durummm bidaha baksana sizin kısmaa şölee dikkatliceee
ateşli hatunlar siziiii
tatlım hoşgeldinnn... bayılıorum şu sizin resimlere yaa.. çok cicisinizz :81:
Benimki iri ırklardan canım baxer daha yaşına bile girmedi
Canım 7gun dagıtım sanırım 2 gun yolda geccek.Ucakla gıdecek fakat burdan dogrudan doğuya ucak yok aktarma önce ankara sora Van sorada usta bırlıgı olan yere de ıste feribotla.
bu kısma bayıldımm cicimmmmmmmmmmmm
ewett bizim devree orası ondan....başıda ben çekiom hee
durummm bidaha baksana sizin kısmaa şölee dikkatliceee
ateşli hatunlar siziiii
Hahahaha yeni dikkat ettim incimmm hasret işte ne hale getirmişşş
Anaaaaaaommm severım senı saol cnm benım
nasıl masum bakmış cnm bnm, senin ki iri ırk hakkaten. biz kızımla dolaşırken kaçıyoruz boxerlardan
Allah uzun ömür versin köpüşüne cnm bnm. evde mi bakıyosun sende?
evt cnm bizimde öyle olmuştu. sivas'taydı bizimde acamilik.yol izni olmuyor sadece 7 gün veriyorlar. hayırlısıyla gitsin sağsalim gelsin gözdem
nasıl masum bakmış cnm bnm, senin ki iri ırk hakkaten. biz kızımla dolaşırken kaçıyoruz boxerlardan
Allah uzun ömür versin köpüşüne cnm bnm. evde mi bakıyosun sende?
tatlım siz siirtte düşmüştünüz dimiii
kiiiiizlaaaaaaaaar görmedim ya ben onun sütyen oldugunu , degistirdim simdi yaaa
Duru
devrem bak ben sana hoşgeldin demiştim
Yengeeeeçimmm benım köpişimde sayfa 132 de gördunmuuuuuuu.Senınkıde maşaaaaaallah kız daha yaş demems buyuk hee.Benımkıde acayıp gelıstı dha 4 aylık ordakı buyuk olan fotosu.
Nasılsın cnmmm??Usta birliğiniz belli olmuşmuydu sizinn?
sen dikkatlisin biliom begümcümm....bende iyiyimm böyle çok yedim sanırım kalbim sıkışıoo şimdii....cnm biz izin kullanmıcazkii:44: yani bayramdan sonra yanına gitmeyi düşünüyoruzz.. oda mehtap sayılır tabii. ama tam tarih belli değil daha:26:
sizin izin durumu yok muydu yaaa karıştırdım herhalde canım pardon yaaa kalabalık olunca :90:
ne yedin o kadar çok yaa, afiyet olsun, soda iç bulabilirsen :13:
aynen tertipppp
Yok cnm Siirt deıl dur özelden yasıom.
Bak tatlımmYok canım görmedim. Dur gidip bakim
kızlar ben köpekleri hiç sevmem ama çağlanınki ve heleki edanın köpeğini görünce bayıldım bu kadar tatlı olurlar ya.
Bak tatlımm
hhehhehhh.Çok şeker kızzzzzzzz.
Lady mm bende sonradan gördümm...Hahahaha onu sallarsak dayanamayıp gelirler belkimmm:92:
Bende hoşbuldum dedim devremmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?