çağlaa dumaanın süpeer yaa
bayıldım bayıldımmm
off tam yaramazdır o şimdi dişleri kaşınır paçalarını ısırır. bnm kızım şimdi 3 yaşına girecek. rus finosu ve terrier kırmasıfacebook fotolarımın içinde başka fotoları var.
Tarçınnnnnnnnnnnn severım sneı beeeeeeeeeeeeeen ya
Çok tatlı ablasııııııııııııııııııııııııııııı
sadece konuşamıyorlar bazen onu bile yapacak diye tırsıyorum. herşeyi anlıyor hayvanlar
evet evett süperler bebişleriniz..pissy senın tarcınında süpeeer...
maşallah fıstıklarınıza
nefesim teşekkürler
ben kaçtım kızlar sabah iş beni bekler. hepinize iyi geceler, rüyanızda askerlerinizi görün:82::98::112:
canım msj atamadım galiba?bak bakalım gelmiş mi?taze taze $afaklar kar$inizda :92:
400Lerde olan arkada$lar bi zahmet silüs + teslim olma tarihlerini özel mesaj olarak atabilirlermi lütfen
Elllerine saglık ladyımmmmmmmmmm
yok tugbacim gelmedi ama önemli degil burdan da diyebilirsin tam olarak silüs tarihi + teslim tarihi okulda olunca KK yi takip edemiyorumda o yüzden özel msj demistim sadece:87:canım msj atamadım galiba?bak bakalım gelmiş mi?
seve seve canim benim yarin listeyi düzenlicem biraz
yok tugbacim gelmedi ama önemli degil burdan da diyebilirsin tam olarak silüs tarihi + teslim tarihi okulda olunca KK yi takip edemiyorumda o yüzden özel msj demistim sadece:87:
nefesim teşekkürler
ben kaçtım kızlar sabah iş beni bekler. hepinize iyi geceler, rüyanızda askerlerinizi görün:82::98::112:
canım bizim şafakta bi yanlışlık war zatennnsilüs tarihi 15.09.2010 teslim tarihi 17 si canım_bi böle hesapla bakalım yne aynımı çıkıcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?