• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anladımm kuzumm anladımmm kızın adı çıkmış çıkmaz olaymış bir daha inmez :D pınar mod aşa yukarıı :52:52:

aahaha izin vermesen bile bu zeyno karısıı ayak üstü götürür adamı valla duymuyon muu nikah bascakmışş:52:

ahaahahahah ayakk üstümüüü nikahh masasınıııı nizamıyenin kapınısınnn önünee kuracammm :60:

bas la nikahıı diyecemm 15 ay kurudummm :52::52::52:

valla cnm bende inanamıyorum öle garip bir duygu ki...:1:

O garip duyguyu şuan algılayamasam da süper birşeydir canım :16:

yok annemmm fazla havaya girmee otur oturdugun yerde :52: sonra kıç üstü çakılınca biz uğraşıyuoz sizle kimsenin gelceği yok safaktan önce :52:

Demee öylee demem gelirrdii belkiii :27::27:

Niyee bozuyonn :27::27:

Neyse ben niyeti bozdum zaten nikah memuru ile gidiyomm bascam nikahı bunaldım ben :52::52::52:

ahaahahahah ayakk üstümüüü nikahh masasınıııı nizamıyenin kapınısınnn önünee kuracammm :60:

bas la nikahıı diyecemm 15 ay kurudummm :52::52::52:

kızımmmm evet aynen öyle arkandasyımmm yarenlerde çığır açıcann herkes seni örnek alıcak bak görücennn :52::52: teskere günleri nikahlananlarda patlama olcakkk

ahahaaaaaa :52::52::47: ona göreee ayanı denk al kızımm sonraa bilmiyorummmmm sizin çocunuzz nasıl birşey çıkar ortayaa hee :52:

:60: olsa olsa sana benzer kızım ya bişey olmazzz :60:
büyüyüncede aa bu abla annemle babamı gerdekte bastı bende ona benzemişim der :60::60:

oOO canım inanamıyorummm canım şafakk nerelere gelmiş :nazar::nazar::nazar:

anlamam ben unitmicakk :19::19:

ederimm ederimm şikayetinn mi varr ben özell muamele istiyorumm baanaanee :52::52::52::52:

ahaaaa vallaaa buldukk günahını almışım ümrannnn affetttt beniiii :52::52::52::52:

kızzz kimi ansakk düşüyooo :53::53::53::53:

heriflerii andık durdukk gelirlermiki aceppppp :27::27::27:

yyaaa kızımm bellii yaa hem adamdan hemde benden özel muamele istiyon :60:
ne istiyon hadi söyle bakem :52: nasıl bi muamele istiyonn uleeeen :52:

Urfanın etrafı dumanlı dağlaR amaN aman
İçerim yanıyor yar yar gözlerim ağlar
Benim zalım derdim cihanı dağlaR amaN aman
Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar
Anandan babandan yardan ayrı goyarlar

Urfa dağlarında gezer bir ceylaN amaN aman
Yavrusun yitirmiş anam ağlıyor yaman
Benim bu derdime bulunmaz dermaN amaN aman
Anandan babandan yardan ayrı goyarlar :24::24::24::24::24::24::24::24:

evtt ynee bi urfaa türküsüylee sizlerleyimmm bayanlarr istekk şarkınız varsaa peçetyee yazıpp bana gönderebilrisinizzz:1::1:

tertipp aştın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52:
kamerayı bi dahakinee yüzüne çevirecek oke kafanı kırarım :52::57:

anladımm kuzumm anladımmm kızın adı çıkmış çıkmaz olaymış bir daha inmez :D pınar mod aşa yukarıı :52:52:

aahaha izin vermesen bile bu zeyno karısıı ayak üstü götürür adamı valla duymuyon muu nikah bascakmışş:52:

O çok memnun modunun popüleritesinden:8:bizde tabii

Zeyno da benden yavvv:49::51:bas kız basmazsan sorarım sanaaa

oOO canım inanamıyorummm canım şafakk nerelere gelmiş :nazar::nazar::nazar:

anlamam ben unitmicakk :19::19:

ederimm ederimm şikayetinn mi varr ben özell muamele istiyorumm baanaanee :52::52::52::52:

ahaaaa vallaaa buldukk günahını almışım ümrannnn affetttt beniiii :52::52::52::52:

kızzz kimi ansakk düşüyooo :53::53::53::53:

heriflerii andık durdukk gelirlermiki aceppppp :27::27::27:

offf süper olcakk nasıl heyecan varmı kızz 14 lerdeee anlat bakıyımm

valla cnm henüz bir heyecan yok daha doğrusu ne hissettiğimi bilmiyorum bitmiş olduğuna inanmıyorum sanırım onu canlı kanlı karşımda görünceye kadarda bu böyle devam edecek garip bir ruh hali içerisindeyim

Urfanın etrafı dumanlı dağlaR amaN aman
İçerim yanıyor yar yar gözlerim ağlar
Benim zalım derdim cihanı dağlaR amaN aman
Anandan babandan yardan ayrı goyarlar

Urfa dağlarında gezer bir ceylaN amaN aman
Yavrusun yitirmiş anam ağlıyor yaman
Benim bu derdime bulunmaz dermaN amaN aman
Anandan babandan yardan ayrı goyarlar :24::24::24::24::24::24::24::24:

evtt ynee bi urfaa türküsüylee sizlerleyimmm bayanlarr istekk şarkınız varsaa peçetyee yazıpp bana gönderebilrisinizzz:1::1:

Yaseminnn nolduu kızz sanaa kaynaşşş dedilkk sen urfalı oldun çıktın başımızaa bu nasıl kaynaşmakk :52::52::52:

:60: olsa olsa sana benzer kızım ya bişey olmazzz :60:
büyüyüncede aa bu abla annemle babamı gerdekte bastı bende ona benzemişim der :60::60:

tertipp aştın sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52:
kamerayı bi dahakinee yüzüne çevirecek oke kafanı kırarım :52::57:

ahahaaa benim gibi afeti devran olcak desen ben senin gerdeği kesinlikle basmalıyımm :52:

kızımmmm evet aynen öyle arkandasyımmm yarenlerde çığır açıcann herkes seni örnek alıcak bak görücennn :52::52: teskere günleri nikahlananlarda patlama olcakkk

yenii birr akımmmm başletcemm yazıkk bizeee 15 ay sonra hakkımızz :52::52::52:

Kızımm sene yinee 10 saattee birr cevapp veriyonn ginee kimi kapadın face yee doğru soyle lan :57::57:

valla cnm henüz bir heyecan yok daha doğrusu ne hissettiğimi bilmiyorum bitmiş olduğuna inanmıyorum sanırım onu canlı kanlı karşımda görünceye kadarda bu böyle devam edecek garip bir ruh hali içerisindeyim

ayy canım yaa aynııı ben aynııı zeyno duydun mu demek kiii herkeste aynı duygular söz konusu farklı birşey beklemeyin anacımm yaaa :31:

Kızımm sene yinee 10 saattee birr cevapp veriyonn ginee kimi kapadın face yee doğru soyle lan :57::57:

evett susmayın kızlar hakkımızı arayalım olmuyor böyleeee kafe köşelerindeee :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk: hahaha :52:

O çok memnun modunun popüleritesinden:8:bizde tabii

Zeyno da benden yavvv:49::51:bas kız basmazsan sorarım sanaaa

:60: bazcemm bascemm zatenn yaa nikahı basar yada nizamiyeten içeri gerii dönerr başkaçaresi yok :60: ya askerlik yaa benn adam öleyim daha iyi dermiş :60: :60:

oh bitmesine az kalmışya geriside gelir canım:nazar::nazar:

ahahaaa benim gibi afeti devran olcak desen ben senin gerdeği kesinlikle basmalıyımm :52:

kesin basmalısın basmassan ayıp edersin :60:

yaaawrumm yaaa yasminn bırakmadı cam aç aç aç daha önce açtıkta gördük ebemiziin bi tarafını :60::60:
yüzünü göstermiyor lan başka yerini göster desek gösterecek :60::60::60:

napimmm hızımı alamdımm canım sıkıldıı ekşınn arıyorum bulamıyorumm ceydaya dedimm cam açak ekşınn yapakk kabull etmedii:1::1::1:

ekşınını yiyim kızım seninnn takvim gösteriyon bana agzımı bozdurcan şimdi banaaaa :60:

:60: bazcemm bascemm zatenn yaa nikahı basar yada nizamiyeten içeri gerii dönerr başkaçaresi yok :60: ya askerlik yaa benn adam öleyim daha iyi dermiş :60: :60:

oh bitmesine az kalmışya geriside gelir canım:nazar::nazar:

öylee dedi,mi hiç düşünmeee çek vurr kızımm :D:D 15 ay beklee sen nankör nolcakk :30::30:

napimmm hızımı alamdımm canım sıkıldıı ekşınn arıyorum bulamıyorumm ceydaya dedimm cam açak ekşınn yapakk kabull etmedii:1::1::1:

Senn onundiyosunn ben bu ceydayıı aradımm telefonlaa suratımaa kapadıı ahaahahahh heyecann yamışş :60: :60:
evett susmayın kızlar hakkımızı arayalım olmuyor böyleeee kafe köşelerindeee :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk: hahaha :52:

:60: hadii kızzz ümrannnnn:52::52::52::52: kafeyee hayırrr nikahaa evetttt :113::113::113::113:kafeyee hayırrr nikahaaa evetttt

Back
X