Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızım bitti artıkk sen iki kere kısa aradıı diyosunn hiç arayamasın nolcak yani iki gün sonra yanındaaa adamı hasta etmeee hatun

kızım bitti artıkk sen iki kere kısa aradıı diyosunn hiç arayamasın nolcak yani iki gün sonra yanındaaa adamı hasta etmeee hatun

yaa devom napimm askerimin sesi sanki benden ayrılıyo gibi üzgündü iyimisin diyorum
sesini duyamadım fazla ondan kötü oldum diyo neseki morel verdimmm askerimee:90:

seni depüklüyene kadar burdayımm mehabbetimmm bi dünyaaaa ödevim var ona göree yaniiçokkk mutluyummmm senin adınaa şu an gerçektennn anlatamam yaniii kendi teskerem gibi seviniorum

seni depüklüyene kadar burdayımm mehabbetimmm bi dünyaaaa ödevim var ona göree yaniiçokkk mutluyummmm senin adınaa şu an gerçektennn anlatamam yaniii kendi teskerem gibi seviniorum

teşekkür ederim bitanem yaa benimde iki tane sınavım var önemli daha hiç başlamadım çalışmaya yeridir ama istesemde çalışamıyorum ki aklım askerimde

nişanlımıı ilk yolladığımda kendimi odaya hapsedip salya sümük ağladığım günler geliyo aklıma şimdii..içimeee resmenn oturmuştu bir taş..şimdi o taşı kaldırmanın vakti çok yaklaştı

aynen lalem ben bide annemlerin çakmaması için gülme rolü yapmak zorundaydım ama beceremiyodum banyoya gidip suyu açıp hüngür hüngür ağladığımı bilirim

devoo senin kına gecesimi ne vardı canım nasıl geçti

Son düzenleme:

aa ne güzelmiş olsun şöle güzelinde bi göbek attırıverseydinn askerin içn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…