Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de yavaştan çıkarayım dansözlerimi.... O kadar para saydım, oynasın yosmalar tek tek.... Hobaaaa

Her Biten Günün Yerine, Bir Diğeri Şafak Olarak Doğar

Taki;

Vatani Görevin Bittiği Gün

Yani;

Şafak Doğan Güneş Olana Kadar...

Özge&Berkant

Bendee geldimm kızlarr kaçırdım diye koştura koştura geldim fazlada geçmişi okuyamadım özgede gelmiş zaten başlarızz falann diyee :)
Hoşgeldin ninecimmmm

canım Allah bi daha size ayrılık yaşatmasın inşallah bu son olsun bundan sonra herşey gönlünce olur umarım söz nişan düğün ve bebek haberlerinide duymak nasip olsun en büyük engeli atlattınız artık gerisi için bişey kalmadı gözün aydın canım

Ay depük gecesine yetişeyim diye koştur koştur geldim kızlar kaçırdım mı yoksaa

Her Biten Günün Yerine, Bir Diğeri Şafak Olarak Doğar

Taki;

Vatani Görevin Bittiği Gün

Yani;

Şafak Doğan Güneş Olana Kadar...

Özge&Berkant

canımmmmmmm çok duygulandım vallaa gözün aydınn rabbim bi daha ayırmasın sizi bu son ayrılığınız olsun inşş

Hoşgeldin Özgem,
Rabbim ayrılık yüzü göstermesin, hasretlik uzun süreli olmasın inşallaaahh..

kızlar nee hissediyosunuz çok merak ediyorum ::) benim askerim bana bayram şekerim gibi gelicek 21 gün sonra bende mutluluktan uçucam amamerak ediyorum ne hissettiğinizi şaşkınlıkmı var gurur mu nedir

Ezgim bayıldım ben bunaaa.....

hoşbuldum canımm özge yok ortalıklarda

Geldim Ceydacım müstakbel kayınvalidem ve görümcecik aradılar da uzun konuşma oldu depük gecem var müsadenizle de diyemedim.
Telefonu kapar kapamaz aranıza koştum geldim.

Özge ile Berkant kavuşuyor kızlar

Ne tatlı şeyler onlar öyle....
Kavuşuyorum ve kavuşmamı çok özel insanlarla paylaşıyorum...

ozgenin depugune geldimselam kizlar

Hoş geldin şekercim.

özgeeeeeeee hoşgeldinnnnnnnn

Hoşbuldum pambuk şekerrr..:13:
Siz benden önce davranmışşsınız yahu utandım.

Bendee geldimm kızlarr kaçırdım diye koştura koştura geldim fazlada geçmişi okuyamadım özgede gelmiş zaten başlarızz falann diyee :)
Hoşgeldin ninecimmmm

Hoş geldin Ebru kaçırmadın neyse ki sensiz olmazdı.

Allah bir daha ayirmasin ozgecim..​

Amin şekerim inşallah....

Kızlar kendimi düğün sahibi gibi hissettim,gelen misafdirleri karşılayıp tebrikleri kabul etme aşamasındayım iyi antreman oldu yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…