- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Bende İzmirdenim canım, neresindensin..
Umarım gönlünce bir sonuç gelir..
Canım benim şafağı en az olan sensin şuan.. Yapma böyle.
6 güncük ne olmuşşş
haklısın canım da birikti artık herşey çok fazla.. ağlasam sözüm var askerime ağlamıcam diye aylardır içime akıttım gözyaşlarımı.. çalışmama rağmen zaman durmuş gibi .. ayları bitirdim ama şu birkaç gün geçmiyo sanki..! Allah'dan ona geçiyo zaman bir nebze onla avunuyorum..bi az kaldı diyip seviniyorum bi hala bitmedi diyip ağlayacak gibi oluyorum .. bi sarılsam ona biliyorum geçicek hepsi ah bi sarılabilsem... !
Gece gece ağlattın kız beniiiözleminin en acı verdiği gecelerden birini yaşıyorum gene.. az kaldı cümleleri tesir etmiyo artık sana dokunmadıkça bitmicek bu askerlik bende! bu şiiri ilk dinlediğimde gözyaşlarımı tutamamıştım ..biri beni anlatıyodu sanki bizi anlatıyodu.. benden tüm asker yarenlerine gelsin..
Seninle birlikte olmanın tadını almışım bir kere, bundan vazgecemiyorum. Alışkanlık değil bu her alışkanlık terkedilebilir birgün, oysa sen benim yaşam kaynağımsın, insan hayatından vazgecebilirmi.. Özlüyorum seni özlemin büyüdükçe büyüyor içimde. Durduramıyorum kavuşucağımız anı bekleyerek geciyor zamanım. Hiçbirşey zevk vermiyor bana sen yokken. Sen yokken sıçrayarak uyanıyorum geceleri yanıma bakıyorum yoksun. Tekrar gözlerimi kapıyorum, dönüp duruyorum sabaha kadar. Sensizken her güne yorgun uyanıyorum, tadım yok işte anla
[video=youtube;rzvF7zDiv5E]http://www.youtube.com/watch?v=rzvF7zDiv5E[/video]
bergamadayım canım sen nerdesin :)) inş pek umudum yok ama kısmet bakalım..
Hmm uzaksın sen azcık.. Bornovadayım bende
evet uzak bana :)) nişanlım bornovada oturuyodu
Bizde yeni geldik buraya.. Bucadaydık önceden..
Gerçi liseyi fln hep burada okudum o yüzden yabancılık çekmiyorum..
anladım canım severim bornovayı güzeldir :))
Ağlamak fln yok artık 460 gün doyduk değil mi?
Bak parmaklarınla sayabileceğin kadar az bir rakamdasın.. Sonundasın ya haftaya sarılacağım diyebiliyorsun..
Evet birikmişlik çok ama son günleri zehir etmeme kendine.. Oyalancak en ufak birşey bulsan 6 günü öyle kolay yer bitirirsin ki anlamazsın bile.. Sıkılma bu kadar, heyecanlı olman gerek
Gece gece ağlattın kız beniii
tekrar hoş geldin cnm.bende girdim kpss nasıl geçti ? inşallah belklediğin sonuçları alırsın ? benmki büyük hayal kırıklığıydı umudum yok denilecek kadar az maalesef :)saol canm :)) birbirimizi tanıycaz az bile sorular :)) izmirden katılıyorum, 24 yaşndaym , kpss ye grdm sonç bekliorum herkese başarılar diliyorum :))
tekrar hoş geldin cnm.bende girdim kpss nasıl geçti ? inşallah belklediğin sonuçları alırsın ? benmki büyük hayal kırıklığıydı umudum yok denilecek kadar az maalesef :)
aslında ona yapıcağım süprizi hazırlamaya başlasam o oyalar beni ztn pazar görücem onu camdenarada geliyo böyle birden belki ağlasam hani rahatlıcam ama dedipim gibi bana yasak o gelene kadar sağol canım desteğin için yarın zaten yorgunlukla uyuyup geçer, pazar onu görücem öyle geçer son günlerde süprizi hazırlarım böyle planlayınca günler bitti bile
insanın yüreğine dokunuyo dimi...bizi en iyi anlatan şiirlerden birisi sanırım bu , şu anki halimizi hele de .. arada ağlamak rahatlatır ama bidaha uzun süre ağlamak yoook
aynen canım yaa aynen .hiç böyle sınav görmedim şok geçirdim.bölüm ne senin cnm ?hoşbulduk canım. maalesef benmde pek umudum yok( türkçe sorularını görünce çöktüm resmen zaman problemi yaşadım bu yüzden. Hakkımızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?