Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olmuyor kuzum hiç olmuyor o özlem fena koyuyor ama zamanla ozlemeye bile alışılıyor

ilk zamanlar ağlıyorsun felan ama sonradan kolay kolay ağlayıp üzülmüyorsun

mod yetiştirilmez mod doğulur şekerim anamdan modlu doğdum ben

evet tatlım fatmagülü izledim.dün kuzey güneyi izleyemedim uyuz oldum tekrarını netten bakcam

A sende haklısın kimse o konuda senın eline su dokemez

ben kuzey güneyi hiç semiyorum ya

azcık girmesek nolur acep buranın hali

ohhhh

dağılırlar valla bi kilşi gelir bakar kimse yok gider diğeri gelir kimse yok gider ama biz varken biri var diye kalıyo gelen sonra oburu geliyo oda kalıyo kalabalıklaşıyo kankaa burda ulvii bii görece hizmet ediyozz haa kıymetimizi bilmeleri lazım

ben Alınıyorum valla 130 günü kalmış şafak karanlık diyen sizmiydiniz ? benim 430

130 karanlık olur mu hiç yaaaaaaaaaaaaaa..ama merak etme kuzzum burdakilerin hepsi o 430 gördü..

Ecemmm alnıyomuş opde geçsin

Yok kankamm anlamadım ben askerlikten değil o dağıtım yerlerinin açıklanmasını beklemekten bahseddim yoksa askerlik devam

ecoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş öptüm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

he dağıtım yerlerimi ayyyyyyyyyyyy ne fenaaaaaaaaaaaaydıııı o gece beeeeeeeeee:2::2::2:

Son düzenleme:
A sende haklısın kimse o konuda senın eline su dokemez

ben kuzey güneyi hiç semiyorum ya

niyeki ay güzel dizi.tabi sapıtıp uzatırlarsa bende bırakırım izlemeyi.yaprak dökümü neydi yahu verem ettiydi.annem izlerdi ben baygınlık geçirirdim

Öyle valla kuzum

Aminn amiin

Ahhah yok kuzu içime birşey kaçmadı can sıkıntısı işte.
Benimkiyle konuşamadık ne zamandır ya Siz konuşabildinizmi canım ?

Kuzum 3 gunden sonra bi dun konuştuk demiştim dahada aramadı işte sanırım pazar çarşı var o güne kadarda arayamayacak.

arayamamasının bir sebebide kart yok kantinci ceza almış kantın kapalıymış benım akıllıda kantinden kart alırım diye çarşıdan almamış

Kantın kapalı olunca kart karaborsa bi tane bulmuş işte zorla çarşıya çıkdığında stok yapar arttık

he ya hemen bi canlılık gelio işte bak..:118::118::118:

kıymetimizi bilmeyi bırak bide moda giriolar

ecoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş öptüm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..

he dağıtım yerlerimi ayyyyyyyyyyyy ne fenaaaaaaaaaaaaydıııı o gece beeeeeeeeee:2::2::2:
beterdi beterdii benım bide haberim yoktu özgee geldi yazdı topiğee zeynepp bizim yerler açıklanmış benımkı çanakkalede allahım gecenın bi vaktı 9 mu neydi yaa telefon başında bekliyorum nasıl heyecan arasın arasın diyee poff neydii o yaa,hele o an kutahyadan iyce kıl kapmıştım orda kalmasını istemiyordum birde ora çıkınca iyiden çökmüştüm.

niyeki ay güzel dizi.tabi sapıtıp uzatırlarsa bende bırakırım izlemeyi.yaprak dökümü neydi yahu verem ettiydi.annem izlerdi ben baygınlık geçirirdim

Ben oyle bir geçer zamankıdende sıkıldım mesela sen izliyormusun onu

yaparak dokumunu hiç izlemedim

Öp kuzum öp bu gece moralman yerlerdeyimmmm

Hadi ya aksiliğe bak yedekte bulundurmaları lazım kart..
Benimkinden tık yok ya merak ediyorum,çarşımızda yok of allahım bitmedi gitti şu askerlik

çok şükür 3 gün konusamadığımız hiç olmadı genelde günde 3 defa arıyor acemi olmasına ragmen ama aramasa deli olurdum herhalde, kart bitince dışarıdanda aldırılıyor aslında :S

Ben oyle bir geçer zamankıdende sıkıldım mesela sen izliyormusun onu

yaparak dokumunu hiç izlemedim

yok canım izlemiyorum onu.hiç izlemedim:) bi kuzey güney bide fatmagüle bakarım.aman dizi olmasa vakit geçmiyo canım napalım işte.

çok şükür 3 gün konusamadığımız hiç olmadı genelde günde 3 defa arıyor acemi olmasına ragmen ama aramasa deli olurdum herhalde, kart bitince dışarıdanda aldırılıyor aslında :S

İnsan herşeye alışıyor işte askeriyede neyin ne zaman olacağı belli olmuyorki..
Denetleme zamanları,yeni gelen askerlerin eğitimleri vs. arayamıyorlar işte.
Ayrıca kart aldırma heryerde olmuyor.Herşey birliğe göre değişiyor işte

Öp kuzum öp bu gece moralman yerlerdeyimmmm

Hadi ya aksiliğe bak yedekte bulundurmaları lazım kart..
Benimkinden tık yok ya merak ediyorum,çarşımızda yok of allahım bitmedi gitti şu askerlik

Bitecek kuzummm 60 oldun hazırladım şafağını bile senınkını attırırken ayrı mutlu oluyorum arkadaşımın şafağı bi gun daha azalmış diye

Kuzum biraz durum farklı bizde benım asker çavuş yeni gelen acemilerin eğitimini veriyolar oyle dışarı çıkan kimseleri yok tum çavuşlar askerlerin başında acemiler zaten yemin torenıne kadar çıkamıyor.

diğer boluklerde vardır ama o tarafa geçmedim dedi.
Neyse pazar çarşımız var o zaman alır bol bol

Bizim oldu bir hafta görüşemediğimiz bile neler olmadıkı şu askerlikte amaann oyle yada boyle

ama acemilikte baya şanslısınız 3 defa arayabilmesi felan bizim oyle bi şansımız hiç olmadı çok zor gunlerdi

umarım bu şansınız devam eder boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…