oruç mu yoksa güneş mi
onlar uyuyo yaa sabahtan beri totoşumun bi kenarını yırtıyorum ama ses yok bende 10 dk sonra eve kaçarım valla iplemem onları hıhhhh
ilahi... "ben komandoyum" havası oluyor. tanıdıklar sorunca ne olarak yapıyorsun diye gururla "ne olarak yapcam, tabii ki de komando" diyorlar kardeşimden biliyorum...
güneş canım güneş adananın kavruk güneşiii
hoş geldinnn yavru kelebeğimmmm tırtılımm
neyin havasındasın o zaman kızımmmmmm bizim askerleri geçtin sen haaa
doğan güneşte değil ama neyse anladım tepedeki orjin güneş
hoş geldinnn yavru kelebeğimmmm tırtılımm
neyin havasındasın o zaman kızımmmmmm bizim askerleri geçtin sen haaa
doğan güneşin yakmasına razıyımmm
bu bildiğin cehennem sıcagı canım
yanıyoruzzzzz
Ahah bir mesainin daha sonuna geldin desene
Hoşgeldin tertoccuum
nasılsın?Dışardaydın galiba hee
son ne oluyor bütün gün küfür ediyorlar komutanlarasonra bu kadın gibi yandan bakarlar
kızııaamm bizim askerlere laf yoookk
Onlara herşey serbestthava atmak, trip atmakk ohooo
ama durun ne anlatcam aşkımın orda bi çocuk var habire ceza alıyo.çocuk 91 /1 hala terhis olamadı. ve daah 6 ay cezaevinde yatcakmış.Bugün aşkımın facesine girdim durumuna bişeyler yazmış işte en sonuna da hakkari /yüksekova yazmışben öldüm gülmekten ailesine ücretli askerlik yapıyorum doğuda diyomuşş
kızlar ben çıkıyorummm çok öptüm sizi kendinize çok iyi bakınöptüm sizi en sulusundan
Ne zaman canım düğün?Akşamları hava serinleyince çık sende canım daha kolay olur.teşekkür ederim yeşimcim tertomm
iyiyim dışardaydım evet ablamın düğünü için kıyafet bakıyorum magaza magaza öldüm valla sıcaktan giy çıkar giy çıkar
hala beğenemedim
sen nasılsın tatlım
şimdi anladım neden adana 01hemide doğan güneş bundanmış demekki nasılda bağladım olayı bakar mısın baş harfleride geçtim şafağa girdi olay
Merhaba canım,hoşgeldin.Merhabalar..
amaaaaaannn manyak anam bu çocuk o zaman
ay böyle kayışı koparan da çok orda
Görüşürüz canıım güle güüleıyyk yanağımı sileyim barii
Ne zaman canım düğün?Akşamları hava serinleyince çık sende canım daha kolay olur.
İyiyim valla evde yalnızım bugün Yavuz annemlere gitti orda kalıcak gece, bende birazdan aşkıma tl atmaya gidicem ama sıcakta gözüm kesmiyo
eylülde canım valla ugrasıyorum işte kolay begenen biri de degilim
bakıyorum magaza magaza ..
yavuz bebegin mi canım allah bagıslasın
çok para harcıyor bizimkisi de terto yaa atıyoruz atıyoruz sonu gelmiyor heemn bitiriyor
Slm kizlar nasilsiniz.foruma gelemiyorum bir suredir valla ozledim hepinizi..safagi bile sasirdim
Askerimin terhisi tam olarak belli olmus.simdi ki safagimdan 15 gun çıkacak Cok mutluyum
Bu durumda safagim 101 olmasi lazim
His nerelerde panoyu hic gormedim.:44:
91 2 tertiplerin depugune de az kalmis gelcem ins.
aman masallah çok tatlıdır şimdi o
oo az kalmış ya .İnşallah istediğin türden bi elbise bulursun.
Sağol canım amin, artık bebeklikten çıktı 3 yaşında
Yok kız benimki fazla harcamıyor sigara da olmasa hiç harcamaz ama işte telefonunda bulunsun babasını falan arasın diye
atcam adam habire bana soruyo arıyo mu seni diye e bende her gün konuştuğumuzu söyleyince haliyle bozuluyo adam.
Aşkım çaldırıyo ben arıyorum genelde.tl gideri olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?