Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o kadar derin düşünme kuzum ya, çıkamazsın işin içinden..

heyyooooo benim bitti ama ben bile bekliyorum yeniler gelsin gelsinnnnnn amaniiiinnnn

10000 tane msj dolunca yeni topik açılıyor onu diyoruz kuzummmmmm

Yeni topik yeni şafaklar yeni asker yarenleri

ya güzelim elimde değilki ister istemez düşünüyorum napayım hatta 93/1 ler bile geldi aklıma

evet ya yeniler gelsin gelsin gelsinnnn....

emrem bugün şöför eğitimi alıyor, dedim iyi al eğitimini nasıl olsa ömür boyu şörorüm olacaksın

.

Vay be özel şoförün olarak atıycaksın demek aşkını çok mantıklı

yok kuzum öyle biyer burda, olanlarda bana uymuyor... bide ben düğünüm istediğim yerde olmadığı için kınamın düğün gibi olmasını istiyorum... bakalım kısmet kuzum yaa, dün akşam yine bi sürü salon baktık, ama tarihler uysa fiyat uymuyo, fiyat uysa tarih uymuyo fln...:26:

Ayy çok sevindim kuzum kaç oldu şimdi şafak ?

İyi kuzum sağol sen ?

Anladım canım işlerini hafifletince acısını çıkarırız madem
çıkartırız inşallahhh ecemcimmm

Allahım bu listenin en altından en üstlere geleceğim günleri de mi görecektimmm, çok şükür sana
ceydacımmmm senin de ellerine sağlık

şu 92/1'ler gelsede biraz daha rahatlasam ya

benim şafak bitine kadar kaç devre gelecek, hesaplıyorum

92/1 - 92/2 - 92/3 - 92/4

hepsinin gelmesini görücem anca o zaman benim doğan güneşim gelecek

.
Ayy evet esracım 92/1 ler bi gelse, bizim dönüş biletimiz yani
geçen sene bu zamanlarda ayy askerlik çıkacak mı? nereye gitcek? telaşeleri yaşıyorduk... şimdi farklı telaşeler
darısı başına canım..
bu arada benim askerim de şöför eğitimi almıştı, ama ustada şöför olmadı

inş gönlüne kesene göre bir yer bulursun canım zor bu işlerle uğraşmak bir daha anladım seni görünce

Günaydınnn snırımm 100 bin yetmedi biz bunu 200 bin yapak
iwet iwet hedef 200 bin

inş gönlüne kesene göre bir yer bulursun canım zor bu işlerle uğraşmak bir daha anladım seni görünce
inşallah canım, Allah hepimizin gönlüne göre versin.. gerçekten zor işler. Salonları gez gez canım çıktı.. Daha şimdiden 2013 yazına salon tutanlar var düşün yani 2012 eylülüne istediğin güne yer bulamıosun, öyle bir durum var, çok can sıkıcı.. ha deyince salon bulup tutamıosun işte:26:

Ay deme 2013 mü dur bi 2012 yazını göreydik yani sen diyosunki 2014 yapacağın düğün için yazın salon bak o kadar vahim durumlar.

Hangi şehirdeydin bu ara canım Bursa mıydı ?

selam kızlar,geçen sene kazen yeni bir topic açmıştıı söyleyelim mi kazene yen bir topic açsın?:)

Ay deme 2013 mü dur bi 2012 yazını göreydik yani sen diyosunki 2014 yapacağın düğün için yazın salon bak o kadar vahim durumlar.

Hangi şehirdeydin bu ara canım Bursa mıydı ?
Sizin orada durum nasıldır bilemiyorum tatlım ama Bursa'da durumlar böyle, walla inanmayıp salon sahiplerinin ajandalarına bilhassa bakıyorum, gece ve gündüz olmak üzere full dolular bu eylülde..
kapanın elinde kalıo..
Bak biz beğendiğimiz bi salona 16 eylül garanti die bakıoduk, adama haber verdik gelicez kontrat yapmaya die, kar yağdı bikaç gün gidemedik... cumartesi kayınpederim bi gidio, 16sı dolmuş:26:
çok üzüldüm, şimdi başka salonlara bakıyoruz, onlar da 30 eylülden önce yer yok diolar... napıcaz bilmiyorum:26:
niyetine girdiğinizde salon için erken davranın kuzum sizde..

selam kızlar,geçen sene kazen yeni bir topic açmıştıı söyleyelim mi kazene yen bir topic açsın?:)
burcum selam tatlım bunu kapatınca yenisini açar zaten kazen abi heralde:26:

benim dönüş bitetim 93/1 lermi oluyor yani
benim yarim posta oldu göreve denetim bitince geçecek şubatta şimdi bir ehliyet olayı varmış onu alması gerekiyormuş
onunla ilgili eğitim alıyor.
öyle işte

.

Son düzenleme:
92/4 olması lazım senin, ama emin değilim.. amaaann gelsinler de, biz dönüş biletimizi kendimiz alırız canım yaa
yani haberci mi oldu yarin? nerdeydi canım senin askerin?

aNladım canım.
Umarım gönlüne göre bir yer bulursun.Belki birileri iptal felan eder düğünü salon yerlerine numaranızı bıraksaydınız boyle bi durum olursa sizi arasaydılar :26:

aNladım canım.
Umarım gönlüne göre bir yer bulursun.Belki birileri iptal felan eder düğünü salon yerlerine numaranızı bıraksaydınız boyle bi durum olursa sizi arasaydılar :26:
bilmiyorum walla, dün akşam baktığım bi salona bayıldım, kadına yalvarıyorum nolur ayın 16 sını boşaltalım nolur die...

bilmiyorum walla, dün akşam baktığım bi salona bayıldım, kadına yalvarıyorum nolur ayın 16 sını boşaltalım nolur die...

bence salonlara hatta o beğendiğin salona numaranı bırak olurya iptal olur 16 değilde 15 olur ama olur

Nereyi boşaltıyorsun bee bensiz ben dağıtırımmm uleeeeyyyynnnnnn hemde çok pis dağıtırımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…