Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Her Biten Günün Yerine, Bir Diğeri Şafak Olarak Doğar

Taki;

Vatani Görevin Bittiği Gün

Yani;

Şafak Doğan Güneş Olana Kadar...

Özge&Berkant

Özgecim ben de çok duygulandım, sanki benim eşim geliyormuş gibi.... Allahım sizi bir daha ayırmasın, ayrılık yüzü göstermesin, bundan sonra her şey ama her şey gönlünce ve gönlünüzce olur inşallah.... Daha nice güzelliklerin paylaşımını yapmak umuduyla kucaklıyorum canım

Her Biten Günün Yerine, Bir Diğeri Şafak Olarak Doğar

Taki;

Vatani Görevin Bittiği Gün

Yani;

Şafak Doğan Güneş Olana Kadar...

Özge&Berkant

Öze'cim,Ninecim... Allah bir daha ayrılık yüzü göstermesin size inşallah. Sabrınızın mükafatını fazlasıyla alın siz bunu hakettiniz. Düğün ve bebek haberlerinide alacağız inşallah hayırlısıyla. Katıldığım ilk depük gecesi senin gecen. İnşallah bizde tadacağız bunu daha çoook var ama olsun,sizde geçtiniz o yollardan. Hadi hayırlı olsun,geçmiş olsun atlattınız en zor aşamayı

Allahımm o günleride yaşatır inşallah canım benim. Zoru başardınızz artık önünüzde mutluluk şafaklarıı varr.. Acıı hüzünn bitti artıkk bulşma vakti ve birbirinize sımsıkı sarılma vakti geldi. Allahım bir dha bu acıları ve ayrılığı yaşatmasın sizee.. Hep mutlu çok mutlu olunn canımm benimm..

Amin Ceydacım ne güzel dileklerde bulunmuşsun çok sağ ol.
İnşallah güzel haberlerimiz olur bu süreç sonrasına bırakıldı her şey,allah kaldığımız yerden devam etmeyi nasip etsin.

Ay depük gecesine yetişeyim diye koştur koştur geldim kızlar kaçırdım mı yoksaa

Kaçmadı kaçmadı henüz salona yeni gelenleri karşılıyorum.
Hoş geldin canım.

Şafak Doğan Güneş!..
Bu gece senin gecen özgecimm..
Hayde vur patlasın çal oynasınn

Bu özel gecemde hepiniz yanımdasınız ve ben çok mutluyum...
Gözlerimden yaşlar akıyor zaten tabiri yerindeyse aptal gibi bir şey oldum ne hissedeceğimi bilmiyorum.Bir mutluluk var kalbimden taşarcasına..Hep birlikte karşılayalım doğan güneşi beni yalnız bırakmayın bayılabilirimmmm..:18:

Hoşgeldin Özgem,
Rabbim ayrılık yüzü göstermesin, hasretlik uzun süreli olmasın inşallaaahh..

Hoş buldum canım benim..
Sana hoş geldin demiyorum çünkü bu organizasyonu üstlendin ev sahibimiz sensin.
Sana ve arkadaşlara nasıl teşekkür edeceğim bilmiyorum yaaa...

kızlar nee hissediyosunuz çok merak ediyorum ::) benim askerim bana bayram şekerim gibi gelicek 21 gün sonra bende mutluluktan uçucam amamerak ediyorum ne hissettiğinizi şaşkınlıkmı var gurur mu nedir

Umutlu yukarıda da tarif etmeye çalıştığım gibi ne hissettiğimi anlatamıyorum bir mutluluk hali bir gülümseme içimde kelebekler duygusallıktan her an ağlamaya hazır gözler...Bu şekilde karşılayacağım doğan güneşi herhalde.

Hoş buldum canım benim..
Sana hoş geldin demiyorum çünkü bu organizasyonu üstlendin ev sahibimiz sensin.
Sana ve arkadaşlara nasıl teşekkür edeceğim bilmiyorum yaaa...

Ne teşekkürü canım benim, en güzel günün bugün keyfini çıkar

canıım beniiimm hayırlıııolsun yaaa a:):):) vallaha sana böyle seviniyosak bizim bitince heralde forumu patlatıcaz çooooooooooooooookkkkkkk mutlu olursun inşallahh zor zamanlar geçtiiiiiiiiiiiii :):) bittiiiiiiiiiiiiiiiiiii hayırlıı olsunnnnnn

Özgecim Bende Geldim Depük gecene

Rabbim Bi Daha ayrılık yaşatmasın..
bundan sonra Bu Topiklerde Düğün Bebek mebek haberlerini almak istiyoruz

Sen Gittin,
Emrem demişti ki üst devreden biri gidince, alt devre de ki teskereci devre oluyor :)

sayende Teskereci devre olduk

sıra bize geldi çok şükürrr

Son düzenleme:

Ayh kıyamam canım benim ya bende çok duygulandım gözlerim dolduu.. Hepimiz aynı duyguları yaşadığımız için birbirimiz o kadar iyi anlayabiliyoruzkii.. İnşallah hep sevinç gözyaşları dökersin tatlımm benimm.. Allahımm bir daha yokluklarını göstermesin..
Tuttuk seni bu gece bırakırmıyız hiçç hep yanındayızz merak etmee canım iyi depükleyip kendine getircezz merak etmee

ay özgecim süper bir heyecan içindesin
biz de seninle aşka geldik
allahım bir daha ayrılık göstermesin
darısı mısırı bize olsun yavrum

Özgecim senin için inekleri bile kiraladım... Allahtan otla kandırdım onları

Çok teşekkürler canım güzel dileklerin için amin diyorum tüm kalbimle.
Heyecanımı mutluluğumu paylaştığınız için de ayrıca bir mutluluk var üzerimde allah sizlerin de bu günlerini en güzel şekilde yaşatsın inşallah.

Ninen kurbaaaannnn olsun sana.
Amin canım,bende ilk derya nın depük gecesine katılmıştım bak şuan ilk sen benim depük geceme katılıyorsun sizlerinki de gelecek o zaman bende en başlardan atacağım depüğümü. Bir level daha atladık bölüm başarıyla tamamlandı diğerlerinde de aynı başarıyı gösteririz inşallah.

Bu gece kocaman kocaman aminler çıkıyor ağzımdan hem sevdiceğimle kendim için hem aynı anda bunu bana yürekten dileyen güzel kalpler için.

esraaaaaaaa sende biran önce gitde sıra bize gelsinnn bacımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…