hayır olsun inşallahh olsunn dua edin.çok açıklayamıyorum burada şimdi off off
aynen canımm bnde konuşamdım bizim bide aramız kötü maleseff
başımız sağ olsun.o değil cnm çok detay veremiyorum başına bela olmayyaım askerimin diye ama anlayn işte. sinirlerim çok bozukCanım terör dedin saldırı falan mı olmuş?Son dakika haberi olarak askeri helikopter düşmüş 2 şehidimiz var.Ondan mı bahsediyorsun?
İnsana dokunuyor ya bari son günlerimizde bir oh deseydik şafak olmuş 6 ben hala telefonda konuşma sıkıntısı çekiyorum ya sinirlerim bozuluyor artık.
Öylesi de zor canım ya,bizde de oluyor arada beni askerlik biraz hırçınlaştırdı çok arıza çıkartıyorum neyse ki birimiz hırçınken diğerimiz alttan alıyor da idare ediyoruz biz de bozuştuğumuz oldu yani.Siz de düzelirsiniz senin arama imkanın olmuyor mu?
hep ediyorum canımm benimm keşke kabul olsa dualarımızz
başımız sağ olsun.o değil cnm çok detay veremiyorum başına bela olmayyaım askerimin diye ama anlayn işte. sinirlerim çok bozuk
Anladım canım benim umarım kötü bir şey yoktur.Dualarımız hep onlarla.:26:
malesef canımmmnormalde telefon kullanıyoduk biz belki şimdiye çoktan arardı ama komutanlar değişti çok sıkı çok disiplinli hepsi artık telefonnbile kullanmıcazz çok sıkıldım artık çokk. oda sıkıldı böyle oluncada birbirimize sarıyoruz kavga ediyoruz haliylee
olmaz olur mu oluyo .bir müslümanın kendine ettiğinden ziyade başkasına ettiği makbul ve sevaptır.
inşş canımmm inşşş artık üzülmeyiz ağlamayız bunu o kadar çok istiyorum kiii
Hep dualarda kalıyor,
annelerin dualarında,yarların dualarında,ablalar abilerin dualarında...
O kadar karamsarım ki bu konuda.
Umarım bir şeyler değişir ve biz bunu görürüz.
Hepinize hayırlı iftarlar kızlar...
Görüşmek üzere,bende gidip hazırlanayım annecik niyetli yorulmasın..
1 günün icinde 2 kuzenimin yakın vakitte sözlenecegini ögrendimm
Teker teker gelin uleenn,bu ne acele
Bir gün gelecek ben de sözlenecemmm
oyyyy ne güzellllll valla istanbul 20.39 netçem bilmiyemmm
malesef canımmmnormalde telefon kullanıyoduk biz belki şimdiye çoktan arardı ama komutanlar değişti çok sıkı çok disiplinli hepsi artık telefonnbile kullanmıcazz çok sıkıldım artık çokk. oda sıkıldı böyle oluncada birbirimize sarıyoruz kavga ediyoruz haliylee
Hepinize hayırlı iftarlar kızlar...
Görüşmek üzere,bende gidip hazırlanayım annecik niyetli yorulmasın..
baktılar senin şafak azaldıı önce davrandılarr demekki
Allah allaaaaahh şu sıralar yemekten patlamak üzeresin o zmanoyyyy ne güzellllll valla istanbul 20.39 netçem bilmiyemmm
Merhaba cnmm,iyi gitmesi icin cabalıyorum ben.Askerim yine operasona gitti,çok gerginMerhaba kızlar, nasıl gidiyor?
Dualarım seninle cnmm.çok moralim bozklanet olsun ne zaman bitcek bu terör ne zaman !!!!
Evet balım yaa,herkesler evlendi barklandı,çocuk bile şeyettileramanın herkes evleniyor bir biz kaldık yaaa
bebeleri bile var milletin
üzülme canım sekerim askerimiz gelsin bizde hep böyle kalacak halimiz yok yani
:123:
Hain kuzenlerim benimmm
Allah allaaaaahh şu sıralar yemekten patlamak üzeresin o zman
Merhaba cnmm,iyi gitmesi icin cabalıyorum ben.Askerim yine operasona gitti,çok gergin
Dualarım seninle cnmm.
Evet balım yaa,herkesler evlendi barklandı,çocuk bile şeyettiler
Tabi ki kuzum,bascam nikahı alıcam kollarıma yarimi
Hepimiz alacaz yeter artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?