Şu askerlik ne zor birşeymiş ilk gittiği gün belediyede işim vardı ağladım onca insanın içinde.. gitmeden önce kızdıgımda ona diyordum sen askere git anlayacaksın o zman özleyeceksin beni diye sen özlemeyecekmisin diyordu napayım seni özleyip diyordum hiçte öle olmuyor
mod yetiştirilmez mod doğulur şekerimanamdan modlu doğdum ben
evet tatlım fatmagülü izledim.dün kuzey güneyi izleyemedim uyuz oldum tekrarını netten bakcam
azcık girmesek nolur acep buranın hali
ohhhh
ben Alınıyorum valla 130 günü kalmış şafak karanlık diyen sizmiydiniz ? benim 430
Ecemmm alnıyomuş opde geçsin
Yok kankamm anlamadım ben askerlikten değil o dağıtım yerlerinin açıklanmasını beklemekten bahseddim yoksa askerlik devam
A sende haklısın kimse o konuda senın eline su dokemez
ben kuzey güneyi hiç semiyorum ya
Öyle valla kuzum
Aminn amiin
Ahhah yok kuzu içime birşey kaçmadıcan sıkıntısı işte.
Benimkiyle konuşamadık ne zamandır yaSiz konuşabildinizmi canım ?
dağılırlar valla bi kilşi gelir bakar kimse yok gider diğeri gelir kimse yok gider ama biz varken biri var diye kalıyo gelen sonra oburu geliyo oda kalıyo kalabalıklaşıyo kankaa burda ulvii bii görece hizmet ediyozz haa kıymetimizi bilmeleri lazım
beterdi beterdii benım bide haberim yoktu özgee geldi yazdı topiğee zeynepp bizim yerler açıklanmış benımkı çanakkalede allahım gecenın bi vaktı 9 mu neydi yaa telefon başında bekliyorum nasıl heyecan arasın arasın diyee poff neydii o yaa,hele o an kutahyadan iyce kıl kapmıştım orda kalmasını istemiyordum birde ora çıkınca iyiden çökmüştüm.ecoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşöptüm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
he dağıtım yerlerimi ayyyyyyyyyyyy ne fenaaaaaaaaaaaaydıııı o gece beeeeeeeeee:2::2::2:
niyeki ay güzel dizi.tabi sapıtıp uzatırlarsa bende bırakırım izlemeyi.yaprak dökümü neydi yahu verem ettiydi.annem izlerdi ben baygınlık geçirirdim
bende dağıtımı bekliyorummmmmm 4 gün sonra belli olacaak....
Öp kuzum öp bu gece moralman yerlerdeyimmmm130 karanlık olur mu hiç yaaaaaaaaaaaaaa..ama merak etme kuzzum burdakilerin hepsi o 430 gördü..
ecoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşöptüm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
he dağıtım yerlerimi ayyyyyyyyyyyy ne fenaaaaaaaaaaaaydıııı o gece beeeeeeeeee:2::2::2:
Hadi ya aksiliğe bak yedekte bulundurmaları lazım kart..Kuzum 3 gunden sonra bi dun konuştuk demiştim dahada aramadı işte sanırım pazar çarşı var o güne kadarda arayamayacak.
arayamamasının bir sebebide kart yok kantinci ceza almış kantın kapalıymış benım akıllıda kantinden kart alırım diye çarşıdan almamış
Kantın kapalı olunca kart karaborsa bi tane bulmuş işte zorla çarşıya çıkdığında stok yapar arttık
Kuzum 3 gunden sonra bi dun konuştuk demiştim dahada aramadı işte sanırım pazar çarşı var o güne kadarda arayamayacak.
arayamamasının bir sebebide kart yok kantinci ceza almış kantın kapalıymış benım akıllıda kantinden kart alırım diye çarşıdan almamış
Kantın kapalı olunca kart karaborsa bi tane bulmuş işte zorla çarşıya çıkdığında stok yapar arttık
he ya hemen bi canlılık gelio işte bak..:118::118::118:
kıymetimizi bilmeyi bırak bide moda giriolar
nerede şimdi acemi birliği canım
bende dağıtımı bekliyorummmmmm 4 gün sonra belli olacaak....
Ben oyle bir geçer zamankıdende sıkıldım mesela sen izliyormusun onu
yaparak dokumunu hiç izlemedim
çok şükür 3 gün konusamadığımız hiç olmadı genelde günde 3 defa arıyor acemi olmasına ragmen ama aramasa deli olurdum herhalde, kart bitince dışarıdanda aldırılıyor aslında :S
Öp kuzum öp bu gece moralman yerlerdeyimmmm
Hadi ya aksiliğe bak yedekte bulundurmaları lazım kart..
Benimkinden tık yok ya merak ediyorum,çarşımızda yok of allahım bitmedi gitti şu askerlik
çok şükür 3 gün konusamadığımız hiç olmadı genelde günde 3 defa arıyor acemi olmasına ragmen ama aramasa deli olurdum herhalde, kart bitince dışarıdanda aldırılıyor aslında :S
antalya merkez 3. piyade eğitim tugayı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?