Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim şafağı en az olan sensin şuan.. Yapma böyle.
6 güncük ne olmuşşş

haklısın canım da birikti artık herşey çok fazla.. ağlasam sözüm var askerime ağlamıcam diye aylardır içime akıttım gözyaşlarımı.. çalışmama rağmen zaman durmuş gibi .. ayları bitirdim ama şu birkaç gün geçmiyo sanki..! Allah'dan ona geçiyo zaman bir nebze onla avunuyorum..bi az kaldı diyip seviniyorum bi hala bitmedi diyip ağlayacak gibi oluyorum .. bi sarılsam ona biliyorum geçicek hepsi ah bi sarılabilsem... !

Şafak 6 Ankara
Sevdiğimle kavuşmamıza tamı tamına son 157 saat oleii ♥:122:

Ağlamak fln yok artık 460 gün doyduk değil mi?
Bak parmaklarınla sayabileceğin kadar az bir rakamdasın.. Sonundasın ya haftaya sarılacağım diyebiliyorsun..
Evet birikmişlik çok ama son günleri zehir etmeme kendine.. Oyalancak en ufak birşey bulsan 6 günü öyle kolay yer bitirirsin ki anlamazsın bile.. Sıkılma bu kadar, heyecanlı olman gerek

Gece gece ağlattın kız beniii

aslında ona yapıcağım süprizi hazırlamaya başlasam o oyalar beni ztn pazar görücem onu camden arada geliyo böyle birden belki ağlasam hani rahatlıcam ama dedipim gibi bana yasak o gelene kadar sağol canım desteğin için yarın zaten yorgunlukla uyuyup geçer, pazar onu görücem öyle geçer son günlerde süprizi hazırlarım böyle planlayınca günler bitti bile

Gece gece ağlattın kız beniii

insanın yüreğine dokunuyo dimi...bizi en iyi anlatan şiirlerden birisi sanırım bu , şu anki halimizi hele de .. arada ağlamak rahatlatır ama bidaha uzun süre ağlamak yoook

saol canm :)) birbirimizi tanıycaz az bile sorular :)) izmirden katılıyorum, 24 yaşndaym , kpss ye grdm sonç bekliorum herkese başarılar diliyorum :))
tekrar hoş geldin cnm.bende girdim kpss nasıl geçti ? inşallah belklediğin sonuçları alırsın ? benmki büyük hayal kırıklığıydı umudum yok denilecek kadar az maalesef :)

ŞAFAK:386!

Aşılmaz Yollardayım,

Bir garip Diyardayım..

Öyle Çooo.k Özledimmm..

Ahh Doluyorr Gözlerim,

Ahh Yanıyor Bedenim,

Ahh Yalnızım Çoo..k Yalnızım..!

Son düzenleme:
tekrar hoş geldin cnm.bende girdim kpss nasıl geçti ? inşallah belklediğin sonuçları alırsın ? benmki büyük hayal kırıklığıydı umudum yok denilecek kadar az maalesef :)

hoşbulduk canım. maalesef benmde pek umudum yok( türkçe sorularını görünce çöktüm resmen zaman problemi yaşadım bu yüzden. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Aynen canım tam bizlikk.. sizin az kaldıı mehtabınza tamamen kavuşuyorsunuzz bizim daha 386 gün varr..

Veee Veee Veee Sonunda 19 Oldum Düştüm Şükür 2oLerden

19 Çorum'a Selam Yola Devam

ŞAFAK 384

dağıtım izni biter...
özge yine kk da depresif bi halde şafak saymaya devam eder

hoşbulduk canım. maalesef benmde pek umudum yok( türkçe sorularını görünce çöktüm resmen zaman problemi yaşadım bu yüzden. Hakkımızda hayırlısı olsun.
aynen canım yaa aynen .hiç böyle sınav görmedim şok geçirdim.bölüm ne senin cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…