canım Allah kavuştursun hoşgeldin.benim eşim de ankarada ama başka yerinde çankayda.Merhaba
Kızlar 92/3 yareniyim 24 ağustos ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT gidicek nasıl bir yer acemeliğini yapan erkek arkadaşı var mı usta birliği nereye düşüyor.Bilgi verirseniz sevinirim
İYİ AKŞAMLAR
aman cnm ya takılma rüyalara.iyiye yor iyi olsun.kuzanin de yani,zaten yeni alışmaya başladın neden korkutmuş ki seni yok yere..Allah hayıra çıkarsın canım.kızlar ya bişey sorcam size, bnm kuzen gece rüyasında benimle nişanlımı görmüş fakat anlatmadı çünki kötü bir rüyaydı diye siz nasıl inanırsınız acaba kötü rüya görünce tersine çıkar derler yaa
Kızlar erken attırdım şafakları, az kalıp gideceğim... Erken yatmam gerekiyor, tabii yatabilirsem heyecandanUykum da yok arkadaş
Kesinlikle....
Antalya ya gidiyoruz canım... Annemler burada ya yalnız kalalım hem de tatil yapalım dedik, antalya da annemlerin teras katında kalacağız orada kimse yok
Erres canım, umarım kötü bir şey yoktur askerin sanırım moral olarak kötü öyle mi :44:
Esracım, 20 gün izin kullanan arkadaşı varmış bulunduğu yerde o yüzden bayrama ya da sonrasına izin vermiyormuş komutan, biraz erken oldu ama iyi oldu boşver
canım askerligine ver herşeyi..şimdi seni kıskanması kafassına takması çok normal.bunun sana güvenmemesiylede alakası yok tabiki...bak ben 7 senelik evliyim,eşim giderken ne ambargolar koydu biliyo musun sen..kızdım agladım üzüldüm ama önüne geçemedim.hadi dedim orada beni düşünmesin.ben onun kafasının rahat olması için hiç istemedigim şeyi bile yaptım..topladım evi kayınvalidemlerle başka büyük bi eve çıktık onların yanına yerleştim...son an'a kadar annemlerle kalacagımı sanıyordu.baskı da ypamadı bizimkilerle kal diye ama anlıyordum herşeyi ben.içi rahat degildi.annemlerle kalsaydım kiramı faturalarımı babam ödeyecekti.çünkü bana çalışmayacaksın diyodu...bende babama hiç kıyamadım neden bu yaşta çalışıp çalışıp tam 15 ay benim kiramı ödesin ki..sonra da dedigim yaptım işte.onlarda bende zaten yeni eve çıkacaktık böyle oldu...ama biliyo musun zamanla daha farklı oluyorlar..eşim ablamda kalmamı dahi yasaklamıştı ama izine geldiginde sıkıntılarımı gördügü için artık kısıtlama yapmıyor çok..şuan ablamdayım mesela 8 gündür:)çalışmama zorda olsa izin verdi.normalde burada olsa napar eder kandırırdım ama askerde olacagı için çalışma konusunda da üstüne gitmemiştim ama konuşa konusa yumuşadı zamanla bu konuda da....ay çok uzun yazdım k.bakma..demek istedigim bak evli oldugumuz halde benimki de yaptı kıskançlık ama düzelir canım merak etme..hani tam anlamıyla sahip olamama korksu desek ,hani güvenini sarsıcak bir şey yapmadım.güvensizlikle alakalı bir şey değil.biz hep uzaktık hep eksik kaldk birbirmizden sanırım onunda etkisi var.sanki ben kendimi mudafa edemicem.işin ilginci aksini iddia ettiğim her şey onun dediiği gibi çıkmıştır hayat ile ilgili .çok sinir bozucu bir durum ya
canım hoşgeldin aramıza..şimdiden Allah kavustursun..bende evliyim.çocuk yok ama..evladınızıda Allah bagışlasın size mericim.evet zor bir süreç.ama bu süreçten geçmek zorundayız ve geçecek inşAllah..benimde aman aman çok olmadı gideli ama bu topice gelişim yine de dün gibi...şafak şuanda 292..300lü rakamları görecekmiyim derken 200lü rakamlardayım şükür..öyle öyle geçecek bi şekilde..senin bide yavrun var o da iyi senin için..oyalar seni canım...Merhaba kızlar..
25 ağutostan itibaren bende sizlerleyim..Kocam gidiyor askere..Samsun'a çıktı acemi birlik.Tam 460 gün..Nasıl geçecek onsuz..
gözde sende hoşgeldin Allah kavustursun canımmKızlar benide alın aranıza sevdiceğim 12 ağustosta askere gidiyorHenüz şafak belli değil çünkü paralımı yapıcak er olarakmı yapıcak 9 ağustosta belli olucak. Kesinleşince bende burada sizinle şafak sayacağım. İnşallah kısa dönem çıkar kızlar benim için dua edin
ahh esrammm ben geldigimde sen nerelerdeydin diimi kuzum yaaa
Meri, İnan Öyle Bir Geçiyor ki zaman..
Ben Daha dün bu sayfalarda 418 / 318 / 218 diye şafak sayıyordum bugün çok şükür 118 oldum
sıkma canını sadece büyük bir sabırla beklemen gerekiyor..
.
benden de sana bi öpücük pamukummMeri ve .Bubble. hoşgeldinizz aramızaamerak etmeyin yanlız değilsinizz. burda kalabalık bir aileyiz. aileyiz diyorum çnkü burdaki ilişkiler gerçekten çok farklı. bazen en yakın dosttan kendi ailenden daha yakın oluyo burdaki arkadaşlarım bana. eminim zamanla sizde alışacaksınız burayaa.
ayrıcaa konu açılmışkenn burdakii bütünn yarenleree çok çok çok teşekkür ediyorum sizleri gerçektennn çok ama çok seviyorum ben yaaa. iyi ki varsınız siz olmasanız ben daha kötü durumlarda olurdum hala ağlıyo sızlıyo olurdum buna eminimm. hepinizi kocaman kocaman öpüyorummmmmmm
canım Allah kuvustursun hoşgeldin...12 Agustosta abim gidiyor kızlarr :2:
gözde sende hoşgeldin Allah kavustursun canımm
aynen valaha cnm katılıyorum sana(çok zor işimiz var çokk zr(
canım askerligine ver herşeyi..şimdi seni kıskanması kafassına takması çok normal.bunun sana güvenmemesiylede alakası yok tabiki...bak ben 7 senelik evliyim,eşim giderken ne ambargolar koydu biliyo musun sen..kızdım agladım üzüldüm ama önüne geçemedim.hadi dedim orada beni düşünmesin.ben onun kafasının rahat olması için hiç istemedigim şeyi bile yaptım..topladım evi kayınvalidemlerle başka büyük bi eve çıktık onların yanına yerleştim...son an'a kadar annemlerle kalacagımı sanıyordu.baskı da ypamadı bizimkilerle kal diye ama anlıyordum herşeyi ben.içi rahat degildi.annemlerle kalsaydım kiramı faturalarımı babam ödeyecekti.çünkü bana çalışmayacaksın diyodu...bende babama hiç kıyamadım neden bu yaşta çalışıp çalışıp tam 15 ay benim kiramı ödesin ki..sonra da dedigim yaptım işte.onlarda bende zaten yeni eve çıkacaktık böyle oldu...ama biliyo musun zamanla daha farklı oluyorlar..eşim ablamda kalmamı dahi yasaklamıştı ama izine geldiginde sıkıntılarımı gördügü için artık kısıtlama yapmıyor çok..şuan ablamdayım mesela 8 gündür:)çalışmama zorda olsa izin verdi.normalde burada olsa napar eder kandırırdım ama askerde olacagı için çalışma konusunda da üstüne gitmemiştim ama konuşa konusa yumuşadı zamanla bu konuda da....ay çok uzun yazdım k.bakma..demek istedigim bak evli oldugumuz halde benimki de yaptı kıskançlık ama düzelir canım merak etme..
selam kızlar... Aranıza yeni katıldım. benimde nişanlım dün teslim oldu Gemlik askeri veteriner okulu ve ağitim komtanlığına( henüz şafak kaç bilemiyom. yarın sınava giricekler. Allah hepimiz için hayırlısını versin. Zaman çabucak geçsin inşallah...
Hoşgeldin canım.. Maşallah bugün 4 kişi katıldı aramıza..
Hayırlı olsun şimdiden su gibi geçsin inşallah..
ALLAH kavuştursun tatlım.nerelerdesnsin.kaç yaşındasın neler yaaprsın .ne çok sordum dimihoşbulduk şekerim :))
ALLAH kavuştursun tatlım.nerelerdesnsin.kaç yaşındasın neler yaaprsın .ne çok sordum dimi
özleminin en acı verdiği gecelerden birini yaşıyorum gene.. az kaldı cümleleri tesir etmiyo artık sana dokunmadıkça bitmicek bu askerlik bende! bu şiiri ilk dinlediğimde gözyaşlarımı tutamamıştım ..biri beni anlatıyodu sanki bizi anlatıyodu.. benden tüm asker yarenlerine gelsin..
Seninle birlikte olmanın tadını almışım bir kere, bundan vazgecemiyorum. Alışkanlık değil bu her alışkanlık terkedilebilir birgün, oysa sen benim yaşam kaynağımsın, insan hayatından vazgecebilirmi.. Özlüyorum seni özlemin büyüdükçe büyüyor içimde. Durduramıyorum kavuşucağımız anı bekleyerek geciyor zamanım. Hiçbirşey zevk vermiyor bana sen yokken. Sen yokken sıçrayarak uyanıyorum geceleri yanıma bakıyorum yoksun. Tekrar gözlerimi kapıyorum, dönüp duruyorum sabaha kadar. Sensizken her güne yorgun uyanıyorum, tadım yok işte anla
[video=youtube;rzvF7zDiv5E]http://www.youtube.com/watch?v=rzvF7zDiv5E[/video]
saol canm :)) birbirimizi tanıycaz az bile sorular :)) izmirden katılıyorum, 24 yaşndaym , kpss ye grdm sonç bekliorum herkese başarılar diliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?