ahahahaa hepimzi en iyi anlatan smile bu olsa gerekk
Allahımm o günleride yaşatır inşallah canım benim. Zoru başardınızz artık önünüzde mutluluk şafaklarıı varr.. Acıı hüzünn bitti artıkk bulşma vakti ve birbirinize sımsıkı sarılma vakti geldi. Allahım bir dha bu acıları ve ayrılığı yaşatmasın sizee.. Hep mutlu çok mutlu olunn canımm benimm..Ezgim bayıldım ben bunaaa.....
Geldim Ceydacım müstakbel kayınvalidem ve görümcecik aradılar da uzun konuşma oldu depük gecem var müsadenizle de diyemedim.
Telefonu kapar kapamaz aranıza koştum geldim.
Ne tatlı şeyler onlar öyle....
Kavuşuyorum ve kavuşmamı çok özel insanlarla paylaşıyorum...
Hoş geldin şekercim.
Hoşbuldum pambuk şekerrr..:13:
Siz benden önce davranmışşsınız yahu utandım.
Hoş geldin Ebru kaçırmadın neyse ki sensiz olmazdı.
Amin şekerim inşallah....
Kızlar kendimi düğün sahibi gibi hissettim,gelen misafdirleri karşılayıp tebrikleri kabul etme aşamasındayım iyi antreman oldu yahu...
canım Allah bi daha size ayrılık yaşatmasın inşallah bu son olsun bundan sonra herşey gönlünce olur umarım söz nişan düğün ve bebek haberlerinide duymak nasip olsun en büyük engeli atlattınız artık gerisi için bişey kalmadı gözün aydın canım
Ay depük gecesine yetişeyim diye koştur koştur geldim kızlar kaçırdım mı yoksaa
Şafak Doğan Güneş!..
Bu gece senin gecen özgecimm..
Hayde vur patlasın çal oynasınn
Hoşgeldin Özgem,
Rabbim ayrılık yüzü göstermesin, hasretlik uzun süreli olmasın inşallaaahh..
kızlar nee hissediyosunuz çok merak ediyorum ::) benim askerim bana bayram şekerim gibi gelicek 21 gün sonra bende mutluluktan uçucam amamerak ediyorum ne hissettiğinizi şaşkınlıkmı var gurur mu nedir
Hoş buldum canım benim..
Sana hoş geldin demiyorum çünkü bu organizasyonu üstlendin ev sahibimiz sensin.
Sana ve arkadaşlara nasıl teşekkür edeceğim bilmiyorum yaaa...
Umutlu yukarıda da tarif etmeye çalıştığım gibi ne hissettiğimi anlatamıyorum bir mutluluk hali bir gülümseme içimde kelebekler duygusallıktan her an ağlamaya hazır gözler...Bu şekilde karşılayacağım doğan güneşi herhalde.
hey yavrular
ben de geldim geceye katılmaya
hoşgeldinnn tertoooo
anacım kaçırdım mı kız kimse yazmıyo sanki
topik mi şaşı bakıyor
Amin Ceydacım ne güzel dileklerde bulunmuşsun çok sağ ol.
İnşallah güzel haberlerimiz olur bu süreç sonrasına bırakıldı her şey,allah kaldığımız yerden devam etmeyi nasip etsin.
Kaçmadı kaçmadı henüz salona yeni gelenleri karşılıyorum.
Hoş geldin canım.
Bu özel gecemde hepiniz yanımdasınız ve ben çok mutluyum...
Gözlerimden yaşlar akıyor zaten tabiri yerindeyse aptal gibi bir şey oldum ne hissedeceğimi bilmiyorum.Bir mutluluk var kalbimden taşarcasına..Hep birlikte karşılayalım doğan güneşi beni yalnız bırakmayın bayılabilirimmmm..:18:
Hoş buldum canım benim..
Sana hoş geldin demiyorum çünkü bu organizasyonu üstlendin ev sahibimiz sensin.
Sana ve arkadaşlara nasıl teşekkür edeceğim bilmiyorum yaaa...
Umutlu yukarıda da tarif etmeye çalıştığım gibi ne hissettiğimi anlatamıyorum bir mutluluk hali bir gülümseme içimde kelebekler duygusallıktan her an ağlamaya hazır gözler...Bu şekilde karşılayacağım doğan güneşi herhalde.
Özgecim ben de çok duygulandım, sanki benim eşim geliyormuş gibi....Allahım sizi bir daha ayırmasın, ayrılık yüzü göstermesin, bundan sonra her şey ama her şey gönlünce ve gönlünüzce olur inşallah.... Daha nice güzelliklerin paylaşımını yapmak umuduyla kucaklıyorum canım
Evet kızlar Özgeyi merak edenler için
460 gün bu haldeydi..
Bu çok hoşmuş ama
Ya evet öyleydik keşke şimdi sarılan sımsıkı sarılan smileye geçsek ama bir süre daha bunla idare ederiz gibi sanki.
Mesaj yazanına terfi edeceğim öyle özledim ki.Onu bile özledim.
Eki Görüntüle 474882
Öze'cim,Ninecim... Allah bir daha ayrılık yüzü göstermesin size inşallah. Sabrınızın mükafatını fazlasıyla alın siz bunu hakettiniz. Düğün ve bebek haberlerinide alacağız inşallah hayırlısıyla. Katıldığım ilk depük gecesi senin gecen. İnşallah bizde tadacağız bunu daha çoook var ama olsun,sizde geçtiniz o yollardan. Hadi hayırlı olsun,geçmiş olsun atlattınız en zor aşamayı
Allahımm o günleride yaşatır inşallah canım benim. Zoru başardınızz artık önünüzde mutluluk şafaklarıı varr.. Acıı hüzünn bitti artıkk bulşma vakti ve birbirinize sımsıkı sarılma vakti geldi. Allahım bir dha bu acıları ve ayrılığı yaşatmasın sizee.. Hep mutlu çok mutlu olunn canımm benimm..
Özgecim Bende Geldim Depük gecene
Rabbim Bi Daha ayrılık yaşatmasın..
bundan sonra Bu Topiklerde Düğün Bebek mebek haberlerini almak istiyoruz
Sen Gittin,
Emrem demişti ki üst devreden biri gidince, alt devre de ki teskereci devre oluyor :)
sayende Teskereci devre olduk
sıra bize geldi çok şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?