Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tahmin etmiştim zaten his cim bu aksam ben meyveleri erken yedim sarhos etkisi yarattı
her seyi ters anlıyorum hayır olsun

yaa evli olmanında artı yönleri var be kzummm

aynen gece sarılıp uyumanın verdiği o huzurdan mahrumuz
aynı evi paylaşıp gece gündüz sevdiğimizi göremiyoruz
biz öğle buluşuyoruz akşam ayrılıyoruz
hiç tadı yok cık
evlilik daha güzel
onun ayrılığı da baska hem

kuzumm yaaa onlarda var başka şeyler de varr

şimdi bak ali eylülde izne gelcek buluçcazz iyi sarılcazz elele tutuşcaz sonra sen evine ben evime o kadarr evli olsak daha çok hasret giderebilirdik meselaaa

Son düzenleme:

Yok tatlım evli değilim yaa..
burdaykende yatamıyordukya ya beraber uyumak istiyorduk özlüyorduk falan onu diyorum tatlım bizz hepp özlüyoruz diyorum

biz sanki hep özlemeye mahkummuşuz gibi hissettim tam şu anda yaaaa
nikah olmayınca arada eksik kalıyor çoğu şeyy

yaa evli olmanında artı yönleri var be kzummm

Evli olmanın zaten artısı çok, ama şimdiki aklım olsaydı nişanlıyken ya da sevgiliyken askere gönderirdim, şu an hayatın bütün yükünü tek başıma yükleniyorum maddi yönden manevi yönden daha kötüyüm ve ona çok ihtiyacım var, sadece sevgi yönünden değil, evin erkeği olarak ona çok ihtiyacım var....

şimdi bak ali eylülde izne gelcek buluçcazz iyi sarılcazz elele tutuşcaz sonra sen evine ben evime o kadarr evli olsak daha çok hasret giderebilirdik meselaaa

kzı yasemin ne fenasın sen allahım yaaaa
ben sarılıp uyumaya razıyım
başka başka güzelliklereeee de hiç yok demem haniiii keşke evli olsaydık mehtapları daha bir coşkuyla sayardık demi tortooo

Evlilere karşı bir cephe oluştu da benim mi haberim yok

biz sanki hep özlemeye mahkummuşuz gibi hissettim tam şu anda yaaaa
nikah olmayınca arada eksik kalıyor çoğu şeyy

Ayh kızlar yaa güldürdünüz akşam akşam benii yaa doğru diyorsunuzda sadece yatıp uyumaya bile razıyım sadece o olsun yanımdaaa..

öylee tabi canım benim çok çok haklısın. evlilerin işi daha zor ben bu halde bu kadar zorlanıyosam seni düşünemiyorum bilee

Ayh kızlar yaa güldürdünüz akşam akşam benii yaa doğru diyorsunuzda sadece yatıp uyumaya bile razıyım sadece o olsun yanımdaaa..

bitekk ben mi razı değilim yaaa

ya şaka maka cidden gözlerim onu görsün yeter dokunmaya öpmeye gerek yok yanımda biliyim sadece ahhh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…