Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dayan be gönlüm!
Bîçâre değilsin, Yaradan sana yâr,
Kimsesiz değilsin, yanında "Kimsesizler kimsesi" var!
Biliyorum, sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var!

~Mevlana~

canım Allah kavuştursun hoşgeldin.benim eşim de ankarada ama başka yerinde çankayda.
aman cnm ya takılma rüyalara.iyiye yor iyi olsun.kuzanin de yani,zaten yeni alışmaya başladın neden korkutmuş ki seni yok yere..Allah hayıra çıkarsın canım.
Kızlar erken attırdım şafakları, az kalıp gideceğim... Erken yatmam gerekiyor, tabii yatabilirsem heyecandan Uykum da yok arkadaş

ohh demek antalyaya gidiyosunuzz çok sevindimm.bak Allah gönlüne göre verdi canım yaa.eşinle tatili çok istiyordun bu size çok ama çok iyi gelecek inşbana bakk bebişle gelmeyesin ordan kızzz
canım askerligine ver herşeyi..şimdi seni kıskanması kafassına takması çok normal.bunun sana güvenmemesiylede alakası yok tabiki...bak ben 7 senelik evliyim,eşim giderken ne ambargolar koydu biliyo musun sen..kızdım agladım üzüldüm ama önüne geçemedim.hadi dedim orada beni düşünmesin.ben onun kafasının rahat olması için hiç istemedigim şeyi bile yaptım..topladım evi kayınvalidemlerle başka büyük bi eve çıktık onların yanına yerleştim...son an'a kadar annemlerle kalacagımı sanıyordu.baskı da ypamadı bizimkilerle kal diye ama anlıyordum herşeyi ben.içi rahat degildi.annemlerle kalsaydım kiramı faturalarımı babam ödeyecekti.çünkü bana çalışmayacaksın diyodu...bende babama hiç kıyamadım neden bu yaşta çalışıp çalışıp tam 15 ay benim kiramı ödesin ki..sonra da dedigim yaptım işte.onlarda bende zaten yeni eve çıkacaktık böyle oldu...ama biliyo musun zamanla daha farklı oluyorlar..eşim ablamda kalmamı dahi yasaklamıştı ama izine geldiginde sıkıntılarımı gördügü için artık kısıtlama yapmıyor çok..şuan ablamdayım mesela 8 gündür:)çalışmama zorda olsa izin verdi.normalde burada olsa napar eder kandırırdım ama askerde olacagı için çalışma konusunda da üstüne gitmemiştim ama konuşa konusa yumuşadı zamanla bu konuda da....ay çok uzun yazdım k.bakma..demek istedigim bak evli oldugumuz halde benimki de yaptı kıskançlık ama düzelir canım merak etme..
Merhaba kızlar..
25 ağutostan itibaren bende sizlerleyim..Kocam gidiyor askere..Samsun'a çıktı acemi birlik.Tam 460 gün..Nasıl geçecek onsuz..
canım hoşgeldin aramıza..şimdiden Allah kavustursun..bende evliyim.çocuk yok ama..evladınızıda Allah bagışlasın size mericim.evet zor bir süreç.ama bu süreçten geçmek zorundayız ve geçecek inşAllah..benimde aman aman çok olmadı gideli ama bu topice gelişim yine de dün gibi...şafak şuanda 292..300lü rakamları görecekmiyim derken 200lü rakamlardayım şükür..öyle öyle geçecek bi şekilde..senin bide yavrun var o da iyi senin için..oyalar seni canım...
gözde sende hoşgeldin Allah kavustursun canımm
ahh esrammm ben geldigimde sen nerelerdeydin diimi kuzum yaaa
benden de sana bi öpücük pamukumm sende iyiki varsın hepimiz birbirimize müthiş destegiz burada..ama abamdan eve gidince sık giremicem bende
12 Agustosta abim gidiyor kızlarr :2:
canım Allah kuvustursun hoşgeldin...

kızlarr bugün ne çok yeni yarenimiz gelmiş dimiiii

Hadiiiiiiiii atsın şafaklar

derinsu ne kadar güzel özetlemişsin :) bu süreçte çok üstlerine gitmemek lazımmış her defasında bir kere daha anlıyorum bunu.bu akşam sen böyle yaparsan bu askerlik bitmez bana, dedi .konuşunca her şey hallolabiliryor o sinir anını kazasız belasız atlatmak mühim olan.yoksa konuşularak atlatılmıcak mesele yok nitekim öylede oldu. erkekler çok farklı düşünüyorlar göremediklerimizi görüyorlar ve çocuk gibler hep pof poflanmak erkek olduklarını hissetmek istiyorlar

herkese iyi geceler

selam kızlar... Aranıza yeni katıldım. benimde nişanlım dün teslim oldu Gemlik askeri veteriner okulu ve ağitim komtanlığına ( henüz şafak kaç bilemiyom. yarın sınava giricekler. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Zaman çabucak geçsin inşallah...

Hoşgeldin canım.. Maşallah bugün 4 kişi katıldı aramıza..
Hayırlı olsun şimdiden su gibi geçsin inşallah..

Allahımm 1 saattirr eski konuları okuyup duruyorum ne çok konuşmuşsunuz hatunlar yaa valla sizi yakalıyamıyorum

Ben yokkende aramıza yenii arkadaşlarr gelmişş..
Hasretin kucağına yenii düşenlere hoşgeldiniz diyorum vee hayırlı olsunn bir an önce biter şu askerlikte sevdiceklerinize hemencik kavuşurusunz..

özleminin en acı verdiği gecelerden birini yaşıyorum gene .. az kaldı cümleleri tesir etmiyo artık sana dokunmadıkça bitmicek bu askerlik bende! bu şiiri ilk dinlediğimde gözyaşlarımı tutamamıştım ..biri beni anlatıyodu sanki bizi anlatıyodu.. benden tüm asker yarenlerine gelsin..

Seninle birlikte olmanın tadını almışım bir kere, bundan vazgecemiyorum. Alışkanlık değil bu her alışkanlık terkedilebilir birgün, oysa sen benim yaşam kaynağımsın, insan hayatından vazgecebilirmi.. Özlüyorum seni özlemin büyüdükçe büyüyor içimde. Durduramıyorum kavuşucağımız anı bekleyerek geciyor zamanım. Hiçbirşey zevk vermiyor bana sen yokken. Sen yokken sıçrayarak uyanıyorum geceleri yanıma bakıyorum yoksun. Tekrar gözlerimi kapıyorum, dönüp duruyorum sabaha kadar. Sensizken her güne yorgun uyanıyorum, tadım yok işte anla…

[video=youtube;rzvF7zDiv5E]http://www.youtube.com/watch?v=rzvF7zDiv5E[/video]

ALLAH kavuştursun tatlım.nerelerdesnsin.kaç yaşındasın neler yaaprsın .ne çok sordum dimi

saol canm :)) birbirimizi tanıycaz az bile sorular :)) izmirden katılıyorum, 24 yaşndaym , kpss ye grdm sonç bekliorum herkese başarılar diliyorum :))

Canım benim şafağı en az olan sensin şuan.. Yapma böyle.
6 güncük ne olmuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…