yarın inşallah bi aksilik çıkmazsa seni burda büyük bi zevkle depüklicem devommm... ama söz popon acımıcakkk :94:
İkisinide yapmadım ama emini süperdir.
Rafdingde süperr bişeyyy ama öneririm
yarın inşallah bi aksilik çıkmazsa seni burda büyük bi zevkle depüklicem devommm... Ama söz popon acımıcakkk :94:
canım ben konuk değilim tuti konukdiğer konuk ben olcam sanırımAllah mı söyletti
selam herkeseee
süper bişey biz gene gidices aşkım gelsinn:78:
bir de atv'ye binicez aşkımla çok heyecanlıyım onu çok merak ediyorumm:82:
pardon gecm kuşum tuti yazacaktım yaaa =)canım ben konuk değilim tuti konukdiğer konuk ben olcam sanırımAllah mı söyletti
selam herkeseee
canım ben konuk değilim tuti konukdiğer konuk ben olcam sanırımAllah mı söyletti
selam herkeseee
Ay bilmem ki daha romantikk bişey yokmuu
bizim en zevk aldığımız şeylerden birisi arabayla spile çıkıp manzara izleyip sohbet etmektir.
yazın iş çıkışında beni alır çayır çimen uzaklara götürür kuş seslerini dinleriz öyle rahatlatıcı oluyor ki terapi gibi bişeygeçtiğimiz kış aylarındada yine arabayla spile gittik çok kar yağmıştı. arabayı bi yerde bıraktıktan sonra sırt çantalarımızla yürümeye başladık. çok güzel bir manzarada termosdan çay doldurup yudumlamıştık
ah ahh gelsinde yine gidelim çok özledim
Ohhh süpersiniz valla, =)) Valla bizim tek yaptığımız şey
floryaya gidip sahilde yürümek olduu he tabi bide sinema var
gerçi gözümü kapatmasından pek bişey izliyemdim ama olsun
Gelsinde bi yapalım bizde bişeylerrr çok sıkıldım zateen..
hoşbuldun teşekkür ederim.
yarın ben de depüklemeye gelicem
kız oynak şafaklı kankam 160 yaptım seni korkuom yarın bitti doğan güneşim ben dicen dieebenim aşşkım şimdiden diyoki gidiceğimiz yerleri liste yap hepsıne gıdelım tek tek
şimdiden başla lısteye diyoo..:90:
yoksa kararsızz kalıyoruz cookk nereye gıdelım dıyee..:92:
lısteye baslıcam yakında hıc gıtmedıgımız yapmadıgımız seyleri yapıcaz:97:
bizim en zevk aldığımız şeylerden birisi arabayla spile çıkıp manzara izleyip sohbet etmektir.
yazın iş çıkışında beni alır çayır çimen uzaklara götürür kuş seslerini dinleriz öyle rahatlatıcı oluyor ki terapi gibi bişeygeçtiğimiz kış aylarındada yine arabayla spile gittik çok kar yağmıştı. arabayı bi yerde bıraktıktan sonra sırt çantalarımızla yürümeye başladık. çok güzel bir manzarada termosdan çay doldurup yudumlamıştık
Biz bi kez manzaralı bi yere gidelim dedik, sağolsun polis amcalarr yanlız bırakmadılar
bizii, kimliğimde yoktu yanımdaa, kaç saat dert anlatt onlara, allahtan ellerinde cep pc
gibi bişey var tc kmlik no aklımdaydı da bi sorun olmadı.. Yoksa alıolardı merkezee,
hoşbuldun teşekkür ederim.
Yarın ben de depüklemeye gelicem
gel tabi daha fazla tepükkk olsunnnMehabeeti uçuralımmm
Kanka biz senle yapılcaklar listesi yaparız sen rahat ol:102:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?