Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok attıramadım devrem biz sadece kadınlar vardır diee ona göre giyinmiştikkk karışık çıktı kınaauygun değildim azcıkkk

hee bende ona uyuz oluyorum yaa geleneğimizde kına gecesi neyi ifade eder kadınlar kendi aralarında ohhh rahat rahat döktürsün. şimdi bide erkekler karışıyo istediğin kadar rahat olamıyosun

hee bende ona uyuz oluyorum yaa geleneğimizde kına gecesi neyi ifade eder kadınlar kendi aralarında ohhh rahat rahat döktürsün. şimdi bide erkekler karışıyo istediğin kadar rahat olamıyosun
evet yaaa mantığaa tamamen aykırıııı bize de süpriz olduu:79:kız kızaa döktürmeli şöle bi güzelll

Milleett yarın vizelerim başlıyor Dua ederseniz sevinirim. :81: Sevgiler herkese, hayırlı geceler :98:

hoşbuldum canlarımmm
bayılıom size ben behh,sağolun varolun oylar için..
bugün ilk kez bakıyorum kkye giremedim tüm gün..
sürpriz oldu
mehabbetim yarın depük günün dimi?
lalelim de son 5 dimiii?
olleyyyy geliyo aşklarınız Allahın izniyleee

Son düzenleme:
megom oyum sana kankammm :92:

bu gece depük gecem megim askerim şuan ktme de yarın uçağa biniyorr vee hopppppp özgürrr artıkkk

isteyerek verdik sonuçtaaa oylarıı sevdiğimiz içinmehbbaeti bugün depüklüyoruz canım benimki 5 gün sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…