Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimde 120 ne var yani sıfırı çıkarınca seni geçiyorum zaten 0 etkisiz elemannnn

0 etkisiz eleman olabilir ama askerlikte geçmiyor madem öyle 460 değilde 46 günümüz olsaydı
2 hanelilere geçmene az kalmış kuzum maşallah
Şafak sayma uzmanı oldun he

ohh Maşşallah öyle daha iyi ya benimki Alay komutanın habercisi oldu onunla takılcak

Selam tatlım
Maşşallahh canım hemencik bitsinde geliversin yanına yüzünü güldürsün

Ah amin canım şuanda en büyük dileğim o :116:

0 etkisiz eleman olabilir ama askerlikte geçmiyor madem öyle 460 değilde 46 günümüz olsaydı
2 hanelilere geçmene az kalmış kuzum maşallah
Şafak sayma uzmanı oldun he

sus kızım çaktırma profersörsek profesörüz kızım izin verde bi gün mutlu olalım bar i vurma yüzümüze gümm diye

sus kızım çaktırma profersörsek profesörüz kızım izin verde bi gün mutlu olalım bar i vurma yüzümüze gümm diye

Naptım ben şimdi
Sei üzmek ister miyim gel bakim
Her zaman mutlu ol inşallah

Tabikide yavrum benim ya Hakettiniz sizz 460 gün beklediniz sabırla özlemle..
Ve mutluu sona adım adım yaklaşıyorsunuzz..

Hakettik dimi canım ya tek askerlik değil ki biz senelerdir hasretiz birbirimize artık güzel heyecanlar basladı önümüzdeki ay tanışmaya gelecekler bugün kıyafetimi bile aldım
Aslında birbirini tanımayan sadece anneler ve babalar
Gelsin artık gelin olacagım gün sabırsızlanıyorum

Ayh kıyamam sana canım benim.. Gerçekten hasretlik çok zormuş. biz 4 yıl boyunca her gün beraberdik nereye gitsek beraber giderdik nolsa hemen birbirimizn yanında olurduk bilmiyorum ya zormuş gerçekten gün geçtikce daha da zorlanıyorum ben
Biran önce olsunda sizde artık kavuşun tamamen hasretliğiniz bitsin tatlım..
Şimdiden hayırlı olsunn tatlımm.. Bir ömür boyu mutlu olun..

Son düzenleme:

Tatlım benim ne güzel 4 yıl olmuş maşallah diyeyim Yanyanasınız hep oda güzel tatlım Allah ayırmasın..
Hasret hemde ne zor , yaşım 15 16 idi onu tanıdıgımda ilişkimizin 7.senesindeyiz bu zamana kadar uzaktan sevdik hep ahh bi ben bi sevdiğim bi Allah bilir
Dediğin gibi artık bu hasretlik bitsin, herkes sevdiğine kavuşsun..
Aşk kadar güzel bi duygu var mı bu hayatta ya
Çok teşekkür ederim fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…