlüne kesene göre bir yer bulursun canım zor bu işlerle uğraşmak bir daha anladım seni görünce
iwet iwet hedef 200 bin
inşallah canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin.. gerçekten zor işler. Salonları gez gez canım çıktı.. Daha şimdiden 2013 yazına salon tutanlar vardüşün yani 2012 eylülüne istediğin güne yer bulamıosun, öyle bir durum var, çok can sıkıcı.. ha deyince salon bulup tutamıosun işte:26:
Sizin orada durum nasıldır bilemiyorum tatlım ama Bursa'da durumlar böyle, walla inanmayıp salon sahiplerinin ajandalarına bilhassa bakıyorum, gece ve gündüz olmak üzere full dolular bu eylülde..Ay deme 2013 mü dur bi 2012 yazını göreydikyani sen diyosunki 2014 yapacağın düğün için yazın salon bak o kadar vahim durumlar.
Hangi şehirdeydin bu ara canım Bursa mıydı ?
burcum selam tatlımselam kızlar,geçen sene kazen yeni bir topic açmıştıı söyleyelim mi kazene yen bir topic açsın?:)
yok kuzum öyle biyer burda, olanlarda bana uymuyor... bide ben düğünüm istediğim yerde olmadığı için kınamın düğün gibi olmasını istiyorum... bakalım kısmet kuzum yaa, dün akşam yine bi sürü salon baktık, ama tarihler uysa fiyat uymuyo, fiyat uysa tarih uymuyo fln...:26:
çıkartırız inşallahhh ecemcimmm
Allahım bu listenin en altından en üstlere geleceğim günleri de mi görecektimmm, çok şükür sana
ceydacımmmm senin de ellerine sağlık
Ayy evet esracım 92/1 ler bi gelse, bizim dönüş biletimiz yani
geçen sene bu zamanlarda ayy askerlik çıkacak mı? nereye gitcek? telaşeleri yaşıyorduk... şimdi farklı telaşeler
darısı başına canım..
bu arada benim askerim de şöför eğitimi almıştı, ama ustada şöför olmadı
92/4 olması lazım senin, ama emin değilim.. amaaann gelsinler de, biz dönüş biletimizi kendimiz alırız canım yaa
benim dönüş bitetim 93/1 lermi oluyor yani
benim yarim posta oldu göreve denetim bitince geçecek şubatta şimdi bir ehliyet olayı varmış onu alması gerekiyormuş
onunla ilgili eğitim alıyor.
öyle işte
.
Sizin orada durum nasıldır bilemiyorum tatlım ama Bursa'da durumlar böyle, walla inanmayıp salon sahiplerinin ajandalarına bilhassa bakıyorum, gece ve gündüz olmak üzere full dolular bu eylülde..
kapanın elinde kalıo..
Bak biz beğendiğimiz bi salona 16 eylül garanti die bakıoduk, adama haber verdik gelicez kontrat yapmaya die, kar yağdı bikaç gün gidemedik... cumartesi kayınpederim bi gidio, 16sı dolmuş:26:
çok üzüldüm, şimdi başka salonlara bakıyoruz, onlar da 30 eylülden önce yer yok diolar... napıcaz bilmiyorum:26:
niyetine girdiğinizde salon için erken davranın kuzum sizde..
burcum selam tatlımbunu kapatınca yenisini açar zaten kazen abi heralde:26:
selam kızlar,geçen sene kazen yeni bir topic açmıştıı söyleyelim mi kazene yen bir topic açsın?:)
bilmiyorum walla, dün akşam baktığım bi salona bayıldım, kadına yalvarıyorum nolur ayın 16 sını boşaltalım nolur die...aNladım canım.
Umarım gönlüne göre bir yer bulursun.Belki birileri iptal felan eder düğünü salon yerlerine numaranızı bıraksaydınız boyle bi durum olursa sizi arasaydılar :26:
bilmiyorum walla, dün akşam baktığım bi salona bayıldım, kadına yalvarıyorum nolur ayın 16 sını boşaltalım nolur die...
Nereyi boşaltıyorsun bee bensiz ben dağıtırımmm uleeeeyyyynnnnnnhemde çok pis dağıtırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?