Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

begüm çok güzel şeyler yazmışsın cnm yaa :128::109:
bu hasret hem güzel hem hüzünlü maalesef...

evet bütün duyguları bir arada yaşıyoruz canım, bu satırlar da gerçekten çok güzel anlatıyor bence de.. amaaa üzülmek ağlamak yok mutlu olmak var :87:

Günaydın Kızlarrrr

Şafağım sadecee 3 hafta

21 gün

Gunaydın kızlar kalbım pır pırr carpıo cok heyecanlıyım ya :18::18::18::18:
günaydın şafak güzelleri nasılsınız bakalım

şafak 290

günaydın kızlaaar nasılsınız?
Zeynelim gözün aydın :98:

Son düzenleme:

saoollll cnmm

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün pek keyfim yok ya halbuki haftanın son günü diye keyfim yerinde olurdu

babbym sende üzülme kuzum en azından eşinin rahat olduğunu bileceksin netten telden özgürce görüşebileceksin

günaydın canım hayırdır kötü bişey mi oldu keyfini kaçıracak

yok aslında kötü bişey olmadı dün hatta benimkini kızdırmak için bir sürü trip attım eğlendim onunla o sinir oldukça ben mutlu oldum:86::90: ama bugün pek keyifsizim sen nasılsın canım

babbym sende üzülme kuzum en azından eşinin rahat olduğunu bileceksin netten telden özgürce görüşebileceksin
Canimsin sen..
Biliyorum canim. zaten karisik duygular icindeyim..
Bi mutluyum rahat edecek diye.. eve gidecek diye.. hep telde-msnde gorusecegiz diye
bi yandan uzgunum yanina gidemedigim icin...

Hakkimizdan hayirlisi.. 3 ay sonra insallah gidecem

yok aslında kötü bişey olmadı dün hatta benimkini kızdırmak için bir sürü trip attım eğlendim onunla o sinir oldukça ben mutlu oldum:86::90: ama bugün pek keyifsizim sen nasılsın canım

ne iyiyim ne kötüyüm bayadır uyku problemim var geceleri uyuyamıyorum bu gün az daha kalkamayacaktım ve hala uyukluyorum :97:

KIzlar aaşkım hasta yaa çok kötü grip oldu ateşi de var ve ateşi de çok inatçıdır onun kolay kolay düşmez yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…