Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ama ama niye ki yaaa yazıık diilmi bize yeni topiğe yazmak bizimde hakkımızzz

Sen birtek zeynebe gel

kuzuuuummm o bana sankim birazcık kızmıştı gönül almak amacıyla yazdımm sizi aldım zaten cvpla bölümüne sizden ona iletim yaptın çaktın mı :26:

kuzuuuummm o bana sankim birazcık kızmıştı gönül almak amacıyla yazdımm sizi aldım zaten cvpla bölümüne sizden ona iletim yaptın çaktın mı :26:

Banane ben anlamam bende kızdım sana
Niye kızdı kii
Kuzumm anlat bakalım sivil hayat nasıl ya bende istiyorum artııkkkkkkkkk

Sayfa yenilense ne değişecek kızlaarr
sayfa değişince yeni bi sayfa açılıyor 0dan 10000 tane sayfa olmuyor yeni bi şafak defteri sayılar burda hatıra kalıyor
Niye kızdı kii

kuzu bi konu vardı orda konuşmuştuk aynı şeyi farklı söylüyodukda onddan..

Kuzu bildiğin gibi sivil hayat çalışmaktan başka bişey yok onda sanki hiç gitmemiş gibi hissediyorum şimdide sanki hep burdaymış gibi

sayfa değişince yeni bi sayfa açılıyor 0dan 10000 tane sayfa olmuyor yeni bi şafak defteri sayılar burda hatıra kalıyor
Niye kızdı kii

kuzu bi konu vardı orda konuşmuştuk aynı şeyi farklı söylüyodukda onddan..

Kuzu bildiğin gibi sivil hayat çalışmaktan başka bişey yok onda sanki hiç gitmemiş gibi hissediyorum şimdide sanki hep burdaymış gibi

Hmm anladım canımm
Ay ne güzel ya atlattınız yani askerliği,psikolojisi falan kalmadı

evet tanışmadık sanırım seninle :26::44:
Merhaba biz seninle tanışmadık sanırım :44:
hoşgeldin aramıza..
100.000 mesajdan sonra yeni topik açılıyor birşey değişmiyor aslında ama biz heves ettik işte

kuzummm gelen gideni aratır diye boşuna dememişler belkide arıycaz ne biliyosun

Hııhhh Şafak defteri yapsalarda ben girmiyorum listeye akşam yapmışlar ama herhalde şafak çok diye giremedim

Hmm anladım canımm
Ay ne güzel ya atlattınız yani askerliği,psikolojisi falan kalmadı

şimdide sivil hayat piskolojisi var nerde napıyor kimin yanında orda daha rahattım en azından koğuşta yada bölüğünde olduğunu biliyodum çarşıdada cam açtığı için sıkıntı olmuyordu böylesi daha zor

evet tanışmadık sanırım seninle :26::44:

kuzummm gelen gideni aratır diye boşuna dememişler belkide arıycaz ne biliyosun

Bellimi olur belkide eskiyi ararız
Kuzum aç telefon sor ya bu kadar meraklancağına sende yanında işte daha ne istiyosun

Hııhhh Şafak defteri yapsalarda ben girmiyorum listeye akşam yapmışlar ama herhalde şafak çok diye giremedim

Listeyi ceyda yapıyor ona mesaj at senide yazar listeye şafak kaç ?

İsmim Elif
21 yasındayım Tekirdağlıyım Nişanlıyım Nişanlım Antalya Merkezde Asker 7 gün sonra dağıtıma Geliyor

Bellimi olur belkide eskiyi ararız
Kuzum aç telefon sor ya bu kadar meraklancağına sende yanında işte daha ne istiyosun

Listeyi ceyda yapıyor ona mesaj at senide yazar listeye şafak kaç ?

hahahha kuzumm aç sor demekle olmuyor yapacak insan her türlü yapar kuzumm ben güveniyorum o beni aramadan işten çıktım diyene kadar aramam.. O çıktığında arar bana söyler zaten çıktım eve gidiyorum diye o arada msjlaşırız iş yerinde

Güvennnnn loidingg..... Tamamlandııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…