Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar ben geldim ve gidiyorum iftara arkadaslarım var az once halıyı sirkelerken parmagımı demire vurdum ve şişti

ne bahtsızım ben yaa ne aşktan yana ne meşkten yana
Geçmiş olsun talihsiz insann
Merhaba kızlarr bende az şafak yazmadım bu topikte ahh ahh
Biz kavuşalı 5 ay oldu darısı başınıza inşallah hepinizin şafakları su gibi aksın geçsin
Hoşgeldin ecemcim.
Hakikatten 5 ay oldu mu yaa

etegin boyu sanki biraz uzun. rahat yürüyebilegin bişiler giy. malum o gün el ayak dolanıyor birbirine heyecandan

Çokk güzel durmuşş üzerinde canım
Ayy isteme gününee 2 haftamıı varr masallah yaa
Allah tamamınaa erdirsinnn

Çok güzelmiş elbise canım bayıldım ben üstelik çok yakışmış.
Bence gayet uygun
Çok teşekkür ediyorum Yeşim beğenmene sevindim

etegin boyu sanki biraz uzun. rahat yürüyebilegin bişiler giy. malum o gün el ayak dolanıyor birbirine heyecandan
Canım boyundan alınacak zaten benim boyuma uygun bişeyler bulmak zor oluyor

Çokk güzel durmuşş üzerinde canım
Ayy isteme gününee 2 haftamıı varr masallah yaa
Allah tamamınaa erdirsinnn

Teşekkür ediyorum Küboşum evet 2 hafta kaldı
Darısı başınıza inşallaahhh

bende çok beğendim ama sanırım o geceye uygun değil kendi nacizane fikrim tabiki bence dha hanım hanım olmalısın dizlerinde bi elbse ggiymelisin bu güzel elbsen bıraz daha yaz geceleri dşarda giymek için sanırım ama çokkk güzelmiş
bende bundan var kuzenım onu isterken giymişti çok da sık olmuştu

Eklentiler

• $2YBAHEL06152-200-240x336.6.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 42

Canım gelecek olan bütün insanlar türbanlı, bende bacaklarım açık olan bir elbise giymek istemiyorum açıkcası.. Ha giysem birşey derler mi tabii ki hayır zaten beni biliyorlar böyle kabullendiler böyle alıyorlar..
Sadece rahat olmak istiyorum.. İstediğim gibi oturmak istiyorum.. Kısa giyip dikkat çekmek istemiyorum..
Gece olmayacak canım gündüz olacak isteme.. Sadece isteme olacak ne yüzük ne başka birşey hiç yok.. 2 gün sonra yüzük takılacak.. O yüzden çok basit kaçmaz diye düşündüm.
Ama senin fikrin tabi ki, saygı gösteririm.. Teşekkür ediyorum yorum için
Birde örnek gösterdiğin elbise benim için çok kısa.. Normalde bile giyemem öyle elbiseler

Son düzenleme:

evet bencede canım çok kısa giyinme uzun daha güzel olur daha rahat edersn

hmmm o zmn oyle tabi canım bir de gündüzmş haklısın mtlaka aldğını giy benım boy 155 olunca taa dizlerimin altında duruyo tabi

Hadi Allah kavustursun ..
sağol canım hepimizi kavuştursun Allah sevdiklerimize

gunaydinn canim

safaga bak be boz 460lardan baslayalim bunlar hazira kpnsun 157 hizlandirilmis kurlarsiniz siz biz olme esegim olme donemi ama bnm askerim senden once gelcekk Allah uzun kisa herkezin sag saglim donmesini nasip etsin ins.

evet biz hızlandırılmış kuruzz ama bana 156 bile çok geliyor sanırım buldum bunuyorum hem bi zahmet önce gelsin yani büşüm aylardır şafak sayıyorsun bizimki daha taze

Gerçektende uzun kısa farketmiyor önemli olan sağ salim gelmeleri.

Hayırlı iftarlar kızlar... Görüşürüz...

sağol canım inşallah geçecek tedavi ederlerse :26: diz kapağında disk kayması var futboldan kalma amatör topçu da benimki. gataya sevk ediyorlar ankaraya geliyor. geliyor, gidiyor başka bir şey yok...

Geçmiş olsun canım yaa askerlikte de sağlık sorunu yaşandığında çok zor oluyor, bir de doktorlar sanki iyi bakmıyorlar gibi, ya da bize hep öyleleri denk geldi, bilmiyorum....

sağol tatlım

Merhaba kızlarr bende az şafak yazmadım bu topikte ahh ahh
Biz kavuşalı 5 ay oldu darısı başınıza inşallah hepinizin şafakları su gibi aksın geçsin

aminn inşşş yaa :):)

Selam guzeller
Şafaakk 96

o kadr oldu mu kız maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…