kızım bitti artıkk sen iki kere kısa aradıı diyosunn hiç arayamasın nolcak yani iki gün sonra yanındaaa adamı hasta etmeee hatunhoşbulduk devomm amannn acıyın azıcık yaa
zaten askerim şuan ktmede bugün iki kere kısa kısa arayabildi çok kalabalıkmış sürekli iş yaptırıyolarmış üzüldüm . sanki askere yeni yolluyo gibi oldum bi an yaa
kızım bitti artıkk sen iki kere kısa aradıı diyosunn hiç arayamasın nolcak yani iki gün sonra yanındaaa adamı hasta etmeee hatun
hep destekkk tam destekkyaa devom napimm askerimin sesi sanki benden ayrılıyo gibi üzgündü iyimisin diyorum
sesini duyamadım fazla ondan kötü oldum diyo neseki morel verdimmm askerimee:90:
seni depüklüyene kadar burdayımm mehabbetimmm bi dünyaaaa ödevim var ona göree yaniiçokkk mutluyummmm senin adınaa şu an gerçektennn anlatamam yaniii kendi teskerem gibi seviniorum
hep destekkk tam destekk460 gündür de öyle yapmadık mı zaten
olmaccc arada bakarım onlara yeter
şuan siz önemlisiniz benim için onca ay beraber sabırla bekledik beni onlar değil siz anlarsınız
nişanlımıı ilk yolladığımda kendimi odaya hapsedip salya sümük ağladığım günler geliyo aklıma şimdii..içimeee resmenn oturmuştu bir taş..şimdi o taşı kaldırmanın vakti çok yaklaştı
yerim kız ben seni :82:
veeee mutlu sonaynen lalem ben bide annemlerin çakmaması için gülme rolü yapmak zorundaydım ama beceremiyodum banyoya gidip suyu açıp hüngür hüngür ağladığımı bilirim
bandıra bandıra ye beni doyamazsın tadıma
di,rek götürürüm seni yavrum:86:
canım burdaki öğrenci evimizin altında market var..onların kızı evleniomuşş.davet ettiler..ev arkadaşlarımla gittik ayıp olmasın diyeedevoo senin kına gecesimi ne vardı canım nasıl geçti
canım burdaki öğrenci evimizin altında market var..onların kızı evleniomuşş.davet ettiler..ev arkadaşlarımla gittik ayıp olmasın diyeeuğradık çıktık ölee iki oynadıkk nasl olsaaa kimse bizi tanımıyo diee
he götürde askerim seni öldürsünn:98:
o artık bir hürgenarall tabi yarınn
duygum ya avatarındaki resim neeyy:26:
çok attıramadım devrem biz sadece kadınlar vardır diee ona göre giyinmiştikkk karışık çıktı kınaaaa ne güzelmiş olsun şöle güzelinde bi göbek attırıverseydinn askerin içn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?