Öyle oluyor tatlım ya birden yüklenildiği için karnın şişiyorr ama gözün aç kalıyorr
Ters anlamışsın canım, ebru arkadaşımız evli değil, evli olmadığımız için daha çok özlüyoruz demiş, ama emin olun evlendikten sonra iyi ki askerliğini yapıp gelmişsin de öyle evlenmişiz diyeceksiniz sevdiceklerinize...
Sevdicegin oralarda 15 kilo versin,sen burda doyma cık cık cık
tahmin etmiştim zaten his cim bu aksam ben meyveleri erken yedim sarhos etkisi yarattı
her seyi ters anlıyorum hayır olsun
yaa evli olmanında artı yönleri var be kzummm
aynen gece sarılıp uyumanın verdiği o huzurdan mahrumuz
aynı evi paylaşıp gece gündüz sevdiğimizi göremiyoruz
biz öğle buluşuyoruz akşam ayrılıyoruz
hiç tadı yok cık
evlilik daha güzel
onun ayrılığı da baska hem
Yok tatlım evli değilim yaa..
burdaykende yatamıyordukya ya beraber uyumak istiyorduk özlüyorduk falan onu diyorum tatlım bizz hepp özlüyoruz diyorum
hey maşallahhh
ye yavru yee bizim yolumuz uzun
7 ayımız var güç lazım kuvvet lazım
tamam bıraktım artık azcuk dinleniyimm brazdanda dondurmacağızımı yerimm
kuzumm yaaa onlarda var başka şeyler varr
şimdi bak ali eylülde izne gelcek buluçcazz iyi sarılcazz elele tutuşcaz sonra sen evine ben evime o kadarr evli olsak daha çok hasret giderebilirdik meselaaa
yaa evli olmanında artı yönleri var be kzummm
cola içmişsen sarhoş olmuş olabilirsin tatlım
sofrada beni gören günlerdir aç kaldım zanneder hee yiyp kalkmam 15 dk sürüyo
kzı yasemin ne fenasın sen allahım yaaaa
ben sarılıp uyumaya razıyım
başka başka güzelliklereeee de hiç yok demem haniiii keşke evli olsaydık mehtapları daha bir coşkuyla sayardık demi tortooo
kuzumm yaaa onlarda var başka şeyler de varr
şimdi bak ali eylülde izne gelcek buluçcazz iyi sarılcazz elele tutuşcaz sonra sen evine ben evime o kadarr evli olsak daha çok hasret giderebilirdik meselaaa
kuzumm yaaa onlarda var başka şeyler de varr
biz sanki hep özlemeye mahkummuşuz gibi hissettim tam şu anda yaaaa
nikah olmayınca arada eksik kalıyor çoğu şeyy
Evli olmanın zaten artısı çok, ama şimdiki aklım olsaydı nişanlıyken ya da sevgiliyken askere gönderirdim, şu an hayatın bütün yükünü tek başıma yükleniyorum maddi yönden manevi yönden daha kötüyüm ve ona çok ihtiyacım var, sadece sevgi yönünden değil, evin erkeği olarak ona çok ihtiyacım var....
ahahhahaa hemde ne coşkuuu
Ayh kızlar yaa güldürdünüz akşam akşam benii yaadoğru diyorsunuzda sadece yatıp uyumaya bile razıyım sadece o olsun yanımdaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?