Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilahi... "ben komandoyum" havası oluyor. tanıdıklar sorunca ne olarak yapıyorsun diye gururla "ne olarak yapcam, tabii ki de komando" diyorlar kardeşimden biliyorum...

son ne oluyor bütün gün küfür ediyorlar komutanlara sonra bu kadın gibi yandan bakarlar

kızlar ben çıkıyorummm çok öptüm sizi kendinize çok iyi bakın öptüm sizi en sulusundan

hoş geldinnn yavru kelebeğimmmm tırtılımm

neyin havasındasın o zaman kızımmmmmm bizim askerleri geçtin sen haaa

kızııaamm bizim askerlere laf yoookk

Onlara herşey serbestthava atmak, trip atmakk ohooo
ama durun ne anlatcam aşkımın orda bi çocuk var habire ceza alıyo.çocuk 91 /1 hala terhis olamadı. ve daah 6 ay cezaevinde yatcakmış.Bugün aşkımın facesine girdim durumuna bişeyler yazmış işte en sonuna da hakkari /yüksekova yazmışben öldüm gülmekten ailesine ücretli askerlik yapıyorum doğuda diyomuşş

doğan güneşin yakmasına razıyımmm
bu bildiğin cehennem sıcagı canım
yanıyoruzzzzz

şimdi anladım neden adana 01 hemide doğan güneş bundanmış demekki nasılda bağladım olayı bakar mısın baş harfleride geçtim şafağa girdi olay

Ahah bir mesainin daha sonuna geldin desene

Hoşgeldin tertoccuum

nasılsın?Dışardaydın galiba hee

teşekkür ederim yeşimcim tertomm
iyiyim dışardaydım evet ablamın düğünü için kıyafet bakıyorum magaza magaza öldüm valla sıcaktan giy çıkar giy çıkar
hala beğenemedim

sen nasılsın tatlım

amaaaaaannn manyak anam bu çocuk o zaman
ay böyle kayışı koparan da çok orda

kızlar ben çıkıyorummm çok öptüm sizi kendinize çok iyi bakın öptüm sizi en sulusundan

Görüşürüz canıım güle güüleıyyk yanağımı sileyim barii
Ne zaman canım düğün?Akşamları hava serinleyince çık sende canım daha kolay olur.
İyiyim valla evde yalnızım bugün Yavuz annemlere gitti orda kalıcak gece, bende birazdan aşkıma tl atmaya gidicem ama sıcakta gözüm kesmiyo

eylülde canım valla ugrasıyorum işte kolay begenen biri de degilim
bakıyorum magaza magaza ..
yavuz bebegin mi canım allah bagıslasın
çok para harcıyor bizimkisi de terto yaa atıyoruz atıyoruz sonu gelmiyor heemn bitiriyor

oo az kalmış ya .İnşallah istediğin türden bi elbise bulursun.

Sağol canım amin, artık bebeklikten çıktı 3 yaşında

Yok kız benimki fazla harcamıyor sigara da olmasa hiç harcamaz ama işte telefonunda bulunsun babasını falan arasın diye

atcam adam habire bana soruyo arıyo mu seni diye e bende her gün konuştuğumuzu söyleyince haliyle bozuluyo adam.

Aşkım çaldırıyo ben arıyorum genelde.tl gideri olmuyo

Slm kizlar nasilsiniz.foruma gelemiyorum bir suredir valla ozledim hepinizi..safagi bile sasirdim
Askerimin terhisi tam olarak belli olmus.simdi ki safagimdan 15 gun çıkacak Cok mutluyum
Bu durumda safagim 101 olmasi lazim
His nerelerde panoyu hic gormedim.:44:
91 2 tertiplerin depugune de az kalmis gelcem ins.

Hoşgeldin canım.iyiyim sen nasılsın?
Şafağın süper maşallah

ooo His kocişiyle Antalyaya gitti mehtabın kralını yaşıyorr

aman masallah çok tatlıdır şimdi o

valla benimkisi cok harcıyor millete ikramlarda mı bulunuyor napıyor valla bilemedik sigarası da var
yemegi de dısardan yiyor
hayli bir sacıyor parayı neyse az kaldı
aslında aynen o caldırr ben ararım bana tl harcamaz yani
annesi babası da her gün beni arar e nasıl iyi mi napıyor diye
öyle sorunca sürekli kendimi onunla yasıyormusum gibi hissediyorum adam yanımda degil ki her zaman ne yapıyor ben de bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…