kızlarrr bugün pek bakamıom kk ya ya
slm cnmm......
Hoşbuldum lady mm
hoşbuldum devremm
ee bari çiçeki çikolatayı hazırlayın da yabancıya gitmesin kızcağızz yengeçimm :92:
Selam gü<ellllllllllerrrrrrrrrrrrrr
Hoşbuldum begümcüm bi sen gördün beni zati:95:
hoşgeldin duru kız
hoşbuldum cnm bnm, bugün bana tatil gibi geliyor yaa begüm
bi haftayı daha kapatıyoruz ohh ne güzel
arar cnm arar merak etme, sıka sıka diş kalmıyacak ama azcık daha sabır arkadaşım
nişanlım iyi çok şükür bi yaramazlık bu aralar sinir var üzerimde beni sakinleştirmeye çalışıyor
aynen öyle nine gibi karşılayacağım sonunda nişanlımı... 23ümde bıraktı 25de bulucak, 2 senede böyleyse 50 senede nolur diyip kaçmasın kız sonunda
hayırdır canım niye sinirlisin???
hoşgeldin cnm nasılsın?
kızlar birşey diyicem sizlere ya hep burda dertleşiyoruz birazcıkta eylenceli resimli bi konu açalımmı?ne dersiniz...
kozmetik ürünlerimizi vs.tavsiye ettiklerimizi.bildiklerimizi paylaşırız hemde daha eylenceli geçer...canınız sıkılmaz şafaklar cabuk geçsin..
İyyyim pissyım mehtap saymaya dewam az kaldı gelmesıne,ama ulaşım bızı delılendırıyorrr yol ıznı yok ya sınır oldumhoşgeldin duru kız
hoşbuldum cnm bnm, bugün bana tatil gibi geliyor yaa begüm
bi haftayı daha kapatıyoruz ohh ne güzel
arar cnm arar merak etme, sıka sıka diş kalmıyacak ama azcık daha sabır arkadaşım
nişanlım iyi çok şükür bi yaramazlık bu aralar sinir var üzerimde beni sakinleştirmeye çalışıyor
hoşgeldin cnm nasılsın?
iyim pissycim sen nasılsın...
öylemi annenle adaşız ozaman:)selamlar teyzeme
Varya ben o tarçını sütlacımın üstüne koyup yerimmmm yerimmm
Benimde oğlumm varr
valla artık bıraktım kurumaya tekrar eve geçmem lazım onun içinn
taam ver adresii göndercem evdekilerii
kızlar birşey diyicem sizlere ya hep burda dertleşiyoruz birazcıkta eylenceli resimli bi konu açalımmı?ne dersiniz...
kozmetik ürünlerimizi vs.tavsiye ettiklerimizi.bildiklerimizi paylaşırız hemde daha eylenceli geçer...canınız sıkılmaz şafaklar cabuk geçsin..
ama bu tarcın pek bi çıtı pıtı bizimkisi biraz iri cinslerden
Hb flowerım
ama bu tarcın pek bi çıtı pıtı bizimkisi biraz iri cinslerden
İyyyim pissyım mehtap saymaya dewam az kaldı gelmesıne,ama ulaşım bızı delılendırıyorrr yol ıznı yok ya sınır oldum
bu kısma bayıldımm cicimmmmmmmmmmmm:92:...318 xdurux...:92:
:92:...334 pissy...:92:
:92:...334 lady_cici...:92:
:92:...335 zeynelim...:92:
selam tatlım:80:
hoşgeldiiiinnnnnnn
daldı herkes muhabbete canım yaaben de arada dönüp baktım arka sayfa da yakaladım seni naber nasılsın bakalım? mehtap kaç kaldı???
biz arada burda da dalıp gidiyoruz kozmetik konusunda, olabilir :81:
:18:zaman gecmıoor yaaa
bu kısma bayıldımm cicimmmmmmmmmmmm
o avatarda daha 2 aylıktı şimdi 3 yaşına girecek.
seninkinin cinsi ne?
benimkisi rus finosu terrier kırması
ekle foto çok merak ettim
bizimde bayramda gitme tarihimiz netleşirse bende sayıcam ama daha net değil maaelsef.
neden yol izni vermemişler yaa ?? kaç gün kalıcak ?
Nasılsın cnmmm??Usta birliğiniz belli olmuşmuydu sizinn?
sen dikkatlisin biliom begümcümm....bende iyiyimm böyle çok yedim sanırım kalbim sıkışıoo şimdii....cnm biz izin kullanmıcazkii:44: yani bayramdan sonra yanına gitmeyi düşünüyoruzz.. oda mehtap sayılır tabii. ama tam tarih belli değil daha:26:
aynen tertipppp
ewett bizim devree orası ondan....başıda ben çekiom hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?