Memleketinde canım, 1.5 aydır uğramıyordu geçen girip yazmış bize..
Aynı gün doğan güneşimiz, gelebilse keşke :26:
selam kızlar ben geldim ve gidiyorum iftara arkadaslarım var az once halıyı sirkelerken parmagımı demire vurdum ve şişti
ne bahtsızım ben yaa ne aşktan yana ne meşkten yana
Merhaba kızlarr bende az şafak yazmadım bu topikte ahh ahh
Biz kavuşalı 5 ay oldu darısı başınıza inşallah hepinizin şafakları su gibi aksın geçsin
Kızlar yaa 2 hafta kaldı istemeye, ben hala kıyafet aranıyorum..
Krem rengi sade bir elbiseyi düşünmüştüm ama boyu sanırım biraz kısa, dün bu elbiseyi beğendim aldım herkes diyor bunu giyebilirsin istemede.
Sizce isteme için uygun mu ?
Eki Görüntüle 487106 Eki Görüntüle 487107 Eki Görüntüle 487108 Eki Görüntüle 487110
Krem rengi sade bir elbiseyi düşünmüştüm ama boyu sanırım biraz kısa, dün bu elbiseyi beğendim aldım herkes diyor bunu giyebilirsin istemede.
Eki Görüntüle 487106 Eki Görüntüle 487107 Eki Görüntüle 487108 Eki Görüntüle 487110
Çok teşekkür ediyorum Yeşim beğenmene sevindim
Çok güzelmiş elbise canım bayıldım ben üstelik çok yakışmış.
Bence gayet uygun
Canım boyundan alınacak zaten benim boyuma uygun bişeyler bulmak zor oluyoretegin boyu sanki biraz uzun. rahat yürüyebilegin bişiler giy. malum o gün el ayak dolanıyor birbirine heyecandan
Çokk güzel durmuşş üzerinde canım
Ayy isteme gününee 2 haftamıı varr masallah yaa
Allah tamamınaa erdirsinnn
bende çok beğendim ama sanırım o geceye uygun değil kendi nacizane fikrim tabiki bence dha hanım hanım olmalısın dizlerinde bi elbse ggiymelisin bu güzel elbsen bıraz daha yaz geceleri dşarda giymek için sanırım ama çokkk güzelmiş
bende bundan var kuzenım onu isterken giymişti çok da sık olmuştu
Canım gelecek olan bütün insanlar türbanlı, bende bacaklarım açık olan bir elbise giymek istemiyorum açıkcası.. Ha giysem birşey derler mi tabii ki hayır zaten beni biliyorlar böyle kabullendiler böyle alıyorlar..
Sadece rahat olmak istiyorum.. İstediğim gibi oturmak istiyorum.. Kısa giyip dikkat çekmek istemiyorum..
Gece olmayacak canım gündüz olacak isteme.. Sadece isteme olacak ne yüzük ne başka birşey hiç yok.. 2 gün sonra yüzük takılacak.. O yüzden çok basit kaçmaz diye düşündüm.
Ama senin fikrin tabi ki, saygı gösteririm.. Teşekkür ediyorum yorum için
Canım gelecek olan bütün insanlar türbanlı, bende bacaklarım açık olan bir elbise giymek istemiyorum açıkcası.. Ha giysem birşey derler mi tabii ki hayır zaten beni biliyorlar böyle kabullendiler böyle alıyorlar..
Sadece rahat olmak istiyorum.. İstediğim gibi oturmak istiyorum.. Kısa giyip dikkat çekmek istemiyorum..
Gece olmayacak canım gündüz olacak isteme.. Sadece isteme olacak ne yüzük ne başka birşey hiç yok.. 2 gün sonra yüzük takılacak.. O yüzden çok basit kaçmaz diye düşündüm.
Ama senin fikrin tabi ki, saygı gösteririm.. Teşekkür ediyorum yorum için
Birde örnek gösterdiğin elbise benim için çok kısa.. Normalde bile giyemem öyle elbiseler
sağol canım hepimizi kavuştursun Allah sevdiklerimizeHadi Allah kavustursun ..
gunaydinn canim
safaga bak be boz 460lardan baslayalim bunlar hazira kpnsun 157 hizlandirilmis kurlarsiniz siz biz olme esegim olme donemiama bnm askerim senden once gelcekk Allah uzun kisa herkezin sag saglim donmesini nasip etsin ins.
Selam guzeller
Şafaakk 96
Masallahh plakalara geliyorsunn canımm[/
Geliyorum valla,hala inanamiyorum cnmm
Masallahh plakalara geliyorsunn canımm[/
Geliyorum valla,hala inanamiyorum cnmm
Zaten inanamaya inanamaya safagı bitiriyoruzz
Benimde safak bitiyor ama bn hala inanamıyorumm
sağol canım inşallah geçecek tedavi ederlerse :26: diz kapağında disk kayması var futboldan kalma amatör topçu da benimki. gataya sevk ediyorlar ankaraya geliyor. geliyor, gidiyor başka bir şey yok...
Aynen bu günlerin hayalinii daha 46o derken kurmaya baslamıstım
Nasıl özenirdim anlatamam sana
Acaba birgün bende dermiyim
Plakalara iner miyim
tickerimde bir hafta yazar mı
Diye diyee bu günlere geldim sanırım
Çok mutluyum
Bu mutluluk anlatılmaz yaşanır
Darısı basına
Merhaba kızlarr bende az şafak yazmadım bu topikte ahh ahh
Biz kavuşalı 5 ay oldu darısı başınıza inşallah hepinizin şafakları su gibi aksın geçsin
Selam guzeller
Şafaakk 96
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?