yok canım izlemiyorum onu.hiç izlemedim:) bi kuzey güney bide fatmagüle bakarım.aman dizi olmasa vakit geçmiyo canım napalım işte.
Merhaba kızlar ben geldim :)
beterdi beterdii benım bide haberim yoktu özgee geldi yazdı topiğee zeynepp bizim yerler açıklanmış benımkı çanakkalede allahım gecenın bi vaktı 9 mu neydi yaa telefon başında bekliyorum nasıl heyecan arasın arasın diyee poff neydii o yaa,hele o an kutahyadan iyce kıl kapmıştım orda kalmasını istemiyordum birde ora çıkınca iyiden çökmüştüm.
Ben oyle bir geçer zamankıdende sıkıldım mesela sen izliyormusun onu
yaparak dokumunu hiç izlemedim
Öp kuzum öp bu gece moralman yerlerdeyimmmm
Hadi ya aksiliğe bak yedekte bulundurmaları lazım kart..
Benimkinden tık yok ya merak ediyorum,çarşımızda yok of allahım bitmedi gitti şu askerlik
hee kızz bidee mod ları var aman allahımm
bi teşekkür eden yok geldik sizi gorduk karşıladınız
Canım benimmmm eminim öyledir çok sağolBitecek kuzummm 60 oldun hazırladım şafağını bile senınkını attırırken ayrı mutlu oluyorum arkadaşımın şafağı bi gun daha azalmış diye
Kuzum biraz durum farklı bizde benım asker çavuş yeni gelen acemilerin eğitimini veriyolar oyle dışarı çıkan kimseleri yok tum çavuşlar askerlerin başında acemiler zaten yemin torenıne kadar çıkamıyor.
diğer boluklerde vardır ama o tarafa geçmedim dedi.
Neyse pazar çarşımız var o zaman alır bol bol
Bizim oldu bir hafta görüşemediğimiz bile neler olmadıkı şu askerlikte amaann oyle yada boyle
ama acemilikte baya şanslısınız 3 defa arayabilmesi felan bizim oyle bi şansımız hiç olmadı çok zor gunlerdi
umarım bu şansınız devam eder boyle
bitecek kuzummm 60 oldun hazırladım şafağını bile senınkını attırırken ayrı mutlu oluyorum arkadaşımın şafağı bi gun daha azalmış diye
Kuzum biraz durum farklı bizde benım asker çavuş yeni gelen acemilerin eğitimini veriyolar oyle dışarı çıkan kimseleri yok tum çavuşlar askerlerin başında acemiler zaten yemin torenıne kadar çıkamıyor.
Diğer boluklerde vardır ama o tarafa geçmedim dedi.
Neyse pazar çarşımız var o zaman alır bol bol
bizim oldu bir hafta görüşemediğimiz bile neler olmadıkı şu askerlikte amaann oyle yada boyle
ama acemilikte baya şanslısınız 3 defa arayabilmesi felan bizim oyle bi şansımız hiç olmadı çok zor gunlerdi
umarım bu şansınız devam eder boyle
ayyy bizde hiç doğu beklemioduk arayıp Van deyince bi çöktüm..
valla öle bak sonradan gelenlere şarkı bile yazıolar
Canım benimmmm eminim öyledir çok sağol
İnşallah sende giriceksin o listeye
İnsan herşeye alışıyor işte askeriyede neyin ne zaman olacağı belli olmuyorki..
Denetleme zamanları,yeni gelen askerlerin eğitimleri vs. arayamıyorlar işte.
Ayrıca kart aldırma heryerde olmuyor.Herşey birliğe göre değişiyor işte
amann bendee bii fatmagule bakıyorum bide hurreme oyle başka takip ettiğim bi dizi yok
hürrem çıktığı gün kuzey güney varhalit ergençe gıcık olduğum için o diziyi hiç izlemedim.bi arada uyuz bergüzarda girmiş diziye hatta.cins itici cift
hayırlı yerler cıksın inşallah canım.Allahım tüm askerimizi korusunbenim safak daha 393.birlikte bitircez canım bu günleri
Hoşbuldukkk. Kızlar şu tezkere listesine 100 mesaj sayısı oluncamı ismimizi yazdırabiliyoruz?
cnm bizimki baya şanslı yere gitmiş o zaman komutan tel. konusmasna izin verio espirilimiş bide
Hoşbuldukkk. Kızlar şu tezkere listesine 100 mesaj sayısı oluncamı ismimizi yazdırabiliyoruz?
aa yoo şafağın kaçtı senın sanırımplakalarda değilsin plakalarda olsan ben alırdım listeye..sen ceyda arkadaşımıza msj at senı o ekler listeye
130 canım ya. Özel mesaj atamadıgım için Ceyda'ya söyleyemedim de o yüzden size danıştım .
amaa anladım kii kotu yer yok kotu komutan varr
şansımza komutanımız değil ama ustlerimiz çok kotu çıktı
hayırlısı ile bir bitirse idik
He yaa nee bi teşekkür ne bi şarkı ne bilim bişe yok bize kuru kuru bekle dıur
inş canım benım inş
Tmama kuzu ben soylerim şimdi ona ekler seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?